Chcę Kupić Outlandera - KUPIE outlandera
Muciek - 27-03-2012, 12:38
Pierwszy żebrak, za tą cenę i ten rocznik nie warto, prawdziwy golas. No był bity w tył, bo zderzak jest jaśniejszy niż reszta, a powinno być odwrotnie jak już.
Drugi wygląda na ciekawego - cena, przebieg i rocznik, nad tym można pomyśleć
Tylko wersja "Instyle Plus" coś jakaś dziwna jest
lexus - 27-03-2012, 12:44
No coraz lepiej 4,5 roku auto i 25 tyś przebiegu ,to chyba musiał stać ze 2 lata na kołkach
mitsu00 - 27-03-2012, 19:16
Muciek napisał/a: | Drugi wygląda na ciekawego - cena, przebieg i rocznik, nad tym można pomyśleć
Tylko wersja "Instyle Plus" coś jakaś dziwna jest | Instyle Plus bo ma lamerskie dokladane progi chyba....
bruce - 27-03-2012, 21:20
Dzięki wszystkim za opinie.
Czyli z tych co prezentowałem najlepiej sie prezentuje chyba ten co?Tylko taki trochę sfatygowany fotel kierowcy czy to norma w outkach??
http://allegro.pl/show_item.php?item=2201439343
lexus - 27-03-2012, 21:31
bruce napisał/a: | Tylko taki trochę sfatygowany fotel kierowcy czy to norma w outkach?? | ten typ tak ma szczególnie na zdjęciach ,na żywo pogładzisz welur w odpowiednią stronę i jak nowe.Mam identyczną tapicerkę trochę ciężka w utrzymaniu bo każdy pyłek widać ale sprawuję się dobrze,bardziej martwił bym się hakiem ,ile ciągał i czy sprzęgło dało radę
bruce - 27-03-2012, 21:51
Chodziło mi o siedzisko kierowcy w miejscu tej osłony plastikowej taki wymięte jest.Może jakiś ciężki gość albo faktycznie iluzja alkantary.Najlepszym wyborem byl by chyba ten jak by gość oddal go za 70 czy nie był by to taki dorby zakup jak mi sie wydaje
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23121028.html
lexus - 27-03-2012, 22:59
To złudzenie .Tego z kratą za taką kasę nawet nie wiadomo jaka to wersja.Najlepiej jechać i zobaczyć ,przejechać się .Zaden nie daje 2-go kompletu opon ,dziwne ,bo obydwa są na nie orginalnych felach.weż kogoś kto zna się na outku z forum może kogoś z okolicy coby ci doradził
bruce - 27-03-2012, 23:42
Skąd wiesz ze to auto było z kratą?.Właściciel twierdzi ze to wersja intens+.Z tego co mówił to kupił nowa wersje z silnikiem 2.2.Auto wydaje sie być zadbane.Mały udokumentowany przebieg muszę sie umówić na spotkanie i sie przejechać tym samochodem.Rozmawiałem telefonicznie mówił ze cena ostateczna to 75tysi ze dorzucił by 2 komplet kół ale to najlepiej rozmawiać na żywo.Pomoc w ocenie samochodu przez jakiegoś doświadczonego forumowicza jak najbardziej by się przydała ale to chyba najlepiej założyć osobny temat może ktoś sie zgłosi z okolic poznania.
lexus - 28-03-2012, 09:14
bruce napisał/a: | Skąd wiesz ze to auto było z kratą? | Nie było tylko jest ,popatrz na zdjęcia .Krata dramatycznie zmniejsza funkcjonalność outlandera i treszczy(nie rozłożysz taż 3-ciego rzędu siedzeń który powinien być chyba zdemontowany jeśli był w aucie)nie mówiąć o wyglądzie .Biorąc auto zkratą można przeżyć ją mając do przodu ze 35tyś zł .Dla ciebie to utrapienie i jeszcze cena powinna być niższa gość odliczył kupe kasy.zapytaj czy auto jest na gwarancji
small - 28-03-2012, 12:52
Nie przejmuj się kratą, każdy samochód z homologacją ciężarową można zarejestrować jako osobowy. Gość na pewno dostał trzeci rząd siedzeń i pasy przy zakupie auta- wymontowują je w celu rejestracji homologacji, ale dorzucają luzem. Musisz ponegocjować z nim, aby opuścił ci kaskę na zmianę homologacji na osobowy, jest to mały koszt, ale zawsze możesz ugrać więcej. A jak bardzo chcesz mieć zamontowany 3 rząd to ci założą bez żadnych problemów, kwestia paru śrub, ale czy on jest tak potrzebny. Dużo osób z forum wymontowało te dodatkowe 30kg
Muciek - 28-03-2012, 13:10
Mój tata ma kratkę i zaczęła trzeszczeć po niecałym roku, ale została dokręcona i jest spokój i cisza. Co do 3 rzędu siedzeń to mój tata ma kratkę i ma też ten trzeci rząd zamontowany, lecz nie używa z wiadomych przyczyn, a zdemontowanie kratki to nie jest wielki problem, bo tak mój tata zrobił z poprzednim autem też na firmę przed sprzedażą, zarejestrował na osobówkę i wszystko w temacie. Nie ma co się przejmować.
sound_designer - 28-03-2012, 16:28
tomekrvf napisał/a: | sound_designer napisał/a: | a latem ten zapach rozgrzanej skóry to najlepszy zapach wnetrza auta |
W Outlanderze skóra to "luksusowy" polichlorek vinylu (PCV) |
Cos mi sie nie wydaje... Ja mam Outka z 2008 roku jeszcze japońskiego i tam jest skóra. Moze póżniej dawali skaj rodem z autosanów
mitsu00 - 28-03-2012, 18:14
sound_designer napisał/a: | tomekrvf napisał/a: | sound_designer napisał/a: | a latem ten zapach rozgrzanej skóry to najlepszy zapach wnetrza auta |
W Outlanderze skóra to "luksusowy" polichlorek vinylu (PCV) |
Cos mi sie nie wydaje... Ja mam Outka z 2008 roku jeszcze japońskiego i tam jest skóra. Moze póżniej dawali skaj rodem z autosanów | "Sztuczna swinka" obszyte sa zaglowki, boczki i tyl foteli, podlokietnik i obicia drzwi. Dotyczy to rowniez twojego egzemplarza. Glony maja tez obite skajem daszek nad zegarami i przod schowka.
bruce - 28-03-2012, 19:54
Faktycznie nie zauważyłem ma kratę ale to chyba nie problem ja zdemontować?.W piątek jestem omówiony z gościem obejrzeć go i się przejadę.Zobaczymy ile zejdzie z ceny.Jaka cena była by dobra za ten egzemplarz?Ktoś się orientuje może jaki jest koszt przerejestrowania na osobowe?
mitsu00 - 28-03-2012, 20:16
bruce napisał/a: | Faktycznie nie zauważyłem ma kratę ale to chyba nie problem ja zdemontować?.W piątek jestem omówiony z gościem obejrzeć go i się przejadę.Zobaczymy ile zejdzie z ceny.Jaka cena była by dobra za ten egzemplarz?Ktoś się orientuje może jaki jest koszt przerejestrowania na osobowe? | Pytanie tylko jak ta krate zamontowalo ASO? Ktos na forum kiedys pisal, ze po zdjeciu i przerejestrowaniu na osobowke, w plastikach zostaly dziury.....
|
|
|