Chcę Kupić Outlandera - outlander
emil_d - 07-03-2015, 09:39
olgierto napisał/a: | potwierdzam, że czarny trudny w utrzymaniu łątwiejszit e chyba te grafitowe |
Ja mam grafit. Brud widać tak samo jak na czarnym.
olgierto - 07-03-2015, 10:35
to jednak się myliłem
Jaro1974 - 07-03-2015, 10:41
Srebrny jednak jest kolorem na którym najmniej widać brud. To mój drugi misiek w tym kolorze więc jakieś doświadczenie w tym temacie mam.
MadziaQ.. - 07-03-2015, 20:14
Dzisiaj oglądałam ten model :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C34862857.html
Szczerze, widać że autko stoi już jakiś czas w komisie a zdjęcia były robione świeżo po przyjechaniu autem do Polski. Samochód okazało się z Dani a sprzedany w Niemczech do Polski... Auto trochę porysowane i gdzieniegdzie poobijane to jednak nic jak dla mnie, klapa malowana i niektóre elementy na aucie również. Poza tym raczej uderzone mocno nie mogło być podłużnice całe i widać że nic z nimi nie było robione przynajmniej na moje oko. Silnik trochę zapyziały ale pracował ładnie i równo zawieszenie też bez zastrzeżeń jechał równo nic nie pukało i nie ściągało. wycieków również nie dostrzegłam. Generalnie nawet do tego koloru srebrnego bardziej się przekonałam i już teraz nie zależy mi w jakim kolorze kupie Outlandera ale jedno jest pewne chociaż sama mam auto z mocnym silnikiem to outlander turbo zapewnił mi dzisiaj niezapomniane przeżycie i żeby nie wiem co będę szukać outlandera tubro niemalowanego. Jakby ktoś chciał sprzedać to chętnie kupie
|
|
|