Forum ogólne - Kto wie jak się wkręcić w wyścigi?
Anonymous - 16-11-2005, 22:59
SnowDevil napisał/a: | kumpel wygra z hołkiem na bank. tyle ze kumpel nie startuje nigdzie. chyba ze ze swiateł.
a potrafi skarcić niejedne mocne autko
Pozdro | jakis przykład poprosimy
Bartek - 17-11-2005, 10:50
Hmmmm. Powiem szczerze, ze jest to prawdopodobne (podkreslam prawdopodobne, a nie mozliwe )
Rajdowcy sa nauczeni tak jezdzic, zeby bylo w miare bezpiecznie, poniewaz imprezy skladaja sie z tysiecy zakretow i trzeba WSZYSTKIE przejechac poprawnie. W wyscigach gorskich trasa sklada sie z kilkunastu zakretow, z ktorych kazdy trzeba przejechac perfekcyjnie, nawet czesto poza granica ryzyka i zdrowego rozsadku. Wiec smiem twierdzic, ze na krotkim odcinku da sie znalezc kozaka, ktory pojedzie szybciej od kolegi z Citroena........ale zwyciezcy sa na mecie....
Anonymous - 18-11-2005, 20:49
no fakt...kolega nie okreslil w jakiej dyscyplinie ma wygrac z Hołkiem.. jednak wszyscy sie domyslamy w jakiej i ...sorki.. naprawde Holek w rankingu jest dla mnie w 3 dziesiatce ale nie lubie jak ktos wypisuje takie ...wielce malo prawdopodobne teorie . pozdrawiam
TNT - 18-11-2005, 23:34
Zgadzam sie z toba Piotrmas on jest rajdowcem wiec proste i zakrety a nie 1/4 mili to zupelnie inny sport a tak na gece to ja moge bys lepszy niz Alain Prost ( tak to sie chyba pisze - kierowca F1) Ale zalezy w czym?? Ha ha. Ciezko porownac mozliwosci bez porownania.
kordiank2 - 24-11-2005, 10:34
temat brzmi : jak się wkręcić w wyścigi. więc ja się wkręciłem w wrc, ale to są rajdy a nie wyścigi, czyli znowu będzie oftopik. wkręciłem się tak bardzo, że jestem totalnie zakręcony na punkcie wurców, no i oczywista w tym sezonie na punkcie teamu mitsu. posiadam kolekcję wrc w divixie z lat 2003/2004/oprócz nowej zelandii 2005. więc uważam się za wkręconego, teraz pozostało tylko wybrać się na jakiś chociaż jeden europejski oes. tommicrazy coś wie na ten temat
[ Dodano: Czw Lis 24, 2005 10:46 am ]
piorek napisał/a: | snow devil uprawia propagande i fotomontaz | ...oraz jeździ pociągiem, no moze nie całym, bo jednym wagonem
Anonymous - 24-11-2005, 21:57
kordiank2 napisał/a: | teraz pozostało tylko wybrać się na jakiś chociaż jeden europejski oes. |
polecamy sie w ramach pomocy w realizacji
|
|
|