Galant VR4 E88A 92-96 - VR4 z Wrocławia na sprzedaż
Krejzi - 05-10-2011, 20:17
nie twierdze, ze nie ma tylu koni i wiem ze takie silniki byly w tych samochodach. czemu malowanie w komorze silnika ma inny kolor niz karoseria ?
[ Dodano: 05-10-2011, 20:20 ]
a co do informacji, to takie informacje kazdy moze uzyskac podjezdzajac z samochodem i wlascicielem na najblizszą komende
Wszyc - 05-10-2011, 21:44
czemu pomalowana na inny kolor komora
Jak robił przekładkę to pewnie silnik wyjął a że E5tki rdzewieją to pewnie robił nadkola a jak nie było silnika to i pewnie zechciało mu się pomalować a pomalował ją na taki jak mu się chciało kolor jest dużo wytłumaczeń nie ma co zaraz mówić że bity
Cena jest w sam raz tylko ten problem że każdy z pasjonatów i tak pewnie go nie kupi bo nie ma kasy i pewnie już jedno E5 ma jak my wszyscy
a przeciętny kowalski i tak go nie kupi nawet za 6tyś zł więc autko i tak czeka na fanatyka jeszcze i pewnie poczeka bo drugi raz już jest na allegro bez skutku
swinks_UK - 06-10-2011, 10:24
Krejzi napisał/a: | ...miał wypadek strzał w bok 5 osób rannych... |
Upewnij się, że to 100% sprawdzone info, inaczej jest to pomówienie. Jeśli nie masz twardych dowodów, proszę byś edytował swoj post odpowiednio.
[ Dodano: 05-10-2011, 20:22 ]
liczner18 napisał/a: | ...a auto nie jest bite i ma 240 km , myślę ze rozgarnięte osoby wiedzą o co chodzi.... |
Nie..., rozganięte osoby sobie zrobiły urlop...
Rozumiem, ze auto jest twoje skoro tak ręczysz za jego bezwypadkową historię. Skoro tak, to czemu się go wstydzisz i wiecej o nim nie napiszesz?
Bo jeśli nie twoje, to radzę się wstrzymać z kategorycznymi sądami.
I apeluję o trzymanie emocji na wodzy. Jeszcze będzie wiele okazji i rodzynków na sprzedaż. I prawde mówiąc ten egzemplarz ani jakimś wyjątkiem, ani atrakcyjny cenowo.
liczner18 - 06-10-2011, 17:03
piszac ze nie jest bite mialem na mysli ze napewno nie jest po strzale w bok, druga sprawa , czy chcesz powiedziec ze ten samochod nie jest nic z nic wyjatkiem, szczerze mowiac jest chyba mniej tych vr czworek niz takich jaka Ty jezdzisz ktora tez jest nie lada gratka ... kolejna sprawa wg mnie ten samochód jest poprostu po przeszczepie i dlatego ma taka historie w policyjnych kartotekach...
Wszyc - 06-10-2011, 17:13
Już zdjęcia były jego w innym temacie zdjęcia tabliczek znamionowych VINu i wszędzie pisze na nim E74A więc temat o przeszczepie można odpuścić buda jest VR4 po zamianie kierownicy na przeciwną stronę
Sprawa już ogarnięta na max nie wiem skąd te dyskusję Benek dzwonił zaprosił właściciela na forum właściciel jest zalogowany na forum nawet ( przynajmniej ten właściciel co był wtedy )
Ja nawet przypuszczam że to te same VR4 co kiedyś było na sprzedaż na allegro za 4,5tyś zł z uszkodzoną skrzynią i z kierownicą jeszcze po drugiej stronie parę lat temu taki egzemplarz był na allegro i przypuszczam że to ten sam wtedy za 4,5tyś zł nikt z forum też się na niego nie rzucał heheh
liczner18 - 06-10-2011, 22:06
no dobra tylko ja pamietam ze tamten mial inne fotele z takim jasnym siedziskiem, pozatym mial dwukolorowe nadwozie, w sumie to nie wiem czy ten nie byl przemalowany, zegary mial tez z bialymi tarczami tamten
Wszyc - 07-10-2011, 01:15
To że dwukolorowe to pamiętam ale reszty szczegółów to już nie
liczner18 - 07-10-2011, 16:28
http://archiwumallegro.pl...-653767391.html
niestety nie mozna zdjec podgladać, ale widac ze byl dwukolorowy...
kisian - 08-10-2011, 11:39
Takie Galanty ściągnięte z GB były co najmniej 2 na Allegro. Ten z linku z postu powyżej, oraz czerwony z Krakowa lub okolic z uszkodzoną skrzynią.
http://archiwumallegro.pl...-723460185.html
liczner18 - 08-10-2011, 19:54
on jest chyba fioletowy , a pozatym nie widze z tyłu lotki wiec pewnie sedan.... mozliwe jest to ze ten co teraz siedzi na allegro , nigdy wczesniej na nim nie byl
Wojciech Bogacz - 08-10-2011, 20:17
Cieszę się, że wynikło tyle kontrowersji co do tego Gala, ale czy ktoś mógłby wrzucić fotki na jakiś nie płatny serwis ? Byłbym dzwięczny
kisian - 08-10-2011, 21:38
liczner18 napisał/a: | on jest chyba fioletowy , a pozatym nie widze z tyłu lotki wiec pewnie sedan.... mozliwe jest to ze ten co teraz siedzi na allegro , nigdy wczesniej na nim nie byl |
Tak ten jest chyba w tym kolorze co piszesz , ale był też bankowo czerwony w okolicach Krakowa
Wojciech Bogacz - 10-10-2011, 10:25
kisian napisał/a: | był też bankowo czerwony w okolicach Krakowa |
Czy ktoś może ma namiary gdzie to było ? Przewiózłbym się objerzeć i jakby się dało fotki zrobić heh.
kisian - 10-10-2011, 20:38
Na pewno Wojtku była to jakaś firma ściągająca angole z przeznaczeniem na części.
Frost - 26-03-2012, 18:36
E74A został zakupiony przez gościa którego znam spod GW więc już na Sobote się ustawiłem na oględziny, przejażdzkę i może małe vs E88A
Wkleje fotki i powiem jakie wrażenia.
PS. z tego co już pogadałem sobie przez kom, to jest to E88A po swapie silnika na 2,0 V6 TT, ale będe pewien jak go obejrzę i sczytam VIN
W końcu coś porządnego, no i namówię chłopaka na logowanie sie na SKT i MM
|
|
|