To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Strona www MMC Car Poland

saphire - 24-02-2007, 19:23

No to jak, będzie więcej fotek? :twisted:
JCH - 24-02-2007, 19:28

A specyfikacje gdzie?
Nie tylko moc i moment, ile do setki i ile pali :?:
Ostatnio chciałem się dowiedzieć jaki box na narty wejdzie mi na dach, no i musiałem mierzyć ręcznie. A tak, zajrzałbym do specyfikacji i już wiem, że Space "po dachu" ma tylko 180 cm.

saphire - 24-02-2007, 20:07

Oprócz danych także wykresy mocy i momentu dla wszystkich montowanych silników - toć nawet taka Toyota to na stronkach publikuje.
Hubeeert - 24-02-2007, 20:36

Jackie napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
No i ta natretna reklama
wiesz....w sumie takie jest własnie założenie strony importera ;)

Jacek nie rob ze mnie wariata - wiem jakie jest zalozenie Importera. Wyrazilem swoje zdanie jako potencjalny Klient. Po wejsciu na strone widze REKLAME ktora blyska i wali po oczach utrudniajac mi ogldanie.

Reszta - znaczy uwaga co do opisu linka do strony Klubu - to jest maly blad. I tak najwazniejsze jest to ze zaistnielismy na stronie IMPORTERA :)
Kto sie zajmuje nasz strona Klubowa obecnie? Moze by jakos powiekszyc/wyroznic link do FORUM?

[ Dodano: 24-02-2007, 20:39 ]
JCH, saphire, jak sie nie myle - te dane mozna znalezc w instukcjach i broszurach dostepnych na stronie MMC Car Poland

arekp - 24-02-2007, 21:00

Hubeeert napisał/a:
Kto sie zajmuje nasz strona Klubowa obecnie? Moze by jakos powiekszyc/wyroznic link do FORUM?

Pomyslimy ... generalnie pracujemy nad wymiana calosci :-)

saphire - 24-02-2007, 21:03

To niby potencjalny klient ma sobie przeglądać wszystkie strony dealerów, importerów itp. zamiast dostać wszystko za jednym zamachem w jednym miejscu... no to ja współczuję takim klientom no i życzę z całego serca sukcesów w sprzedaży :badgrin: :twisted: :doubt:
Hubeeert - 24-02-2007, 21:13

saphire, a Toyota ma te wykresy na stronie glownej? :roll:
saphire - 24-02-2007, 21:42

Ależ nikt nie mówi że musi byc na głównej - grunt żeby było łatwo osiągalne z głównej - w toyocie to bodaj 3 czy 4 kliknięcia:

http://www.toyota.pl
1. klik w menu po lewej ,,Technologia''
2. klik w podmenu po lewej ,,Silniki''
3. klik w podmenu po lewej np. ,,D-4D''
4. klik juz na dole artykuliku ,,Zobacz więcej'' i to przenosi nas na stronę o silnikach:

http://www.d-4d.nextmedia.pl/ok.html

i już mamy wszystko o tych silnikach - wykresy konkretnie to na tej flashowej stronce
są po 2 kliknięciach:

1. klik w menu Technologia
2. klik w menu po lewej ,,Silniki''

albo w ogóle po 1 kliknięciu w menu u góry ,,Modele''

Ogólnie jakoś stronki Toyoty są bardziej ergonomiczne i dużo więcej na nich pożytecznych informacji - a na Mitsubishi to póki co wyglądają jak spam reklamowy. Może lepiej podpatrywać jak to jest w lepszych ,,sajtach'' i brać z tego co najlepsze? Nie żeby kopiowac pomysły jak leci ale podpatrywać co i jak publikują i analogiczne materiały analogicznie publikować...

Hubeeert - 24-02-2007, 21:43

saphire, kluczem jest tu to co powiedzial Jackie - wyglad narzucony przez Centrale....
Anonymous - 24-02-2007, 21:50

toyota to nie najlepsze porównanie-ogladanie nowej corolki sedan przerwałem po 3 min-tam wszystko jest jakis zamulone :D
saphire - 24-02-2007, 22:34

Hubeeert wygląd wyglądem ale materiałów, informacji, danych technicznych, fotek to mogli by przecież wpakować ile wlezie. Toz na wikipedii więcej informacji znajdzie niz na oficjalnych stronach. Ech...
Jackie - 25-02-2007, 00:43

saphire napisał/a:
ale materiałów, informacji, danych technicznych, fotek to mogli by przecież wpakować ile wlezie. Toz na wikipedii więcej informacji znajdzie niz na oficjalnych stronach. Ech...

Nie mogliby....choćby się us....ali. Z punktu widzenie UE, nic nie mogą, bo TAKIE są standardy...a szkoda....;)

BUBU - 25-02-2007, 01:07

Jackie napisał/a:
Nie mogliby....choćby się us....ali. Z punktu widzenie UE, nic nie mogą, bo TAKIE są standardy...a szkoda....;)

Jackie przedstaw je i oświeć nas , albo linki podaj.

Pozdrav

michalp - 25-02-2007, 09:21

w IE działa, ale w Operze nie widze tej wieeeelkiej reklamy i menu
arekp - 25-02-2007, 09:29

michalp napisał/a:
w IE działa, ale w Operze nie widze tej wieeeelkiej reklamy i menu

Zaktualizuj Opere - strona smiga bez problemu i nawet Flasha osadzili zgodnie ze sztuka :D