To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Koniec przygody z Outlanderem

-WALDOR- - 24-06-2011, 22:47

piękna maszynka...mnie prywatnie się podoba taki w kolorze brąz....i to ponadczasowe wnętrze...wielkie graty....
Dario_W - 11-07-2011, 08:43

Gratuluję nabytku. Naprawdę fajnie wygląda tak zrobiony. Daj jakieś foty i napisz jak tym się śmiga. Prywatnie myślałem o Pojarce używanej, może się zdecyduję w przyszłym roku..
rc4 - 13-11-2011, 17:57

dołączam się do klubu tych szczęśliwych co pozbyli się OII. 8)
Po 4 latach użytkowania od nowości, po wielu tys. kilometrów, po wielu próbach ucywilizowania tego wytworu motoryzacji (m.in. wygłuszenia) oraz po wykonaniu obecnie wielu jazd próbnych różnymi samochodami (tańszymi i droższymi) mogę jednoznacznie stwierdzić bez wdawania się w szczegóły, że był to NAJGORSZY samochód w tej klasie cenowej którym przyszło mi jeździć, a wytwór Pancerwagena który go napędzał NAJGORSZYM silnikiem.
Ale mimo wszystko pozdrawiam ślepo zakochanych w OII i życzę bezawaryjnych podróży.

sound_designer - 14-11-2011, 21:40

No dobra .. ale napisz czym teraz będziesz jeżdzil?
-WALDOR- - 14-11-2011, 22:45

pewnie bmw X5 w opcji full ... człowiek mijając wszystko lewym pasem staje się taki ważny...odważny...krytyczny...a i ludzie inaczej patrzą... :wink:
benq872 - 29-11-2011, 12:58

mitsu00,
Witam,
Nie wiem czy Pan pamieta, ale kupilem od Pana navi do outlandera:)
Mam taka sprawe, ma Pan moze jeszcze namiary na firmwe w ktorej Pan zakupila ta navi? chce zamowiec do bmw takiego chinczyka i szukam jakiegos poleconego sklepu.
Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

[ Dodano: 29-11-2011, 13:01 ]
kurde to miala byc prywatna wiadomosc:D:D