Nasze Miśki - Gal Anonim SE 2.5 by bbandi
bbandi - 26-10-2011, 20:39
Hugo napisał/a: | Raczej będzie to gorsze. Napewno mechanik ich nie zregenerował, więc dalej będzie to samo. |
Hugo napisał/a: | Nie wydaje mi się żeby je oczyścił z rdzy i zapodkładował, a jeśli tego nie zrobił to konserwacja jest "psu na budę". |
Coś Ty taki sceptyczny , wszystkich masz za "dziadów".
Hugo - 27-10-2011, 08:12
bbandi napisał/a: | Coś Ty taki sceptyczny | Bo trochę by to trwało. U mnie łącznie ponad tydzień. bbandi napisał/a: | wszystkich masz za "dziadów". | Naprawdę nie wiem dlaczego tak sądzisz.
bbandi - 27-10-2011, 12:02
Wiadomo że we własnym garażu samemu zrobi się najlepiej, ale ja nie mam warunków oraz czasu na takie rzeczy. W ogóle to spód wyglądał całkiem nieźle przed zabiegiem ja tam widziałem tylko nalot na progach i kielichach.
I to samo mi facet powiedział że przy tym się narobił a wcale mu o tym nie mówiłem:
- mył podwozie
- osuszył
- oczyścił z rdzy
- zaaplikował podkład antykorozyjny
- nałożył konserwację
Zawód ten wykonuje od x lat to chyba nie ładuje konserwacji na błoto i piach
custom - 27-10-2011, 12:16
Cytat: | Wiadomo że we własnym garażu samemu zrobi się najlepiej, ale ja nie mam warunków oraz czasu na takie rzeczy. W ogóle to spód wyglądał całkiem nieźle przed zabiegiem ja tam widziałem tylko nalot na progach i kielichach.
I to samo mi facet powiedział że przy tym się narobił a wcale mu o tym nie mówiłem:
- mył podwozie
- osuszył
- oczyścił z rdzy
- zaaplikował podkład antykorozyjny
- nałożył konserwację |
Jeżeli zrobił to tak jak piszesz to będzie się trzymać zima pokarze
bbandi napisał/a: | Zawód ten wykonuje od x lat to chyba nie ładuje konserwacji na błoto i piach |
Jeżeli go rutyna nie zjadła i nie szuka oszczędności to powinno być dobrze.
bbandi - 05-11-2011, 14:31
Takie tam spontanicznie :
Psikus - 05-11-2011, 19:34
Fajny sprzęt
robertdg - 05-11-2011, 22:29
Ładne felgi, uzupełnij zaślepke w zderzaku
bbandi - 22-11-2011, 09:55
THX - wrzucam lepszą jakość...
bbandi - 30-11-2011, 14:28
No i moje nowe zimówki założone, szkoda tylko że wiosna idzie , felgi trochę pordzewiałe miałem ale kołpaki poszły i jest ok, teraz to czuję przyspiesznie mitsu, świeża guma daje znać na wiosnę zamówię letnie
Anonymous - 30-11-2011, 14:38
bbandi napisał/a: | Generalnie to czytając forum dużo osób ma podobne problemy, myślę że jak się z nimi uporam to autko da wytchnienie moim finansom:). |
heheh to tylko galant zresztą ja nie nazywam tego problemami tylko ten tym tak ma moja kobieta jak tylko słyszy że znowu trzeba coś do galanta kupić to pierwsze co mówi no tak przecież w tym aucie wszystko co się wymienia to TTTM
areksz121 - 30-11-2011, 15:05
Derpin napisał/a: | heheh to tylko galant zresztą ja nie nazywam tego problemami tylko ten tym tak ma moja kobieta jak tylko słyszy że znowu trzeba coś do galanta kupić to pierwsze co mówi no tak przecież w tym aucie wszystko co się wymienia to TTTM |
Dobre muszę to swojej też sprzedać
bbandi - 02-12-2011, 09:21
No i już jestem po wizycie u tłumikarzy i zrobione
bbandi - 22-12-2011, 11:16
Witam.
Jestem już po "imprezie" ze skrzynią, aktualizacja w temacie ze skrzyniami
http://forum.mitsumaniaki...28846&start=330
P.S Dorzucam zdjęcie z "jesiennej sesji"
bbandi - 05-01-2012, 20:32
Nowe dywaniki, na tyle mnie jedynie teraz stać
Tomek - 05-01-2012, 21:36
bbandi napisał/a: | Nowe dywaniki, na tyle mnie jedynie teraz stać