To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

Anonymous - 16-10-2007, 23:09

A Jak ma sie sprawa wizytówek, mozna je gdzies zamowic czy trzeba zaczac je produkowac??
Anonymous - 24-10-2007, 22:25

znalazłem sito gdzie mogą zrobić nalepki które nie zejdą na myjce potrzebne jest pokazanie wzoru najlepiej w corelu przetestują na moim miśku jeśli ma ktoś projekt to proszę na mój adres przesłać temir@toya.net.pl czekam
Anonymous - 14-12-2007, 19:04

panowie jak bym sie troszke przylozyl to bym mogl zalatwic drukowanie takich naklejek bo kumpel handluje naklejkami JDM i sma je wsumie produkuje ma jakas drukarnie w lodzi co mu to przy wiekszej ilosci za nie duza sumke robi jak byscie mieli jakies projekt juz obcykany to moge pomoc wkoncu trzeba sie czyms wykazac skoro sie ma to mitsubishi w lodzkim :) PS. jak byscie widzieli bordowego lancera V generacji na blachach ELA to pomachajcie mi :)
czekoladka_1981 - 04-01-2008, 10:37

Jak w temacie - 31,12,07, widziany był czerwony galant kombi w miejscowości Bruntal ( Czechy ) stał na awaryjnych czekając na kogoś, miał oklejoną taśmą prawą lampę przednią na Łódzkich nr. Pozdrawiam go serdecznie.
jacek11 - 05-01-2008, 21:18

No i co z tymi naklejami,bo coś ucichło.
Anonymous - 07-01-2008, 14:43

Dobrze by bylo jakby ktos zrobil projekt np. w Corelu, pozniej juz z gorki. Na allegro jest duzy wybor naklejek (ostatnio nawet kupilem 2 szt u jednego sprzedawcy za 3,5 zl/szt i jak dla mnie jakosciowo sa bardzo dobrze wykonane, dobrze sie trzyma na klapie z tylu, nic sie nie odrywa, nie odkleja itp. Myjke tez juz przeszla bez problemu) Wiec kwestia przygotowania kilku projektow, zaglosowania na wzor, wyslania do goscia i tyle. Mysle ze koszt nie przekroczy 10 zl/szt z przesylka. Ale to tylko moje dywagacje :)
jacek11 - 07-01-2008, 17:53

Może by zacząć od gabarytów.Zależy gdzie kto by chciał nakleić.
Anonymous - 07-01-2008, 21:12

Mnie osobiscie by pasowalo na tylnej klapie (na odcinku od mechanizmu wycieraczek do lewego boczku - nie wiem jak to ujac, chyba kazdy wie o co chodzi) - wysokosc ok 15 cm, szerokosc ok 30, lub od wewnetrznej strony na podszybiu tylnej szyby (wymiary podobne). To jest oczywiscie moja propozycja, czekamy na kolejne!

Pozdrawiam
Łukasz

Chooper - 07-01-2008, 21:18

tylną szybę bym odradzał, bo sumarycznie niektórym wyjdą z aut pooklejane choinki. Ja już mam na szybach dwie zlotowe naklejki tylko ze zlotów, a gdzie tu jeszcze np. firmowa mitsumaniakowa, jaką niektórzy mają na klapie.
jestem za tym co kiedyś było poruszane, czyli wypukłe znaczki pod boczny kierunkowskaz (Dominos do tablicy !!! miałeś przeprowadzić misję wywiadowczą w tej sprawie ;) )

jacek11 - 07-01-2008, 21:44

Szyba nie wchodzi w grę.W sedanach na klapie nie ma zbyt dużo miejsca.Podoba mi się pomysł z tym znaczkiem wypukłym.Tylko ważny jest sposób montażu(może następny właściciel nie będzie chciał tego wozić)
Anonymous - 08-01-2008, 01:14

Jak wygladaja te znaczki? Jest gdzies jakies foto do tego albo jakies opis? Pomysl w sumie niezly, ale na tyl tez mozna by cos walnac malego, dosc czesto widzimy tylko tylek auta stojac np. w korku.

Pozdrawiam
Lukasz

Anonymous - 08-01-2008, 02:43

Juz ktos prosil o naklejki i poslalem na mejla. Poprosilem Adaha z Krakowa o wzór nalepek bo wiem ze mieli i mam je w corelu,przyslal ale ja nie mam corela i nie moge tego otworzyc,podajcie jakies adresy na PW to podesle.A jesli ktos jest chetny to mam jedna wolna naklejke "Mitsumaniaki" biala(odblaskowa) o wymiarach 25x7cm.Oddam za friko oczywiscie.
Anonymous - 14-01-2008, 01:37

Kto mi wizytowke wlozyl w sobote w manufakturze na parkingu na dachu??
Chooper - 14-01-2008, 08:41

gwb napisał/a:

długo tam siedziałeś, bo przyjechałem po 22 to już stałeś, a odjeżdżałem ok 0:30 i gal jeszcze stał ;)

Anonymous - 15-01-2008, 03:01

Chooper napisał/a:
gwb napisał/a:

długo tam siedziałeś, bo przyjechałem po 22 to już stałeś, a odjeżdżałem ok 0:30 i gal jeszcze stał ;)

Taka praca... :biggrin: