Car Audio - coś o radiach i zmieniarkach w miśkach
oozz - 21-12-2007, 14:22
Witam,
czy Model PH-1000B ma balans lewo-prawo, przód-tył?
(70zł nie majątek, ale nie chciałbym się zdiwić)
Pozdrawiam,
Marek
Robson86 - 21-12-2007, 15:04
chodzi ci o ph2000 (kasetowke) Jesli tak to ma balans
Pozdroo
Dyzio i Saba - 21-12-2007, 19:19
ma-wybieranie przyciskiem -audio-
Anonymous - 21-12-2007, 21:38
A ja znów wracam ze zmieniarką...do dzisiaj nie udało mi się znaleźć kabla, więc postanowiłem zmontować go sam....
Wielka prośba o zdjęcie takiego kabelka albo przynajmniej jakieś info. Czy 13 DIN z radia przechodzi w centryczny 8 DIN w zmieniarce, czy też 8 DIN radia łączy się centrycznym 8 DIN w zmieniarce....będe wdzięczny za każdą uwagę, radę...etc.
Andy
Robson86 - 22-12-2007, 18:36
ciezko bedzie Ci dobrac taki przewod(ogloszenia itd) z jednej strony 13 z drugiej 8din...
Najlepiej byloby z przejsciowka jakas podzialac...
Tez mam do Was pytanko, podlaczylem swoja zmieniarke do radyjka, zmieniarka dziala, "magazynek" wchodzi i wychodzi ...ale mam problem, otoz radio jakby nie widzialo w ogole zmieniarki Wciskam ten przycisk "CD" i nic Orientujecie sie moze co moze byc nie tak Moze jakos 3eba to wszystko sparowac...hmm
Dzieki z gory
Pozdroo
Anonymous - 22-12-2007, 21:16
Robson86, masz oryginalą zmieniarkę mitsubishi? Możesz powiedzieć mi jak wygląda ten kabel? Może jakaś fotka końcówek, byłbym wdzięczny....dzięki
Robson86 - 23-12-2007, 00:03
mam oryginalna zmieniarke, a obie koncowki (radio/zmieniarka) mam 13DIN (takie jaw w radyjku ph2000 kaseciak), koncowki meska i zenska.
Pozdroo
Anonymous - 14-01-2008, 22:19
jest jeszcze model MEX-810 CDC - u mnie byl fabrycznie w galancie. Wlasnie go sprzedaje jakby co bo wsadzilem stacje 2DIN
http://www.allegro.pl/ite...i_radio_cd.html - tu ktos wystawial takie radyjko wiec widac fotke
pozdro
Anonymous - 31-01-2008, 09:56
kurcze, w dalszym ciągu nic nie udało mi się w sprawie tych cholernych kabli do zmieniarki. Czy w ogóle ktoś kiedykolwiek spotkał się z kablem DIN8 -DIN13. Nie mam już sił. Co więcej na allegro jest taka sama zmieniarka , jaką mam i ja, ale bez kabli...POMOCY!
Tomashi - 17-03-2008, 12:29
..tak se czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że jednak chyba pierniczę ten komputer pokładowy (a raczej 2 informacje wyświetlane: średnia prędkość i ilość km do tankowania...) i kupię sobie jakieś fajne radio z mp3.
Wkurzają mnie te wszystkie prejściówki, kabelki, kombinowania...
A oryginalne radio Mitsubishi na Allegro za 600 zł ! Chyba, że ktoś TANIO sprzeda mi radyjko z CD...
Anonymous - 05-05-2008, 01:01
A probowal ktos kiedys wrzucic radjko z GRANDISA (u171) do CARISMY ? w sumie tez jest przycisk "DISP" wiec jest nadzieja ze dzialaloby analogicznie do w142...
jakie sa wasze zdania na ten temat ? moze ma ktos mozliwosc przetestowania? moze juz ktos sprawdzal...
Chooper - 05-05-2008, 11:39
Cytat: | A probowal ktos kiedys wrzucic radjko z GRANDISA (u171) do CARISMY ? | poszukaj w tym dziale, to znajdziesz dokładną odpowiedź, bo nie raz było to poruszane.
Anonymous - 06-05-2008, 18:19
ok rozejrzalem sie ale mam jeszcze jedno pytanie...
czy u171 jest kodowane? tzn czy jest na kod. bo znalazlem jedno do wziecia ale sprzedawca twierdzi ze bede musial sobie odkodowac... szukalem w internecie i owszem znalazlem opis praktycznie wszystkich mozliwych AUDIO do miskow ale ten akurat nie byl opisany :/
Jakis wlasciciel grandisa moze by mi podpowiedzial?
dla zainteresowanych podam stronke bo wydaje mi sie byc dosc ciekawa :
http://codedradio.info/?i=bn&sb=M
pozdro!
Anonymous - 04-06-2008, 00:03 Temat postu: pomocy z radiem Takie małe pytanko: jaki model radio na CD mogę zamontować do carismy 2003. Chodzi mi o to ze chyba jak ma sie oryginalne radio to można sterować komputerem i rds wyświetla sie na wyświetlaczu u góry.
Dziekuje
Anonymous - 04-06-2008, 00:10
no wiesz generalnie mozesz wsadzic kazde jakie chcesz
jest tylko ten problem z wyswietlaczem:/ ja szukalem szukalem i mialem wybor. kupic za ok 300-400zl radio oryginalne CD do Cari uzywane...lub nowe radio w tej samej cenie z mp3 i slotem CD czy tam USB jak wolisz.
oczywiscie wybralem to drugie.
jak wybierzesz tak bedziesz mial:) nikt Ci nie da recepty. musisz wybrac czy chcesz uzywac tego wyswietlacza na gorze czy nie to wszystko!
|
|
|