Kujawsko - Pomorskie - Spotkanie w Bydgoszczy
Anonymous - 04-12-2005, 12:15
Niech wiec tak bedzie. 14:00 przy MOTO-CHAMP
Anonymous - 04-12-2005, 20:38 Temat postu: Zlot No i jak po spocie?? czekamy na relacje
Efa! - 06-12-2005, 01:43
Ja... zaspałam
Anonymous - 06-12-2005, 01:46
jak siedzisz do późna w nocy to nic dziwnego
roch_27 - 06-12-2005, 11:39
Witam!
Byliśmy w piąte. Trzy colciki, jaden eklipsik, no i mój galant. Jak na początek OK.
Ustawiliśmy się koło stacji Orlenu przy Auto Champ.
Pogadaliśmy trochę o naszych miskach, zrobiliśmy fotki i rozjechaliśmy się.
Szkoda, że nie mieliśmy laptopa, żeby sprawdzić miski na sofcie, który miał tomusn.
ps.1 czekam na fotki
ps.2 no i stało sie! w niedziele wieczorem jakiś baran cofając swojego grata wjechał mi w tylne drzwi konieczna bedzie wizyta u blacharza i lakiernika
Efa! - 07-12-2005, 03:46
Współczucia, Rochu...
W razie potrzeby służę namiarami na taniego lakiernika w Bydgoszczy...
Anonymous - 07-12-2005, 08:46
Najważniejsze że doszło do spotkania!
Szkoda ze tak mało osób pali sie na takie spotkania w Bydgoszczy, no ale trudno.
Roch - tego co ci auto uszkodził to bym chyba za jaja powiesił, jakiś NIEDZIELNY kierowca.
Anonymous - 07-12-2005, 16:40
Mam nadzieje, ze zlapales go i koszty naprawy pokryte zostana z jego OC?!
Nie mowcie nikomu, ale ja tez sie wk*** jak cofajac wjechalem w slupek, ale nic mi sie nie stalo, a auto dalo sie naprawic, wiec jest ok
Co powiecie na kolejne spotkanie w ten weekend? Efa! Tylko tym razem nie zaspij
PS
Kto jeszcze chce zdjecia to niech poda @, bo przez forum to moge przeslac jedynie tekst.
Efa!
Adres lakiernika to ja poprosze Postaram sie go zbyt czesto nie odwiedzac
piwkotom - 07-12-2005, 17:29
bartek_nkm napisał/a: |
PS
Kto jeszcze chce zdjecia to niech poda @, bo przez forum to moge przeslac jedynie tekst. |
Wrzuccie zdjecia do galerii, moze jest wiecej chetnych do ogladania
Anonymous - 07-12-2005, 17:36
Juz o tym myslalem, ale jak tylko chcialem to zrobic to sie okazalo ze nie pamietam ani nazwy uzytkownika ani hasla
Efa! - 07-12-2005, 18:03
Bartku_NKM, w galerii może po prostu załóż nowego usera
A co do zlotu, hm... nie jestem pewna na 100%, czy do Gdańska nie uderzę. Ale to będę wiedziała dopiero w czw.-pt. Na razie mam na to jakieś 10% szans, 90% - na rzecz pozostania w Bydzi.
Hm, spocik to fajna sprawa (poślizgamy się pod Łuczniczką?) , jeśli się odbędzie w ten weekend, to... poproszę kogoś z Was, żeby mnie na wszelki wypadek telefonicznie wywalił z łóżka, gdybym znowu miała dziwny poślizg zegara biologicznego
EDIT:
Ach, zapomniałam o kwestii lakiernika. Wiecie chłopaki, może najlepiej, jak Wam dam namiary, gdy się spotkamy.
piwkotom - 07-12-2005, 18:09
bartek_nkm napisał/a: | Juz o tym myslalem, ale jak tylko chcialem to zrobic to sie okazalo ze nie pamietam ani nazwy uzytkownika ani hasla |
hmm... no coz... zaloz nowe i zwroc sie pieknie do Borecjusza o usuniecie starego i tyle
przy okazji postawisz mu flaszke
i nie lenic sie, do roboty!!!
roch_27 - 08-12-2005, 11:17
bartek_nkm napisał/a: | Mam nadzieje, ze zlapales go i koszty naprawy pokryte zostana z jego OC?!
PS
Kto jeszcze chce zdjecia to niech poda @, bo przez forum to moge przeslac jedynie tekst.
|
Witam!
Niestety nie wiem, kto to mi zrobił . Będę robił z mojego AC.
Prześlij mi fotki na adres roch_27@op.pl
Dzieki Efa! mam w G-dzu dobrego lakiernika. Już byłem i mówił, że konieczne bedzie pomalowanie 3 elementów- tylne drzwi całe i cieniowanie przednich i nadkola.
Pozdrawiam
Anonymous - 08-12-2005, 15:22
Zdjecia juz wyslalem, a za chwile jak sie uporam z ta galeria to je tam umieszcze i podam link.
A oto link
Efa! - 10-12-2005, 00:07
Jadę do Gdańska, sorry chłopaki, ale nie dam rady w ten weekend.
|
|
|