Podlaskie - POMYSŁY NA ROZKRĘCENIE FORUM PODLASKIEGO
Arktic - 07-06-2012, 18:32
Dobra wiadomość . Radeksz82 podziękowania należą się również tobie za to ,że się tym zająłeś dobra robota
marycjusz - 17-07-2012, 16:01
Przypominam, że i ja jeszcze jestem w posiadaniu kilku pudełek wizytówek, bo jakoś nikt się nie zgłosił
Mythicus - 09-08-2012, 10:26
Witam,
Niedawno dołączyłem do forum i ten temat bardzo mi się spodobał. Byłem kiedyś na paru "zlotach" civiców i to jest naprawde fajna sprawa. Jeżeli chodzi o marketing takiej grupy, to mogę pomóc (mam trochę doświadczenia jako jeden z organizatorów Wampiriady, jeśli ktoś nie zna to powiem,że to spora akcja w Białymstoku promująca krwiodawstwo,robimy flashmoby,rozdajemy gadżety, a gdzie się nie pojawimy tam gdzieś czai się krwiobus , a wszystko od gadżetów po ludzi mamy za darmo,bo kasa jest od sponsorów a organizują to studenci z NZS). Można też wyznaczyć jakiś dzień tygodnia/miesiąca na jakieś małe zloty (civici spotykają się co wtorek po pałacem Branickich). Można pogadać z ludźmi o miśkach,pochwalić się czymś (a to ktoś ma nowy spojler,a to ktoś postanowił zrobić jakąś customową podsufitkę), poprosić o pomoc, zapytać o coś (civici często handlują między sobą częściami,po znajomości jest taniej i pewniej,bo nikt raczej innego mitsumaniaka oszukiwać nie będzie).
marycjusz - 09-08-2012, 12:38
No to witamy Mythicus - dopisz się do "Ilu jest nas czynnych MitsuManiaków na Podlasiu?"
Skoro spotykacie się Civikami, to można kiedyś (lub szybciej niż kiedyś) połączyć zloty
Mythicus - 09-08-2012, 12:58
Z civicami spotkałem się tylko kilka razy bo nie było za bardzo czym (moja honda to typowy 1wszy samochód,rdza,rozszczelniony tlumik,pogięte blachy etc. ),ale można się z nimi dogadać,porządne chłopaki
cwaniak - 25-10-2012, 20:56
Jak tam koledzy idzie rozkręcanie regionu podlaskiego ''Watachy'' działacie coś jakieś pomysły
JayChyl czemu nie działasz nic nie rozkręcasz
marycjusz - 26-10-2012, 11:00
Cisza i spokój w naszym regionie
JayChyl - 06-11-2012, 02:04
Jak ktoś lubi ciszę i spokój, to zapraszamy Niestety zbliża się zima i Mitsumaniacy z Podlaskiego powoli zapadają w zimowy sen, wolny od jakichkolwiek zlotów. No chyba, że mamy na myśli eventy typu KJS w Białymstoku czy Mikołajkach. Zachęcam do zapoznania się z tematami:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=76431 - Jesienny Supersprint 2012 - 10.11.2012r.
http://forum.mitsumaniaki...c.php?p=1120835 - 21 Rajd Niepodległości - 11.11.2012r.
meydey000 - 06-11-2012, 03:26
JayChyl napisał/a: | Jak ktoś lubi ciszę i spokój, to zapraszamy Niestety zbliża się zima i Mitsumaniacy z Podlaskiego powoli zapadają w zimowy sen, wolny od jakichkolwiek zlotów |
to tak jak u nas. nasze regiony mają chyba coś wspólnego
cwaniak - 06-11-2012, 14:00
JayChyl napisał/a: | Jak ktoś lubi ciszę i spokój, to zapraszamy Niestety zbliża się zima i Mitsumaniacy z Podlaskiego powoli zapadają w zimowy sen, wolny od jakichkolwiek zlotów. |
Nie no spoko, wiesz wybacz ze nie organizujemy zadań które nalezą do Ciebie:
organizowanie i uczestnictwo w spotach regionalnych i późniejsza ich krótka fotorelacja na forum.
Dostarczanie na spoty gadżetów klubowych
Dopisywanie do grupy Podlaskiej nowych użytkowników forum z Waszego regionu
Organizowanie co jakiś czas gadżetów regionalnych
Własna inwencja twórcza
Wybacz JayChyl nasza wina, nasza bardzo wielka wina
Modem jesteś od 2-lat powiedz co przez ten czas zrobiłeś ???????
marycjusz - 19-06-2015, 12:40
Chłopy martwica mózgu w naszym regionie znowu Przez jakiś czas było ożywienie i znowu zrobiła się kicha - NIE ZEZWALAM NA TAKIE ZACHOWANIE
Ruszmy głowami - co możemy jeszcze zrobić ??- na parkingach i drogach samego Białegostoku pełno mistu różnej maści - lancery itp o carismach już nie wspomnę - JAK DOTRZEĆ DO TYCH LUDZI ????
Mieliśmy wizytówki - chyba nie wypaliły - ale chyba wiem czemu : wizytówka była ogólnym zaproszeniem na forum mitsubishi i podejrzewam, że ktoś jeżeli nawet ją wyjął zza wycieraczki to nie chciało mu się szukać na forum mm regionu Podlaskiego (albo nawet nie zauważył takiej opcji)
Moim zdaniem mamy dwie możliwości :
1. wizytówki zamienić na konkretne, ładne ciekawe ulotki - z konkretnym zaproszeniem do Regionu Podlaskiego (link) i na facebooka. Idealnym rozwiązaniem były by KODY QR - skanujesz smartfonem i od razu włazisz na forum podlaskie.
2. Najlepszym nośnikiem informacji w obecnych czasach jest oczywiście internet - TU MUSIMY SZUKAĆ MOŻLIWOŚCI. Jak dotrzeć do nowych ludzi poprzez np Facebooka ????? (albo jakieś ogłoszenia itp)
Jeżeli macie inne pomysły piszcie - No weźmy coś zróbmy !!!!!
thaz - 11-08-2015, 08:15
kody QR umarł zaraz po pojawieniu się
Obecnie chyba tylko FB.
Witam tak przy okazji
marycjusz - 20-08-2015, 11:09
hmmm thaz mógłbyś rozwinąć myśl ? Czemu kody QR by nie wypaliły ? No patrz, dostajesz za wycieraczkę ulotkę z zaproszeniem na forum , skanujesz telefonem kod i od razu włazisz na forum podlaskie (lub kod który wrzuca na FB do naszej grupy)
thaz - 21-08-2015, 23:54
Kod QR wymaga dodatkowej aplikacji (defaultowe rozpoznawanie w aparacie telefonu załatwiłoby sprawię), ludzie są leniwi. QR zaczął umierać zaraz po premierze.
Trust me, pracuję w reklamie
marycjusz - 23-08-2015, 23:50
hehe, no to w takim razie pewnie jako jeden z niewielu ja używam Ok, no to pewnie masz rację
No nie mam już pomysłów
|
|
|