To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0 Turbo] Białystok

Georg - 16-06-2015, 09:09

Powłoki ceramiczne... kolejna odsłona nanotechnologii - panaceum na wszystkie bolączki tego świata. :wink:
MadziaQ.. - 17-06-2015, 15:36

macia napisał/a:
Miałem Diamondbrite, na którą to powłokę dają ponoć 10 lat gwarancji :lol:
W związku z tym, jak lakier wyglądał po roku czy dwóch latach, uznałem, że nawet nie warto czytać warunków gwarancji :p

A czy mógłbyś kolego rozwinąć temat wyglądu auta po roku czy po dwóch?
Nigdzie nie mogłam znaleźć informacji jak wygląda samochód jak ta ceramika zaczyna schodzić z auta a to jest dość istotna kwestia jak dla mnie.

W@sio - 18-06-2015, 07:22

MadziaQ.. napisał/a:
A czy mógłbyś kolego rozwinąć temat wyglądu auta po roku czy po dwóch?

Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Maćka - Madziu, wyglądało to dość makabrycznie, lakier wyglądał jak wypłowiały, był dość szorstki w dotyku, żeby cokolwiek dało się z tym zrobić glinkowaliśmy około 4 godzin, potem Swirl-x i ręcznie nakładaliśmy wosk Finish care pink wax carnabula i jako tako udało się przywrócić głębię koloru.
Dla pełnego efektu trzeba by polerować mechanicznie auto pastą polerską, ale nie byliśmy wówczas w posiadaniu polerki z odpowiednimi padami.

Ale to nie jest temat auto detalingu, toteż proszę kończmy OT

Swierszcz82 - 19-06-2015, 00:02

Witam,
jeśli można się podłączyć,

a co byście mogli powiedzieć o czymś takim ?

I jak wygląda możliwość założenia gazu do tego silnika ?

http://olx.pl/oferta/mits...html#918ce06e61

W@sio - 19-06-2015, 05:54

Trzeba by go dokładnie obejrzeć. Zwrócić uwagę na klosze lamp, ogólnie na blacharkę itp. Zaś co do gazu, to ten silnik gazuje się bez większych problemów :)
Swierszcz82 - 20-06-2015, 00:00

W@sio napisał/a:
Trzeba by go dokładnie obejrzeć. Zwrócić uwagę na klosze lamp, ogólnie na blacharkę itp. Zaś co do gazu, to ten silnik gazuje się bez większych problemów :)

A o co chodzi z pękającymi kloszami ?
Po czym poznac że jest to wersja która ma te nieszczęsne klosze ?

W@sio - 22-06-2015, 10:49

link

Przeczytaj temat :)