Zloty i Spoty - IV oficjalny zlot - gdzie, kiedy i dlaczego:)
kochajj - 01-09-2005, 09:35
a moze na jakiś tor wyskoczyć i poprobować mozliwości autek???? mysle ze było by to bardzo przydatnym doświadczeniem - poznać mozliwości autka w bezpiecznych warunkach...
Hubeeert - 01-09-2005, 09:48
Mała uwaga - tor = karetka na tak zwany wszelki wypadek.
kordiank2 - 01-09-2005, 10:44
kiedyś (jeszcze w głębokiej komunie) jeździłem na różniaste koncerty szarpidrutów i w łodzi był łódźstok, a w białymstoku - whitestok...
zmierzam do tego, że wszystko jedno gdzieby się zlot nie odbył, ale jeśli na podlasiu - to na pewno poczuję się jak gospodarz i przyłożę łapę do organizowania atrakcji, gadżetów, itepe. w każdym innym miejscu - też możecie na mnie liczyć
polsaler - 01-09-2005, 10:50
young napisał/a: |
Szerze mówiąc, to bez Choopera nie widzę tego wyjazdu, myślę że każdy z nas znajdzie po 10 pln i troszkę przysponsorujemy bidnego studenta
Przynajmniej ja na pewno. Więc Chooper nic się nie martw lecisz z nami
W końcu L-U-SQUAD |
Baaaa !!! Powiedz tylko wodzu gdzie i ile kasy wysłać !!! BO CHOOPEREK BYĆ MUSIII !!
Leppe czuj sie zaproszony już !!!!!!!!! Lublin chętnie Cię ugości
Co do prób sprawnościowych to w Lublinie jest Tor Kartingowy . Jeśli dogramy termin to ja załatwię klucze z PZMotu i możemy sobie pośmigać.
Kofi - 01-09-2005, 15:15
Mowisz o torze na starej giełdzie?
Efa! - 01-09-2005, 16:11
kochajj napisał/a: | a moze na jakiś tor wyskoczyć i poprobować mozliwości autek???? mysle ze było by to bardzo przydatnym doświadczeniem - poznać mozliwości autka w bezpiecznych warunkach... |
Ale tutaj konieczny chyba byłby doświadczony instruktor, najlepiej licencjonowany... Dopiero wtedy: a)bezpiecznie; b)z pożytkiem dla wszystkich; c)profesjonalnie można będzie się nauczyć jazdy w sytuacjach awaryjnych/ekstremalnych. Co Wy na to?
Hubeeert - 01-09-2005, 16:57
Mała uwaga - tor = karetka na tak zwany wszelki wypadek
Efa! - 01-09-2005, 21:45
Hubercie kochany, ja nie przeoczyłam tamtego posta. Po prostu myślałam o tym, że aby sprawdzić właściwości i możliwości swojego auta warto byłoby móc zrobić to bez niepotrzebnych strat (czyt. narażania się na koszty ewentualnego remontu samochodu). I stąd pomysł z instruktorem.
Anonymous - 01-09-2005, 22:14
Efa! napisał/a: | Hubercie kochany, ja nie przeoczyłam tamtego posta. Po prostu myślałam o tym, że aby sprawdzić właściwości i możliwości swojego auta warto byłoby móc zrobić to bez niepotrzebnych strat (czyt. narażania się na koszty ewentualnego remontu samochodu). I stąd pomysł z instruktorem. |
a może główny szifo da ze dwa evo
MMC też 2
i bedzie git
Jacęty myśl
raddex - 02-09-2005, 12:23
ja tam na zlot moge pojechac wszedzie, tylko jak kasa bedzie, bo teraz na Piotrkow mi juz nie wystarczy
Anonymous - 18-10-2005, 18:57
Taki zlocik nawet daleko od domu to też piknie a pikanterji dodać może jazda w konwoju czyż nie?
Firebee - 21-10-2005, 10:19
pozwoliłem sobie nieco zmienic temat tego topica, bo sugeruje on nowo przybyłym konkretne informacje o przyszłym Zlocie, a narazie tylko rozpatrujemy różne propozycje prawda?:)
Pozdrawiam
Firek
Karwoś - 23-10-2005, 20:06
Ja to bym chciał żeby taki zlot był w Białym stoku ale to moje tylko takie przemyślenia - a jak bedzie gdzie indziej to i tak będę no chyba ze okoliczności będą tak poważene że nie będę
Hubeeert - 24-10-2005, 08:29
Whitestock - długi weekend majowy - to moja propozycja.
Firebee - 24-10-2005, 09:14
niech sie ekipa z Białegostoku wypowie:P ale proponuje Whitestook..
Graudenz zaprasza w '07:)
|
|
|