To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant do oceny:)

Paweł84 - 02-07-2014, 00:56

jeszcze dodam ,ze więcej nie wypowiem w dziale "chce kupić Galanta" niech ludzie kupują trupy takie jak ten którego wczoraj wspólnie zweryfikowałem z kolegami gawron , Marcino , demoniszcze , radek8622 , Bartek , tomek84 , ulferus , dmi , Sycior , fj_mike a nie uczciwi sprzedawcy niech się bogacą
Pozdrawiam

robertdg - 02-07-2014, 07:49

Nie obrażaj się, jak widzisz ludzie chcą dowodu w postacji było, jest, bo później wejdzie tu wlasciciel auta które opisałeś, że miało przejścia i będzie miał do Ciebie pretensje że bzdury wypisujesz, etc bo zdjęc nie masz etc., z drugiej strony to wstawiając zdjęcia praktycznei unikasz stronniczości.
Jeżeli wiesz, że auto miało przejścia, albo przynajmniej w większej połowie jesteś pewien, ze coś z autem było nie tak (a nie masz fot aby to poprzeć), to wpisz w temacie, ''wydaje mi sie, że przy oględzinach tego auta powinieneś szczególną uwagę zwrócić na drzwi pasażera, malowanie, wymienianie itp" zawse to będzie zwrócenie uwagio na punkty szczególne

Paweł84 - 02-07-2014, 08:17

robertdg
nie mam powodu żeby pisać głupoty wiem co widzę na autoscout24.de , mobile.de ,

[ Dodano: 02-07-2014, 08:19 ]
i co później trafia do Gliwic

[ Dodano: 02-07-2014, 08:21 ]
nie mowie ze wszystkie są bite i tak zresztą napisałem w drugim poście ale się zdążają

[ Dodano: 02-07-2014, 08:35 ]
dowodem na te zdążające się miał być ten

http://www.fotosik.pl/pok...f8f234cdba.html
(zdjęcie już ze Szczecina)

Bo własnie tego widziałem na autoscout z uszkodzonym bokiem za 750 euro i ten sam trafił do Gliwic. Żeby było jasne jak ten Galant stal w Gliwicach to zadzwoniłem do sprzedającego, zapytać o stan, usłyszałem wszystko super delikatna szkoda parkingowa. Nie mam pretensji do Pana ze Szczecina który go sprzedawał później, który jest autorem tego zdjęcia z linku, został pewnie oszukany przez handlarza

[ Dodano: 02-07-2014, 08:53 ]
na zdjęciu widać ze tylne drzwi nie do końca są ok ,ale winę ponosi Pan z Gliwic bo niechlujnie naprawił

[ Dodano: 02-07-2014, 08:57 ]
tyle w temacie Galantów z Gliwic

Tomek - 02-07-2014, 08:57

Paweł84 napisał/a:

dowodem na to ze auta kupuje tanie jest Avance 2,4 GDI który jest wystawiony teraz za 8600 (srebrny 01 rok) który stal pod Kiel w komisie za 990euro VB

Jeszcze chcesz jakiegoś dowodu?????

jak sprzedaje za 8600, a idzie z nim utargować jeszcze 3-5 stówek, to logiczne, że musi tanio kupić, bo handlarz też nie instytucja charytatywna
i tutaj nic odkrywczego

ja obecnego Galanta kupiłem u niego, wpakowałem w niego sporo kasy, ale jestem mega zadowolony
plus u niego jest taki, że auto można rozszyfrować już podchodząc z daleka,

fj_mike - 02-07-2014, 12:10

Nie od dzisiaj wiadomo, że handlarz musi na aucie zarobić. Ameryki nie odkryliśmy.
Każdy rozsądny kupujący powinien dokładnie przejrzeć auto przed zakupem.

Temat zamykam.
strzelec82 Paweł84, dajcie sobie na wstrzymanie.