To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!

Anonymous - 18-12-2006, 09:42

Witam tu nowy Mitsumaniak z Łodzi, doświadczenia nie mam ale na Borki mam niedaleko,jakbym mial sie przydac to chętnie.
Anonymous - 18-12-2006, 10:00

OT: mitutoyo - czy wiesz że Mitutoyo to marka narzędzi pomiarowych Made in Japan?

W sprawie zlotu jeżeli mogę sie na coś przydać to dajcie znać!

Anonymous - 18-12-2006, 10:08

Wiem wiem, dokładne,niezawodne i japońskie!!
akbi - 18-12-2006, 17:25

Co do poligrafii, to już się nie deklaruję, bo widze, że chętni są.

Natomiast od stycznia powalczę z mediami (prasa, TV, radio), aby rozgłos był duży :mrgreen:

Ludziska z Łodzi, napiszcie może, kto się dokładnie zajmuje organizacją, abym, wiedział do kogo z pytaniami uderzać :P

Anonymous - 18-12-2006, 18:09

Ja oczywiście ze względu na to, że jestem jednym z tych którzy mieszkają najbliżej (25 km) deklaruję swoją pomoc chociaż z czasem to u mnie nie za bardzo, ale w końcu mamy jeszcze 8 miesięcy. Z chłopakami z Łodzi zdążyłem się już spotkać i poznać głównych sprawców przyszłorocznej imprezy nad zalewem Sulejowskim. Z zawodu jestem geodeta i oferuje pomoc w sprawach związanych z mapkami itp. Z doświadczenia wiem, że w przypadku jakiś zmian w organizacji ruchu albo w przypadku imprez masowych potrzebne są mapy i nie mam tu na myśli samochodowych :) . Jeśli dowiecie się, że takie rzeczy są potrzebne to walcie do mnie a i może udałoby mi się zrobić jakiś plan samego miejsca zlotu chyba, że w Borkach maja już jakiegoś gotowca.
Jackie - 18-12-2006, 18:10

kris_S, bardzo cenna pomoc. Dzięki
gigant87 - 18-12-2006, 18:40

akbi i ja bierzemy się za nagłośnienie zlotu w mediach, mam na myśli ogólnopolskie gazety motoryzacyjne, może uda się zainteresować sprawą TVN Turbo

poza tym we Wrocławiu postaram się jakoś wśród środowiska studenckiego rozgłosić o zlocie, widziałem wśród samochodów pod Politechniką kilkanaście Miśków ;)

dobrze byłoby gdyby były jakieś plakaty informjące o klubie i zlocie, które można byłoby powiesić w kilku miejscach ;)

Anonymous - 18-12-2006, 21:04

A ja walne wielkie info o zlocie na moje autko (dokładnie na boczne szyby, no i na tylnią) :!:

Zawsze to jakaś pomoc, heh

P.S. Co umieścić dokładnie na takim INFO??

pozdro
SebaD

Anonymous - 18-12-2006, 21:59

SebaD ma dobry pomysl , kazdy moglby chociaz wydrukowac sobie kartke na kompie z informacjami o zlocie i wozic przyklejona za szyba , Admini co Wy na taki pomysl ?
tomusn - 18-12-2006, 22:14

żeby zrobić plakat, muszą być znane pewne fakty
jak będzie program - to i będzie plakat

Anonymous - 18-12-2006, 22:36

Te kartki za szybami to ciekawy pomysł. Parkuję w centrum przy jednej z głównych ulic mego małego miasteczka więc jak najbardziej oferuję swoją szybę. Ustalmy tylko jakiś jednolity (lub podobny) wzór. Na pewno poprawi to odbiór takiej reklamy.
Anonymous - 19-12-2006, 08:09

OOoo widzę że mój pomysł się podoba. Ja sobie porządnie wykleje szyby,heh

pozdro
SebaD

igi - 19-12-2006, 08:57

Co do plakatów na szybke to dobry pomysł (tomusn, męczył mnie ;) o taki przed zlotem w Białymstoku), tylko musi być znany plan zlotu.

Łodziaki może dogadacie się z lokalnym dealerem niech powiesi taki plakat w salonie i serwisie (Jackie cały salon i serwis miał w plakatach ;) )

Co do pomocy dla Uć squad to ja się również piszę (trochę Jackie-mu pomagałem przy organizacji w Białym zlotu)

No i powodzenia :)

Anonymous - 29-12-2006, 20:29

W sumie myślę, że mimo iż nowicjusz tutaj, w zlocie mogę pomóc:) Raz, że w Borkach na zlocie byłem już 5 lat temu (nadają się)- to i zlotów organizowałem i wspólorganizowałem sporo. Funkcjonowanie Mitsumaniaków - jest super - tylko fakt, że brakuje tu tzw. twardej ręki (takiej jak np. Piotrek z ATS-u). Powiadam - mogę pomóc - mówcie w czym. Aaaa, no i w branzy tuningowej działam (fuuuuj - komercjalnie) - od 8 lat:)
Anonymous - 01-01-2007, 21:37

Pracuję w Poznaniu na największym parkingu i moge u siebie kilka plakatów walnąć. Co do samego projektu to troche siedze w fotoszopie więc może uda mi się jakieś wyczarować. Do dyskusji pozostanie tylko to czy się komuś spodobają. :wink: Tylko jest taki problem że zaraz mam sesję (sty-lut) i mało czasu więc może to trwać.
pozdrawiam
i życze udanego 2007 roku