Sporty Motorowe - Formuła 1 2014
madź - 14-03-2014, 19:41
Umowę musieli podpisać dzisiaj, bo sezon w Polsat Sport rozpoczyna się dopiero od III sesji treningowej w dniu jutrzejszym.
Krystian99 - 14-03-2014, 20:50
No to zaczynamy na reszcie
Dobrze że ten Polsat podpisał tą umowę
Marcino - 14-03-2014, 21:40
RTL na otwartej satelitarnej zobacze?
Morfi - 14-03-2014, 22:45
Dobrze, że odbieram czeską nove A kwalifikacje zobacze na jakimś streamie.
mjsystem - 15-03-2014, 06:58
No to zaczynamy. Dobrze, że mam Polsat Sport i to w HD Ale... niestety... z panem Ziętarskim.... Coś za coś
Morfi - 15-03-2014, 07:20
Lotus się posypał spodziwałem się czegoś więcej, jednak brak kasy widać
mjsystem - 15-03-2014, 08:09
Chciałbym zobaczyć minę Vettela, gdy Ricciardo prawie uzyskał pole position. Musiało to być bezcenne.
Brawo dla Williamsa i dla nowicjuszy. Lotus poza konkurencją. Czy Mercedes podoła wyzwaniu do końca sezonu?
mkm - 15-03-2014, 08:19
mjsystem napisał/a: | Chciałbym zobaczyć minę Vettela, gdy Ricciardo prawie uzyskał pole position. Musiało to być bezcenne. |
Niestety jak prześledzisz kwalifikacje z lat poprzednich to powiedziałbym, że normalne.
Partnerem Vettela jest ponownie Australijczyk, GP jest Australii.
W wyścigu podejrzewam, że Vettel pojedzie swoje.
Jak czytałem doniesienia z testów to liczyłem, że RB nie zbuduje równorzędnego bolidu... zbudował.
mjsystem - 15-03-2014, 08:33
mkm napisał/a: | W wyścigu podejrzewam, że Vettel pojedzie swoje |
Wszystko możliwe, to początek, ale poczekajmy do jutra
mkm napisał/a: | Partnerem Vettela jest ponownie Australijczyk, GP jest Australii. | Ricciardo nie będzie raczej cieniem Vettela jak Webber, ale znów "ale". Czas pokaże.
Jedno jest pewne. Nie powinno być nudy ostatnich dwóch lat.
Morfi - 15-03-2014, 08:35
No i 2 debiutantów pokazało, że reszta musi się z nimi liczyć. Kvwiat i Magnussen.
mkm - 15-03-2014, 08:40
mjsystem napisał/a: | Ricciardo nie będzie raczej cieniem Vettela jak Webber, ale znów "ale". Czas pokaże. |
Będzie jeszcze większym cieniem jak był Webber. Nie zapominajmy, że Vettel jest wielokrotnym mistrzem świata i choćby cały sezon zawalił to i tak będzie kierowcą nr.1
Mnie niestety pachnie małą "ustawką"... Zbyt duża radość z niepowodzenia Vettela była wyczuwalna od pewnego czasu.
mjsystem - 15-03-2014, 08:50
mkm napisał/a: | Będzie jeszcze większym cieniem jak był Webber. Nie zapominajmy, że Vettel jest wielokrotnym mistrzem świata i choćby cały sezon zawalił to i tak będzie kierowcą nr.1 |
W tym sensie - tak. Mi raczej chodzi o walkę. Trzy lata temu obj kierowcy RedBulla jeździli na podobnym poziomie i w miarę regularnie na zmianę zajmowali pierwsze miejsca. Myślę, że teraz to wróci. Tyle, że to tylko dywagacje a co będzie?
mkm napisał/a: | Mnie niestety pachnie małą "ustawką"... |
Sugerujesz, że bolid RB jest aż tak dobry, że team pozwolił na "wybryk" australijskiego kierowcy przed krajanami a w następnym wyścigu pokaże, że to jednak Vettel jest królem a czerwone byki nie do pokonania?
mkm - 15-03-2014, 09:18
mjsystem napisał/a: |
Sugerujesz, że bolid RB jest aż tak dobry, że team pozwolił na "wybryk" australijskiego kierowcy przed krajanami a w następnym wyścigu pokaże, że to jednak Vettel jest królem a czerwone byki nie do pokonania? |
Obawiam się, że tak... a na pewno pozwalający nawiązać rywalizację...
Jeżeli jeszcze przez najbliższe wyścigi będą obydwa dojeżdżać, to RB postawił piękną zasłonę dymną przed sezonem... no ale zobaczymy. mercedesy niewątpliwie w gierki się nie bawią - są szybkie.
mjsystem - 15-03-2014, 11:37
mkm napisał/a: | mercedesy niewątpliwie w gierki się nie bawią - są szybkie. |
Już w ubiegłym roku pokazały, że stać ich na ponad przeciętność, aczkolwiek w wyścigu ważny jest jeszcze kierowca. IMO Hamilton troszkę wyluzował a Rosberg nie ma aż takiego talentu. Znów wielka niewiadoma. Jutrzejszy wyścig na pewno odkryje rąbek tajemnicy
sampler - 15-03-2014, 12:07
Dziwnie sie teraz oglada F1. Wyglada to jak jakas nizsza kategoria. Silniki ciche i dzwiek malo widowiskowy. Moze sie okazac ze GP2 bedzie bardziej widowiskowe od F1
|
|
|