Galant - Ogólne - Ciekawostki z Yahoo Japan
tommyc1 - 20-12-2012, 18:16
Hugo napisał/a: | swinks_UK napisał/a: | cena wywoławcza 76000 JPY | Ile to będzie na nasze? swinks_UK napisał/a: | - ramki do wewnętrznych klamek do kompletu drewnianego: | Ale koszmar. |
prawie 2800zł...? He he, żarcik. Może to jeszcze za sztukę
Drogi bajer. W granicach 1500zł za komplet to możnaby sie zastanawiać ale tu z wysyłką wyjdzie jakieś trzy koła. Kosz mar.
inq - 20-12-2012, 19:12
Pisze się ktoś na bra do Gala EA?
i9i - 20-12-2012, 21:38
inq napisał/a: | Pisze się ktoś na bra do Gala EA? |
są na alledrogo z uszkami i bez w cenie 99 zygla więc 40 euro to trochę przesada
fj_mike - 20-12-2012, 22:42
swinks_UK napisał/a: | A przy okazji natknąłem się na lampy CIBIE: |
Pewnie tylko na Japonię i UK
Juiceman - 21-12-2012, 05:17
Faktycznie muszę do nich napisać czy mają beżową "bra" od ręki
edit:
dzięki i9i już wiem co misiek dostanie pod choinkę ew. w styczniu xD
[ Dodano: 21-12-2012, 07:18 ]
swinks_UK napisał/a: | A z ciekawostek...
- ramki do wewnętrznych klamek do kompletu drewnianego:
Obrazek |
To ja znalazłem jeszcze coś takiego :
http://www.gd-performance...nt::133163.html
Hugo - 21-12-2012, 07:56
Okleina obudowy zegarów i kratek nawiewu? To dość często występuje, nawet jest obecnie komplet na alle... na sprzedaż.
Maretzky85 - 21-12-2012, 08:08
swinks_UK, do E33 jeszcze są do kupienia, niedawno mój znajomy, któremu sprzedałem E39 ze zderzakiem z E33 kupił halogeny do niego
Do E39 dyn to jakiś koszmar dorwać
Krzyzak - 21-12-2012, 08:16
Juiceman napisał/a: | czy mają beżową "bra" od ręki | zakładać stanik drapieżnikowi?...
Juiceman - 21-12-2012, 08:56
Krzyzak napisał/a: | Juiceman napisał/a: | czy mają beżową "bra" od ręki | zakładać stanik drapieżnikowi?... |
Oczywiście dożywotnio to nie będzie założone przy myciu będzie zdejmowane albo raz na jakiś czas i wszelki syf będzie usuwany Często szczególnie w okresie zimowym gal obrywa jakimś kamykiem ;/
inq - 21-12-2012, 10:15
Ja mam maskę solidnie poobijaną kamykami i na wiosnę po malowaniu szkoda by znowu podziurawić. Poza tym dla mnie to fajnie wygląda. Kłopot tylko taki, że mam wątpliwości czy ta ekoskora z allegro przetrwa choć jedna zimę.
Tomek - 21-12-2012, 10:22
Juiceman napisał/a: |
Oczywiście dożywotnio to nie będzie założone przy myciu będzie zdejmowane albo raz na jakiś czas i wszelki syf będzie usuwany Często szczególnie w okresie zimowym gal obrywa jakimś kamykiem ;/ |
widziałem 2 maski, po zdjęciu takie bra, i ja dziękuję
swinks_UK - 21-12-2012, 11:05
Bra - najszybszy sposób na zniszczenie lakieru maski.
Przemek, a pomyślałeś o tym ile piachu i innego syfu się tam gromadzi? Bra jest elementem "ruchomym" więc pięknie ci zmatuje tam lakierek. Plus gromadząca się wilgoć, to moze na rantach wychodujesz sobie rudą, tak pod beżowy kolorek będzie w sam raz.
Juiceman - 21-12-2012, 11:13
swinks_UK napisał/a: | Bra - najszybszy sposób na zniszczenie lakieru maski.
Przemek, a pomyślałeś o tym ile piachu i innego syfu się tam gromadzi? Bra jest elementem "ruchomym" więc pięknie ci zmatuje tam lakierek. Plus gromadząca się wilgoć, to moze na rantach wychodujesz sobie rudą, tak pod beżowy kolorek będzie w sam raz. |
No tak, ale to chyba jak myjesz auto z założonym Bra i jak nigdy tego nie zdejmujesz tak ? Czy odrazu jak założe to z rudą ? A tak serio przy czyszczeniu raz na 2tyg. chyba nie powinny sie takie cyrki dziać ? A jak zmatuje lakier to i tak nie będzie widać ew. polerka. Chyba że przed założeniem dobrze na woskować maskę ?
drexvs - 21-12-2012, 14:46
Moim skromnym zdaniem Juiceman takie coś to można założyć sobie do VW polo (co kobity rozpolo ) razem z brewkami a nie go galanta :/ Popatrz jak to będzie wyglądało. Kumpel właśnie maskę w takim polo tak tym ''zaimanił''( ) ze opisać sie tego nie da. Jak to zdejmował to piach i drobne kamyczki wylatywały.
Juiceman - 21-12-2012, 14:54
wiem jak wygląda beżowa bra na galancie i mi to odpowiada. Zgadzam się jak najbardziej że bra może zniszczyć maskę jeśli jej się nie ściąga przy każdym myciu i nie wyrzuca piachu/soli(w okresie zimowym). Dlatego chciałbym się dowiedzieć od posiadacza takiej Bry jak to w rzeczywistości wygląda.
|
|
|