Świętokrzyskie - jak pobudzić !!!
Anonymous - 17-12-2006, 21:27
Mam Pomysła !!!!
może jak zaczniemy wspólnie zrzędzić i chwalić innych to ostatnia kropla honoru odezwie się w kielcach - najlepiej krytykować swoich obcych chwalić !!!!
bo postawy ludzków są szokujące, - samemu tyłek grzać w domku i obserwować ...a potem określać jak wyszło dobrze to - szkoda ale następnym razem to już będę na 1000% a jak coś nie halo no wiecie .........tzw. maruda.
Może to jest sposób na obudzenie WSZYSTKICH W KIELCOWNI !!!!!!
Robson86 - 17-12-2006, 22:57
tom65 napisał/a: | Może to jest sposób na obudzenie WSZYSTKICH W KIELCOWNI |
...jak ktos nie chce, to nie ma bata zeby przyjechal... A dlaczego Twoim zdaniem mam nie chwalic np. Krakowa?? Jak mi sie podoba ich sposob myslenia i w ogole...Tam nie ma jednej jednostki ktora mysli za wszystkich, tylko kazdy jest aktywny, jak ktos da temat spoot to od razu jest kilkanascie osob chetnych, nawet potrafia sobie naklejki i koszulki zrobic . Zreszta zobacz chlopaki wchodza nawet na "nasze" podforum zeby nas pobudzic, a nawet zapraszaja do Siebie ...pelen podziw-i nie zmienie zdania
...wracajac do kregielni...jak byla w fazie propozycji to wszyscy sie deklarowali ze wpadna, a jak przyszlo co do czego to nikogo ni widu nie slychu...
Wiem tylko tyle, ze poki co jak bedziemy kiedys organizowali spoota to po pierwsze AD1 musi byc przynajmniej 6 osob, a po drugie (przynajmniej na razie ) nie moze to byc parking itp. W razie jakiejs "lipy" trza sie czyms zajac
Takie jest moje skromne zdanie na ten temat
Ja jestem dalej za kregielnia.....=>> ALE..............AD1
Rozumiem ze nie kazdy moze znalezc czas akurat w tym dniu, ale wystarczy napisac to zmienimy termin albo cos...
Qrcze nie wiem juz...a moze nas malo jest poprostu (hmmm oficjalnie 25 osob , a nie oficjalnie....6,7, moze 9 to max...a uczeszczjace....2 no w porywach do 3ech)
pozdroo
sion2002 - 18-12-2006, 08:38
Witam
Niestety w sobotę siadł mi net w domu i nie miałem jak odpowiedzieć - prawdopodobnie zafunkcjonuje dopiero za około 2 tyg. W ECHO był-EVO z Cersanitu - lecz w godzinach w jakich byłem niestety nie dało się nic więcej niż zobaczy jak wygląda z zewnątrz Na zlocik w KR bardzo chętnie się piszę - tym bardziej jeśli wypali z tym lotniskiem Niestety kilka dat z mojej strony już na starcie odpada: 11-14.01.07r; 01-04.02.07r; 22-25.02.07r.
Pozdrawiam
Szymon
Anonymous - 18-12-2006, 10:48
no to z innej beczki - zróbmy ( skoro kielce młode i bez doświadczenia w spotach ) akcje makroregionu właśnie kraków , częstochowa , tarnów ( skoro patrzymy na południe) i jedzmy i przynieśmy to choróbsko ( spoot) do kielc -bo jak znam życie to rewizyta osciennych nas nie ominie a wtedy to ( z demobilu saperki zeby się okopać i nie wyjść na głupa) jeszcze trochę i wypisuję się z tej zabawy (już nie mam lub coraz mniej mam chęci na tą zabawę ) wielkie qurna ą-ę w ten sposób to i mamuty wyzdychały
czekam na coś konkretnego i na temat wykluczam słowa: może by ,ale .....itd.
przechodzę w stan obserwatora -info od konkretnych ludzi kierować na pw.
Robson86 - 18-12-2006, 16:50
tom65 napisał/a: | ....zeby się okopać i nie wyjść na głupa |
ojjj z tym sie zgodze
Tom, jak wypali jedziesz tez do Krakowa?????
sion2002 napisał/a: | Na zlocik w KR bardzo chętnie się piszę |
hehe Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy
Mam nadzieje ze do Krakowa pojedziemy silna ekipa (ofcorz silna jak na Kielce )
Pozdroo
sion2002 - 18-12-2006, 18:51
Witam
No obsługa z netem błyskawiczna - straszyli, że dwa tyg. nie będzie a tu 2 dni i hula Na wyjazd do KR jeśli wybiorą się 3-4 osoby (samochody) to już będzie "silna" ekipa jak na nasz region
Pozdrawiam
Szymon
PS tom65 się chyba trochę załamał - zbytnio się nie dziwię.
