Łódzkie - Rossoszyca + region Ziemia łódzka ;)
young - 30-09-2005, 11:02
Słuchajcie, widzę po waszych planach, że trzeba będzie zabrać jeszcze namioty, szczoteczki do zębów i inne gadżety na dłuższy pobyt. Mnie się podoba
Anonymous - 30-09-2005, 12:13
no to moze byc zrzuta na kielbaski, mi to tam rybka... to wtedy tez proponuje kupic jakies napoje, pieczywo i jednorazowe sztucce
a co do terminu to niedziela wedlug mnie najlepsza bo jest namniejszy ruch... ale zdecydowanie musi byc wczesniej, bo teraz juz sie szybko robi ciemno
Matejko - 30-09-2005, 13:30
piwkotom napisał/a: | Matejko napisał/a: | mozna wczesniej, ale tez nie za wczesnie, no i czy musi to byc niedziela? |
Matejko napisał/a: | no mnie termin 9.X tez pasuje, to jak przyklepujemy?? |
????!!!!»³≠∞±•®«¾½§δΛησρχΩ |
czepiasz sie
piwkotom - 30-09-2005, 16:09
Matejko napisał/a: | czepiasz sie |
powiedzial ten co sie nie czepia
young - 30-09-2005, 20:26
piwkotom napisał/a: | Matejko napisał/a: | czepiasz sie |
powiedzial ten co sie nie czepia |
Taaaaaaaaa
Matejko - 01-10-2005, 01:10
young napisał/a: | piwkotom napisał/a: | Matejko napisał/a: | czepiasz sie |
powiedzial ten co sie nie czepia |
Taaaaaaaaa |
i wy przeciwko mnie
Anonymous - 02-10-2005, 03:22
Jeśli chodzi o moje zajęcia to moze i by się dało coś urwać ale ja może najpierw zapytam, czy był by jakiś ochotnik który by mnie zabrał, bo jak nie ma nikogo to ja nie mam tam jak dotrzeć, a skoro nie mam jak dotrzeć to nie róbcie sobie problemów odnośnie terminu z mojego powodu.
Jak teraz sie nie da to może na następne mi się uda dotrzeć.
piwkotom - 02-10-2005, 03:26
Memphis napisał/a: | Jeśli chodzi o moje zajęcia to moze i by się dało coś urwać ale ja może najpierw zapytam, czy był by jakiś ochotnik który by mnie zabrał, bo jak nie ma nikogo to ja nie mam tam jak dotrzeć, a skoro nie mam jak dotrzeć to nie róbcie sobie problemów odnośnie terminu z mojego powodu.
Jak teraz sie nie da to może na następne mi się uda dotrzeć. |
no przeciez napisalismy Ci ze Cie ktos zabierze wiec o to sie nie martw , wazniejsze jest zeby wyjechac troche wczesniej
Chooper - 02-10-2005, 09:04
dasz rade dotrzeć pod MIG-a na al. Politechniki, czy mamy Ci zrobić Popeline pod gmachem szkoły ?
Swoją drogą ludziska pewnie by sie zdziwiły, jak podjeżdżają po Ciebie cztery Carismy i dwa Lancery
Jak nie dasz rady,to podaj lokalizację szkoły
Anonymous - 02-10-2005, 16:23
Oja, to napewno fajnie by wyglądało
Anonymous - 03-10-2005, 18:07
a co jest takiego w tej rossoczycy;P jakieś stare zamkniete lotnisko czy co??
piwkotom - 03-10-2005, 18:49
seba napisał/a: | a co jest takiego w tej rossoczycy;P jakieś stare zamkniete lotnisko czy co?? |
mniej wiecej jest tam bardzo dluga, poszerzona prosta przystosowana do ladowania samolotow, funkcjonowala jako lotnisko rezerwowe na UW na wypadek wojny czy cus zasadniczo wlasnie dla mozliwosci wykorzystywania takich ladowisk ruskie samoloty maja specjalnie konstruowane zawieszania, w przeciwuenstwie do przystosowanych do sterylnych warunkow samolotow Nato, wiec jest gdzie pobrykac
Anonymous - 04-10-2005, 10:58
To jaki jest plan na tą niedziele?
o której wylot? mniej więcej o której powrót (bo jeszcze będę musiał w niedziele dymać do Wawy).
young - 04-10-2005, 11:10
Proponuję 12,00 pod samolotem
Anonymous - 04-10-2005, 11:35
a jak to daleko i kiedy comeback?.
Tam walniemy jakiegoś grillka?
w Łodzi back na około 19-20? tak, zebym kole 20 wyjechał na wawe
Czy jak czy co? jakie są Wasze plany?
|
|
|