Małopolskie - Projekt koszulki regionalnej
JCH - 12-09-2012, 22:51
wojzi napisał/a: | z czapką z jakimś regionalnym dodatkiem | Jak zrobicie z Lajkonikiem to byłby wypas W ciemno biorę dwie XL-ki
Rebelias - 13-09-2012, 21:56
Skoro jest taki problem z symbolem to proponuje zrobić ankietę i to powinno wyjaśnić sprawę
Jackall - 13-09-2012, 22:19
Wojzi pomysł z górami IMO dobry, reszta (czapka z piórem, smok czy lajkonik) są jednak najbardziej kojarzone z Krakowem więc nie wiem czy to przejdzie wśród nie-krakusów
Rebelias napisał/a: | proponuje zrobić ankietę | Oki, tylko ciekawy jestem ile osób zagłosuje a później ile rzeczywiście będzie zainteresowanych zakupem. Nie chciałbym żeby ankieta miała przebieg jak przy głosowaniach na dzień spotów
JCH nie wiem czy będziemy te koszulki sprzedawali poza region
JCH - 13-09-2012, 23:11
Jackall napisał/a: | Oki, tylko ciekawy jestem ile osób zagłosuje a później ile rzeczywiście będzie zainteresowanych zakupem. Nie chciałbym żeby ankieta miała przebieg jak przy głosowaniach na dzień spotów | Zaliczka na koszulkę = głos w ankiecie. No mercy
Jackall napisał/a: | JCH nie wiem czy będziemy te koszulki sprzedawali poza region | Zartowałem
mkm - 13-09-2012, 23:14
JCH, zawsze możemy zrobić jakąś wersje limitowaną
sveno - 14-09-2012, 00:27
skoro koszulki i tak mają być każda inna to dlaczego nie zrobić 2 wzorów? IMHO nie potrzeba nam orłów, granic województwa, zarysu gór itp. Dla mnie koszulka ma mieć: logo MM, "malopolska", "sveno" i tyle, nie potrzebuje być mniej mainstreamowy i mieć bardziej wypaśne koszulki, bo łatwo jest przedobrzyć w drugą stronę.
mkm - 14-09-2012, 12:20
sveno, to weż białą koszulkę, flamastry i koszulka będzie cacy
Zart oczywiście.
Ja jestem za jakimś naszym "znakiem".
Orzeł ze znaczkiem mi się bardzo podoba, ale jeszcze nie w tym kształcie.
Proponowałbym zrobić koszulki "osobno", a nicki (np.haftować) osobno
paul_pivo - 25-10-2012, 23:42
Jak dla mnie to góry nad nazwą użytkownika były by spoko. Jeżeli chodzi o jakiś herb to bym zastosował herb miasta Krakowa. Co prawda to prawda, że nie krakowiacy mogliby się poczuć urażeni, ale jakby nie było Kraków jest stolicą małopolski i jest ładny i rozpoznawalny
Herb Krakowa
Wojciech Bogacz - 26-10-2012, 11:38
paul_pivo napisał/a: | Jeżeli chodzi o jakiś herb to bym zastosował herb miasta Krakowa. Co prawda to prawda, że nie krakowiacy mogliby się poczuć urażeni, ale jakby nie było Kraków jest stolicą małopolski i jest ładny i rozpoznawalny |
Mnie herb Krakowa odpowiada jakby co, ale cóż - mi dużo rzeczy odpowiada hehe
Anceps - 01-11-2012, 14:21
Ekstra pomysł z koszulką.
Jest szansa iż koszulka powstanie i będzie można ją kupić ?
Jackall - 01-11-2012, 14:27
Anceps napisał/a: | Jest szansa iż koszulka powstanie i będzie można ją kupić ? | Chyba jest taka szansa ale kiedy to chyba najstarsi górale nie wiedzą
Anceps - 01-11-2012, 14:33
poczekamy
może się doczekamy
mkm - 01-11-2012, 14:39
To wklejajcie pomysły - w każdej postaci
Jak mozna zrobić coś co nie wiadomo jak ma wyglądać?
Anceps - 01-11-2012, 14:51
ile osób tyle pomysłów
Proponuję przedstawić trzy propozycje koszulek - zrobić głosowanie i po wyborze najlepszej propozycji (najwięcej głosów), - określić cenę koszulki i zorganizować zapisy.
Jackall - 01-11-2012, 15:03
Anceps napisał/a: | Proponuję przedstawić trzy propozycje koszulek - zrobić głosowanie i po wyborze najlepszej propozycji | Młody jesteś i nie wiesz o czym mówisz
|
|
|