Robson86 - 18-12-2006, 19:01
sion2002 napisał/a: | Na wyjazd do KR jeśli wybiorą się 3-4 osoby (samochody) to już będzie "silna" ekipa jak na nasz region |
...o czyms takim wlasnie myslalem ...tylko czy uda nam sie tylu uzbierac
PS:
Pozdroo sion2002 napisał/a: | No obsługa z netem błyskawiczna |
Miales jakis problem z netem?????
sion2002 napisał/a: | PS tom65 się chyba trochę załamał - zbytnio się nie dziwię. |
Kazdy przez to przechodzil.... . Ale patrzac na Nasze forum gdzie sam przez jakis czas temu pisalem sam ze soba to chyba nie ma sie czemu dziwic Teraz sie cos ruszylo, z czego sie strasznie ciesze...ale czy na dlugo??????
Qrcze a moj braciszek w focusklubpolska spoty ma co tydzien....az szlag normalnie trafia ...ostatnio byli wlasnie w Krakowie i smigali na gokartach (maja tam ponoc jakies niezle znizki....trzeba by pomyslec nad takim rozwiazaniem, ewentualnie mozna by zrobic jakies zawody Mitsumaniaki kontra "Fokaklub" )
jeszcze raz pozdroo
Anonymous - 18-12-2006, 20:38
nawet nie macie pojęcia jak fajnie tylko obserwować i....... Robson86 napisał/a: | ewentualnie mozna by zrobic jakies zawody Mitsumaniaki kontra "Fokaklub" |
czym jakoś nie widzę - kto ..... nawet nie słyszę ...... nawet nie napiszę dalej......
nadal zostaje w ukryciu
sion2002 napisał/a: | PS tom65 się chyba trochę załamał - zbytnio się nie dziwię. |
jeszcze nie załamał tylko zmienił taktykę
nadal zostaje w ukryciu
nie przypomina to jakiejś zabawy z przedszkola
Robson86 - 18-12-2006, 21:04
tom65 napisał/a: | nie przypomina to jakiejś zabawy z przedszkola |
...czy cos moze sugerujesz?? ...bo przynajmniej ja Ciebie nie rozumiem
Dlaczego zmieniasz taktyke
tom65 napisał/a: | czym jakoś nie widzę - kto ..... nawet nie słyszę ...... nawet nie napiszę dalej......
nadal zostaje w ukryciu |
...dalem tylko przyklad ewentualnie mozna to interpretowac jako jedna z propozycji
Pozdrawiamm
sion2002 - 18-12-2006, 23:19
W sobotę w bloku gdzie jest antena nadawcza spaliło korki i przy okazji kilka urządzeń. Wstępnie miało nie być neta około 2 tyg. a tu dzisiaj wieczorem załączam kompa i zonk. tom65 siedzeniem i obserwowaniem niczego nie polepszysz - wiem po sobie.
Pozdrawiam
Szymon
Robson86 - 19-12-2006, 00:47
Tom najpierw zakladasz temat jak pobudzic, a potem nagle usuwasz sie w cien i mowisz ze bedziesz obserwatorem i mowisz o jakis przedszkolakach....I don't understand you
tom65 napisał/a: | jeszcze trochę i wypisuję się z tej zabawy |
...to juz zalezy tylko od Ciebie-pamietaj ze nikt tu nikogo nie trzyma na sile....
pamietaj tez ze z tego forum jeszcze nikt nikogo nie wyrzucil, bo to nie o to chodzi...
A stracenie jednej z paru osob ktore zawsze sa chetne na spoota i "trzaskaja" dobrymi i uzytecznymi pomyslami wcale nie rozsmiesza
Apropos bylo juz cos takiego...
http://www.mitsubishi-gra...hlight=odchodze
pozdroo
Anonymous - 19-12-2006, 13:56
1.widze ze na tą chwile najlepiej działa "głuchy telefon" i jakoś nadal tylko nas 3 coś rozmawia
2. jak będę odchodził to napewno was pierwszych powiadomie o tym
3. w podtekstach chciałem ruszyć całą tą wiarę ( ludzi ) do minimalnej aktywności ale nawet przed świętami nie mają czasu zeby naskrobać jedno zdanie
4.trzeba robić swoje i już !!!!!!
5.acha, zweryfikowałem swoje zdanie o kielcach
Robson86 napisał/a: | to juz zalezy tylko od Ciebie-pamietaj ze nikt tu nikogo nie trzyma na sile.... |
musiał byś trochę nabrać siły i to " dosłownie" bo z tego co pamiętam to ja jeden to by dwóch takich jak ty ale to nie ma najmniejszego znaczenia
we 3 osoby to tak na ta chwilę możemy w cymbergaja na błocie pograć ....... ach nie ma co
sion2002 - 19-12-2006, 14:29
Wiesz tom65, we trzech to można nawet już na jakieś małe piwko skoczyć.
Pozdrawiam
Szymon
Anonymous - 19-12-2006, 16:55
sion2002 napisał/a: | Wiesz tom65, we trzech to można nawet już na jakieś małe piwko skoczyć. |
ups....!!!!oj zebyś się tylko nie zaczął wycofywać
sion2002 - 19-12-2006, 17:10
To nie żadne upss. To świadome działanie Mogę nawet rzucić datą - 06.01.2006 jeszcze tylko muszę ją skonsultować z moją niunią, czy aby na 100% jest wolna.
|
|
|