To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Auto-Krak - nowy serwis Mitsubishi w Krakowie?

SkOniAk - 21-03-2013, 14:01

Byłem u nich na przeglądzie po 3 latach przy przebiegu +/- 53tyś.
Podczas przeglądu wyszło, że mam klocki z przodu do wymiany, i wycieraczki ; )

Dobry kontakt, miła obsługa i jak dla mnie (z mego miejsca zamieszkania) dobry dojazd ; )

Dostałem rabat z powołania na forum oraz trafiłem na akcję promocyjną dla samochodów trochę starszych niż te "nowe" ; )
Dostałem szczegółowe wydruki nt sprawdzanych części (gdzie w zwykłym serwisie połowy by nie sprawdzili) i na wyjeździe czyściutkie auto które prezentowało się nie gorzej niż te które stały w salonie ; ) )

Przegląd + części około 1200zł.

Także polecam! ; )

DjQuest - 15-04-2013, 12:06

Auto Krak ma teraz akcję promocyjną Wiosna 2013. Byłem i naprawdę polecam, lista przeglądu naprawdę imponująca wszystko z wydrukami i tylko 49 zł.
Na stronie maja więcej szczegółów zobaczcie sami :) .

Autko oddane czyściutkie i pewniejsze na letnie wycieczki :) .
Obsługa jak zwykle ponad 100% profesjonalizmu.

Polecam !!!

BasteKNT - 15-04-2013, 20:32

Umówiłem się na piątek na przegląd wiosenny. Nawet bez zniżki klubowej (nadal czekam na dołączenie ;) ) cena jest mega atrakcyjna, a Wasze opisy zawierają superlatywy, więc czekam niecierpliwie - po wizycie zdam relację.
Firebee - 16-04-2013, 10:15

BasteKNT napisał/a:
Umówiłem się na piątek na przegląd wiosenny. Nawet bez zniżki klubowej (nadal czekam na dołączenie ;) ) cena jest mega atrakcyjna, a Wasze opisy zawierają superlatywy, więc czekam niecierpliwie - po wizycie zdam relację.

czekaj czekaj, ale zniżki w Auto-Kraku otrzymasz. powołaj się na nas i powiedz, że jesteś w trakcie zapisywania:) choć zakładam, że przy przeglądzie wiosennym za 49 zł ciężko będzie jeszcze dołożyć jakiś rabat:)

DjQuest - 17-04-2013, 08:40

Firebee napisał/a:
BasteKNT napisał/a:

czekaj czekaj, ale zniżki w Auto-Kraku otrzymasz. powołaj się na nas i powiedz, że jesteś w trakcie zapisywania:) choć zakładam, że przy przeglądzie wiosennym za 49 zł ciężko będzie jeszcze dołożyć jakiś rabat:)

Nieważne czy jesteś w klubie, ważne ze jeździsz mitsubishi tak traktują swoich klientów w Auto Krak. Panowie za 49 zł chcecie zniżkę :) , ale się ubawiłem.

Tomek - 17-04-2013, 08:58

DjQuest napisał/a:

Nieważne czy jesteś w klubie, ważne ze jeździsz mitsubishi tak traktują swoich klientów w Auto Krak

dobrze powiedziane :mrgreen:

BasteKNT - 18-04-2013, 17:33

Firebee, oczywiście że nic z kasy za przegląd nie urwą, myślałem tylko o ewentualnych naprawach i zniżce za wiek samochodu. :)

[ Dodano: 24-04-2013, 17:31 ]
Tak jak wszyscy mówili - pełna kulturka, sympatycznie, rzeczowo. Na pewno nie ostatnia wizyta u nich. ;)

sveno - 26-04-2013, 14:21

I ja tam dzisiaj byłem, co prawda nie z Galantem, ale Lancerem X siostry. Przegląd po 3 latach.
Obsługa bardzo miła, podwieźli nas pod Ikeę bo 3h w polu z małym Filipem to mordęga :)
Sam przegląd gwarancyjny i rejestracyjny ok. Ceny w porównaniu do innych (innego) dilerów z Krakowa rewelacyjne: ponad 300zł zostało w kieszeni także warto.
Wszystkie wydruki, wszystko wyjaśnione co i jak także wrażenia mega pozytywne.
Polecam.

SkOniAk - 11-07-2013, 11:09

2x przegląd jako ten przy 100tyś km zrobiony :)
Wszystko zrobione profesjonalnie :) Obsługa miła tak samo jak przy 1 wizycie : )

Koszt to 1600zł z regulacją luzów i z własnym olejem.

Polecam : )

simij - 06-12-2013, 10:21

Drugi przeglad gwarancyjny - wszystko super. Obsluga mila i rzeczowa. Koszt przegladu ze znizka dla klubowiczow to 788 zl (w tym plyn chlodniczy, zimowy plyn do spryskiwaczy, filtr kabinowy, wymiana oleju - olej mialem wlasny oraz wymiana opon na zimowe). Ponownie polecam!
pablo diablo - 22-12-2013, 08:32

Ja już kolejny raz zrobiłem przegląd swojego diesla 1.8 did
Przegląd po 60kk
Wymiana wszystkich filtrów łacznie z filtrem paliwa
Wymiana plynu chamulcowego, przegląd nadwozia,
Wgranie nowego softu, z własnym olejem, cena przyzwoita i wszystko ja trzeba samochodzik odświerzony i umyty. Auto Krak na wielki plus
To naprawde godny polecenia serwis, z Panami z obsługi można porozmawiać wymienić sie opiniami, mają żetrlną wiedze, ja zawsze robie powyżej 200km by tam właśnie serwisować

tyku - 02-11-2014, 14:35

Po raz kolejny należy się pochwała dla serwisu Auto Krak :!: Podziękowania dla Pana Macieja =D> - kierownika serwisu (nie dość, że dopilnowane czynności serwisowe, to jeszcze wytłumaczone i pokazane co i jak działa). Obsługa Pana Dawida na najwyższym poziomie. :D Mogłem swobodnie się poruszać po serwisie, co sobie najbardziej cenię, ponieważ lubię wiedzieć co jest robione przy samochodzie. Podziękowania dla Pana Krzysztofa, z którym zawsze mam dużo do pogadania. :wink:
piechutm - 24-11-2014, 14:04

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem i posiadaczem Lancera Hatchback. Szukałem serwisu w Krakowie i po przeczytaniu tego wątku zdecydowałem się na wizytę w Auto Krak. Jestem z decyzji bardzo zadowolony - świetna obsługa, bardzo miła, po przeglądzie wykaz wszystkich testów i przeglądnięcie wyników, wszystko załatwione terminowo i sprawnie.

Nie wiem jak jest w RMF, ale ja nie żałuje swojego wyboru i serwis Auto Krak mogę z czystym sercem polecić.

Marcin-Krak - 24-11-2014, 20:56

piechutm napisał/a:
Nie wiem jak jest w RMF

Lepiej abyś mógł się nie dowiadywać :)

BTW. Moto_Gabra widziana ostatnio na gropounie z ofertą na lakiernię :shock:

bugg - 12-12-2014, 12:32

Właśnie wróciłem z Auto-Krak. Jestem bardzo miło zaskoczony. Coś stukało i skrzypiało podczas hamowania, umówiłem się na zbadanie sprawy. Już podczas jazdy do serwisu jak to zwykle bywa, cisza, zero objawów, no ale warto sprawdzić. Panowie w serwisie sprawdzili co się dzieje, nic nie znaleźli. Za sprawdzenie nie wzięli ani złotówki. To ja rozumiem! :) dzięki ;)