To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Warsztaty w Bydgoszczy i okolicach

Anonymous - 27-01-2008, 11:23

Bylem wczoraj u Bartka odlaczylismy krokowca jednak nic sie nie zmienilo po odlaczeniu nadal falowaly obroty obstawiam na przepsutnice, tylko jej jeszcze nie ruszalem wiec wpierw ja wyczyszcze a nastepnie sie odezwe. Moze umowimy sie Tomku na jakims spocie niedzielnym w Bydzi co ty na to?
Anonymous - 14-02-2008, 11:05

Muszę wymienić rozrząd w Eclipse, czy ktoś może mi poradzić w Bydgoszczy lub okolicach gdzie mogę oddać auto bez stresów, że coś pójdzie nie tak (delikatnie mówiąc :) ). Pozdrawiam :)
Anonymous - 14-02-2008, 20:03

Euro Tim na Inowrocławskiej 35 ;)
Anonymous - 15-02-2008, 08:34

Dzięki Bartek :) Pojadę niedługo na przeszpiegi :twisted:
szkuba - 28-04-2008, 09:07

Witam. Mam pytanie gdzie najlepiej dokonać naprawy samochodu po kolizji? Wczoraj w Mogilnie facet w nas wjechał holowanym samochodem w którym nie było kluczyków :!: jak się można domyślić zablokowała mu się kierownica i w nas walnął.
Do naprawy: wymiana obydwu przednich kierunkowskazów i lewego halogenu, pęknięty zderzak i geometria do sprawdzenia (lekko ściąga w lewo) widać też minimalne przemieszczenie maski. Auto space star 1.3 GL. Ubezpieczyciel proponuje Autex na łęczyckiej. Macie jakieś doświadczenia z tym zakładem? Zależy mi na rzetelności więc prosiłbym o jakąś poradę.

Anonymous - 28-04-2008, 12:16

Witam polecic moge zakłąd przy ulicy cmentarnej obojetnie carrera ( napewno nie najtaniej ale napewno najlepiej w bydgoszczy ) albo dalej cmentarna juz prawie przy koncu jest warsztat tez bardzo dobre spece .
Jesli chodzi o naprawe bezgotówkowa to polecam carrera , jesli tam podjedziesz to sam bedziesz wiedzial dlaczego oddaja tam auta niemcy do napraw jaguary, merce to tam standart i napewno zrobia wszystko 100% profesjonalnie

Anonymous - 28-04-2008, 23:07

szkuba, widziałem zdjęcia z tej kolizji bo kolega akurat je robił.
Sam się zdziwiłem jak kolo to zrobił że wjechał na tego Space Starka - w dodatku sieokazuje, ze MitsuManiaka.
Daj znać jak kiedyś jeszcze będziesz w Mogilnie to zrobimy jakieś spotkanko :p

Anonymous - 30-05-2008, 11:10
Temat postu: cewka do kompresora od klimy
Witam!

Czy orientujecie się jaki jest jej koszt?? Cari 2000r.

Dziękuję za odpowiedź.

Anonymous - 20-06-2008, 12:53

cypmus, a powiedz mi ile za to wziął??
Efa! - 10-07-2008, 18:19

Wiem, wiem, jestem nuuudna. Ale ten Moto-Champ znowu mnie tanio i dobrze obsłużył...
bosak - 11-07-2008, 00:06

We wszystkich 'postach' tylko jedna osoba chwali Moto-Champ'Efa'.Tak to już jest nudne z Twojej strony.Albo jest zakochana albo zapracowana u nich w firmie. Oczywiście jak ktoś się nie zna na warsztacie samochodowym to wszystko można mu wcisnąć i będzie zawsze zadowolony .Oni lubią takich naiwnych. A jeśli chodzi o MMC to na wszystko przymykają oko . Możecie sobie pisać ile chcecie(tylko to Wam a raczej nam zostało).
Anonymous - 08-09-2008, 11:21

Witam Was,
tak sobie czytam Wasze komentarze o Bydgoskim ASO i .... sie załamałem. To gdzie Waszym zdaniem, należy serwisowac miska na gwarancji, jeśli nie w Bygdoskim ASO??? W Toruniu był ASO, ale go juz nie ma... a szkoda.
No to gdzie serwisowac auto na gwarancji w obszarze kujawsko - pomorskim? Co polecacie? Dodam, że mam 100 km do W-wy (te ASO odpuszczam bo czytałem co tam się dzieje) i 100 do Torunia...

Efa! - 16-09-2008, 20:53

bosak napisał/a:
We wszystkich 'postach' tylko jedna osoba chwali Moto-Champ'Efa'.Tak to już jest nudne z Twojej strony.Albo jest zakochana albo zapracowana u nich w firmie. Oczywiście jak ktoś się nie zna na warsztacie samochodowym to wszystko można mu wcisnąć i będzie zawsze zadowolony .Oni lubią takich naiwnych. A jeśli chodzi o MMC to na wszystko przymykają oko . Możecie sobie pisać ile chcecie(tylko to Wam a raczej nam zostało).

No dziękuję, same pomówienia i do tego mnie obrażasz. Świetny jesteś.

tomusn - 16-09-2008, 21:26

Efa! napisał/a:
bosak napisał/a:

No dziękuję, same pomówienia i do tego mnie obrażasz. Świetny jesteś.

nie przejmuj się Ewo, nie zawiodłaś się, to co masz wyzywać.
w temacie dobrych warsztatów:
Barcin Kania - p. Kuczyński

Anonymous - 16-09-2008, 21:45

Brzydko się robi....
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=27762 zapraszam