To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Pompa wody razem z rozrzadem????/

Anonymous - 03-01-2007, 20:49

Witam wszystkich w Nowym Roku!
Odnośnie pompy to i ja chyba będę musiał się pogodzić z wymianą na nową , gdyż jak jest zimna to dziwnie coś hałasuje tak jakby ocierało a po kilku minutach cicho!
Myślę, że to łożyska , ale nadal nic nie cieknie i wszystko wydaje się ok, pozdr

karolgt - 03-01-2007, 21:14

jesli bys bardzo chcial to mam moja pompe ktora wymienilem, jednak przy wymianie 3 mechanikow razem powiedzialo ze pompa musiala byc pare tys temu wymieniana, jednak czesci byly juz kupione wiec stwierdzilem ze jednak wymienie, a stara pompe wzialem. Pisze tutaj dlatego zeby tez inni sie wypowiedzieli czy warto taka "uzywana" wlozyc. Jedyne co moge o tej pompie napisac to to ze nie szumiala jak jeszcze na niej jezdzilem,nie ma zadnych luzow i ogolnie wyglada ok.
Anonymous - 03-01-2007, 21:23

dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska?
karolgt - 03-01-2007, 21:34

Bastek napisał/a:
dzieki za propozycje, popatrze ile kosztuje nowa pompa i odezwe sie, oczywiscie twoja pompa pasuje do mojego miska?

hmm, teraz dopiero zobaczylem ze masz lancera, myslalem ze Colta, mysle ze bedzie pasowal, ale to sprawdz, albo sam sprawdze jak gdzies bede mial jak.