To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Zdjęcia i filmiki ze Zlotu Wawrzkowizna 2011

apikus - 31-08-2011, 12:15

Łukasz0 napisał/a:
Organizatorzy mimo troche kiepskiej organizacji

Czy to prośba o włączenie do przyszłorocznych organizatorów?

m6riano - 31-08-2011, 13:00

Łukasz0 napisał/a:
Organizatorzy mimo troche kiepskiej organizacji byli całkiem mili (poza paroma wyjątkami :P )
P.s. m6riano zrobiłeś nawiewy?

1.Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak trudno jest ogarnąć 400 os na tak dużym terenie...
2.Nie zdajesz sobie sprawy ile życia prywatnego poświęcili na zorganizowanie tego zlotu...
3.Nie masz pojęcia jak wiele osób pism trzeba wysłać..ile sznurków pociągnąć żeby cokolwiek załatwić..a i tak nie zawsze wszystko wychodzi i to nie wina organizatorów...
Po za tym dużo zależy od samych zlotowiczów..a i tak się znajdzie osoba której się coś nie podoba..to wychodzi też od podejścia do życia..ja tam nie trzeźwiałem i mi się wszystko podobało..;-)
ps. w poniedziałek kupiłem nowy/używany, wczoraj go doprowadzałem do stanu "idealności"...dziś go będę montował

SPIDER-ek - 31-08-2011, 14:03

Wiedziałem że Łukaszowi się dostanie za to co napisał :lol:
lepiej pisać co innego pomimo że myśli się co innego :lol:

Ale podzielam że to ciężki orzech do zgryzienia taka organizacja zlotu. Widac to było po konkurencjach, a m6ariano dobrze wie o co chodzi. Jezeli był ktoś zapisany na konkurs to powinien być o czasie, a nie w tym czasie naklejać naklejkę na samochód :twisted: Dlatego później się wszyscy denerwowali, i to też wina samych zlotowiczów.
Po drugie jak mówiło się że wyjazd w kolumnie będzie zbiórką przed bramą o 12.00 żeby zrobić badanie alkomatem, no to później czyja wina? MM że ich nie było, czy organizatorów że za wcześnie wyjechaliśmy. gdyby każdy przyszedł na badanie o 12.00 to wszyscy by pojechali. I tak dalej ...

zichu - 31-08-2011, 14:36

SPIDER-ek napisał/a:
Jezeli był ktoś...
jak mówiło się że...
gdyby każdy...
I tak dalej ...

popieram:) tego można naliczac i naliczać:) swojego czasu tez pomagalem przy organizowaniu imprez co prawda mniejszych ale wiem ile z tym roboty. Kazdy coś chce a najcześciej jest tak ze sa 3 osoby i kazda chce cos zupełnie odwrotnego... mi się podobało:) od samego oznakowania gdzie jechac żeby dostać się do ośrodka, przez miejsce jakie zostało wybrane na zlot, ludzi którzy byli, po atmosferę:)

wiadomo ze zawsze sie cos może zchrzanić ale za to nie można obarczac organizatorów. Ja jestem zadowolony:) byłem krótko z powodu upalu ale za rok tez sie pojawię jak mi wyjdzie wszystko z pracą:) i tym razem będe juz z małym-narazie sie chowa w brzuszku mamy:)

keleron - 31-08-2011, 18:00

A wie ktoś...gdzie w jakim czasie i od kogo można będzie kupic zlotowe koszulki których zabrakło :roll:
Bizi78 - 31-08-2011, 18:06

A tutaj masz info.
http://forum.mitsumaniaki...=62338&start=75

m6riano - 31-08-2011, 19:06

keleron napisał/a:
A wie ktoś...gdzie w jakim czasie i od kogo można będzie kupic zlotowe koszulki których zabrakło :roll:

Jakbyś został do poniedziałku jak ja...to byś nabył..;-)

Łukasz0 - 01-09-2011, 07:55

Nie będę sie słumaczył czy coś ale po prostu zasłyszałem parę opinij od innych zlotowiczów. Mi osobiście też sie bardzo podobało mimo że pojechaliśmy bez żadnego planowania prawie a i tak dobrze że mieliśmy gdzie spać (tu wielkie dzięki dla SPIDER-ek'a że nas przygarnął :wink: )
SPIDER-ek - 01-09-2011, 09:20

Łukasz0, nie ma sprawy, nam też było miło Was poznać, zresztą bardzo sympatycznie było i kulturalnie :)
Olo20036 - 07-09-2011, 21:28

Pora na nasze Fotki