To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06

Jackall - 15-06-2011, 21:34

Dokładnie, start spota jest o 16. Sveno jako organizator będzie wcześniej, ja również wcześniej się pokażę bo teoretycznie o 16 mam być już w Skawinie na urodzinach chrześniaka żony.
wojzi - 15-06-2011, 22:47

To kto nam będzie robił zdjęcia? Miałeś robić sesję mojej Cari? A Rebelias też będzie, więc tym razem Carismy będą bardziej reprezentowane.
Jackall - 15-06-2011, 23:41

Niestety siła wyższa i nie mogę sobie pozwolić na opuszczenie imprezki rodzinnej :? :cry:
wojzi - 16-06-2011, 00:11

Info o najbliższym spocie jest już na stronie klubowej:

http://www.mitsumaniaki.c...lskie&Itemid=96

Ja jak pisałem niestety bez rodzinki - dziecka chore :cry: - ale za to z Rebeliasem :D .

Znaczy on swoją Cari, a ja swoją - przy czym kolor identyczny więc dla tych, którzy nie widzieli ich jeszcze zrobimy konkurs - dopasuj auto do właściciela :P .

sieegurd - 16-06-2011, 07:26

A ja wczoraj dowiedziałem się, że ojciec musi mieć wymieniony staw biodrowy :( Konskwencją tego jest to, że muszę pomóc bratu w piątek i sobotę przy wycince drzewa - a co za tym idzie szanse na naszą obecność na spocie zmalały do zerrra :(

wojzi napisał/a:
Ja jak pisałem niestety bez rodzinki - dziecka chore

Zdrówka dla maluchów :)

sveno - 16-06-2011, 10:48

No rzeczywiście prognozy pogody optymizmem nie napawają ale wg tej: http://www.twojapogoda.pl/ w sobotę o 15 bedzie jeszcze ładnie, ew. deszcze dopiero o 17 :)
wojzi, sieegurd, szybkiego powrotu do zdrowia dla najbliższych

Mr V - 16-06-2011, 12:58

to może wczesniej się SPOTkamy ? ;)
sveno - 16-06-2011, 13:40

Mr V napisał/a:
to może wczesniej się SPOTkamy ? ;)

ja jak pisałem będę na miejscu już o 15 także zapraszam :) Jackall też podobno będzie także troje to już tłok :)

Tomek - 16-06-2011, 13:57

ja tez wpadne troche wczesniej
Marcin-Krak - 16-06-2011, 18:24

A ja mam pytanie co w razie jednak gdyby tfu tfu zaczął padać deszcz?
Choć nie ukrywam, że ja przy takiej pogodzie idę spać :P :mrgreen:

sveno - 16-06-2011, 18:45

Marcin-Krak napisał/a:
co w razie jednak gdyby tfu tfu zaczął padać deszcz?

eeee jedziemy na Mogilską do Pizzerii wskazanej przez Pana V????

Mr V - 16-06-2011, 18:53

No nie chcę straszyć, ale zapowiadają burzę na sobotę, więc nie ma co liczyć, że będzie ładna pogoda. Może lepiej od razu się przenieść gdzieś pod dach ?
wojzi - 16-06-2011, 20:30

Spotkajmy się tam gdzie było mówione. Możemy się spotkać o 15 poczekać na spóźnialskich do 16 i zobaczyć. Jakby co do Etny bliżej. A pizza naprawde miodzio. Ewentualnie jeszcze bliżej Palermo na Balickiej.

A zbyt bardzo nie zmokniemy bo najwyżej siądziemy w autach.

Trochę późno odkręcać teraz już miejsce spotu.

Za to wniosek na przyszłość: Trzeba się zawsze spotykać w miejscu, w którym realia pogodowe nie mają zbyt wielkiego znaczenia.

Jackall - 16-06-2011, 21:54

wojzi napisał/a:
Za to wniosek na przyszłość: Trzeba się zawsze spotykać w miejscu, w którym realia pogodowe nie mają zbyt wielkiego znaczenia.

Albo umówić się w jakimś miejscu i dopiero jak przybędą wszyscy (trzeba by wtedy zrobić listę zadeklarowanych osób) podejmujemy decyzje czy jedziemy w punkt A czy B. Tylko tu problemem byłoby że nie wszyscy przyjeżdżają na początek spota ale jak coś to zawsze można się nr tel wymienić. Wiem, wiem trochę to przekombinowane :P

sveno - 16-06-2011, 22:01

prognoza się zmieniła, deszcz ma być do 15 później zacznie się przejaśniać :) spotykamy się tak jak było ustalone, nie wiem jak wy, ale ja się napaliłem na ta karkówkę :)