To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Rozpoczęcie Sezonu - Spring MM z Podlasia - 12 MAJA 2012r

marycjusz - 20-04-2012, 20:55

Ale jak to tak bez piwa ?:( Mi 2 maja odpowiada :finga:
Ja to na razie nic w temacie się nie orientowałem bo swego Gala trochę remontowałem i normalnie czasu nie miałem tu zaglądać, ale też miałem cichą nadzieję że coś w temacie dalej będzie się działo, zaglądam dzisiaj a tu nic :(
Więc i ja ponawiam temat, co ze spotkaniem ???

Arktic - 21-04-2012, 00:15

Zaproponowałem bez piwka bo widzę,że mało jest chętnych na nocowanie gdzieś w czarnej, co do samego miejsca to wszystko jest w sumie wiadome bo zalew nie jest gdzieś ukryty i nie trzeba się tam przedzierać przez jakieś chaszcze tylko przyjechać zaparkować na parkingu i wsio, Co to terminu to dla mnie 2 maja średnio pasuje bo jadę na majówkę ale już np.12-go jak najbardziej. Pozostaje tylko poczekać i zobaczyć ile osób przyjedzie, jeśli ktoś się dowiadywał o innych miejscach to bez krępacji można napisać w tym temacie ;)
Pozdrawiam 8)

marycjusz - 21-04-2012, 00:18

aaaaa "drugi weekend maja" - sorry, coś mi się ubzdurało że drugiego maja :)

Spoko 12 maja też może być :)

Bazz - 21-04-2012, 18:40

12 maj jak najbardziej pasowny :)
marycjusz - 22-04-2012, 01:39

Nooo, to mamy już trójkąt ;) Ktoś jeszcze dołączy ??
cwaniak - 22-04-2012, 18:09

marycjusz napisał/a:
Nooo, to mamy już trójkąt Ktoś jeszcze dołączy ??

No to i ja się wproszę na tą :mrgreen: bibę :mrgreen: :( bezalkoholowa :( o ile uda mi się wolne załatwić bo miedzy 1-6 maja byłbym na 1000%

marycjusz - 22-04-2012, 18:58

Słuchajta, czy bezalkoholowa to się okaże - będziemy obserwować pogodę - jak będzie wystarczająco ciepło ja i tak robię grilla - będę z dwoma braćmi, na dwa Galanty + kogoś tam jeszcze zwerbuję więc ja będę grillował i piwkował i cokolwiek tam jeszcze się wydarzy - a wy jak sobie chcecie :P :P
Arktic - 24-04-2012, 09:07

Heh no zobaczymy jeśli uda mi się też zwerbować kogoś kto ma prawko i nie będzie miał ochoty drinkować to z miłą chęcią strzele sobie jedno 8)
cwaniak - 06-05-2012, 16:07

Koledzy kto by miał chwilkę żeby odebrać wizytówki i podrzucił na Spota, bo mnie raczej nie będzie :(
marycjusz - 06-05-2012, 21:56

radeksz82, tak jak rozmawialiśmy przez tel. ja odbiorę wizytówki.

Dobra chłopaki, teraz na poważnie - kto będzie , bo 12 maja mamy w następny weekend.
Chyba że jednak inny termin, żeby więcej osób było. ?

Dopisujcie się na listę na 12 maja na razie, zobaczymy ilu nas chętnych:

1. marycjusz

JayChyl - 06-05-2012, 23:11

1. marycjusz
2. JayChyl

Mam nadzieję, że chociaż z 5 osób będzie :D

12 Maja jak najbardziej mi odpowiada. I w końcu te zapachy przywiozę mitsumaniakowe !

benq - 06-05-2012, 23:15

1. marycjusz
2. JayChyl
3. benq

Mi pasuje mam wolne w pracy ;) Tylko na którą godzinę się ustawiamy?

mitsu_pl - 06-05-2012, 23:17

U nas obydwa miśki po rajdowaniach w mikołajkach na razie unieruchomione, jeden stracił miskę, a drugi trochę się poobijał, więc zlot jest pod bardzo wielkim znakiem zapytania...
JayChyl - 06-05-2012, 23:55

Wysłałem massmaila do wszystkich z grupy Podlaskie.

@ mitsu_pl. Nie widzę problemu, aby jechać do Białego przez Grajewo. Za kilka piweczek albo trochę LPG wszystko da się zrobić :D

mitsu_pl - 07-05-2012, 13:14

JayChyl napisał/a:
@ mitsu_pl. Nie widzę problemu, aby jechać do Białego przez Grajewo. Za kilka piweczek albo trochę LPG wszystko da się zrobić :D

Dzięki, będę pamiętał ;)

Dobra tylko konkretnie, co, gdzie i kiedy... ? Miska już pospawana, tylko poskładać dziada, więc tragedii może nie będzie...