To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Uwaga! Pomoc dla Kamilka, zapaleńca - mitsumaniaka

kamilek - 19-03-2007, 19:07

Tak z ciekawości wszedłem na Forum niezalogowany. I nawet z poziomu Gościa jest widoczny mój nr gg. Także nawet, jak Krzysiek jest niezarejestrowany, to namiar do mnie ma w profilu. A i e-mail jest podany na pierwszej stronie tego tematu.
Krzyśku drogi, proszę o kontakt ze mną :!: . Wpłaciłeś pieniądze, więc coś w zamian Ci się należy. Jak nie chcesz punktu "pomógł", to chociaż daj jakiś namiar na siebie, abym Ci mógł osobiście podziękować ;) . Czekam na odzew!

Rafal_Szczecin - 19-03-2007, 20:55

a to chyba jakas wielka sprawa z tym Krzyskiem :P ze tak go szukacie :P
kamilek - 19-03-2007, 21:58

No bo weź, wpłaca pieniądze i znika bez śladu. No co to ma być? :mrgreen:
A poważnie: gość wpłacił tyle, że na klęczkach powinienem do niego iść i po rękach całować :D
A jeszcze poważniej: była wpłata, więc "pomógł" się należy. Albo chociaż osobiste (tzn. przez maila/gg) podziękowanie. A ja nawet nie wiem, czy Krzysztof jest zarejestrowany na Forum. I teraz powstała taka niezręczna sytuacja: przyjąłem pieniądze, ale nawet nie wiem, od kogo...
Tak więc ponawiam prośbę: Krzyśku, proszę, skontaktuj się ze mną :!:

JaGrab3 - 20-03-2007, 10:14

Heh może to były jakies brudne pieniądze ;) hihihi
saphire - 20-03-2007, 17:11

To nie masz w historii operacji na rachunku danych nadawcy przelewu?
kamilek - 20-03-2007, 18:18

ODEZWAŁ SIĘ!!!! :!: :!: :!: :!: Nawiązałem kontakt z Krzysztofem C. (a właściwie to on ze mną ;) ). Jak się okazuje, jest on niezarejestrowanym użytkownikiem Forum. Tak coś podejrzewałem ;)
Krzysiek, dzięki za pomoc :!: . Jak kiedyś zarejestrujesz się na Forum (to tylko kwestia czasu, i tak Cię przekonam :mrgreen: ), to wpisz się tutaj! Punkcik "pomógł" Ci się należy :)

JaGrab3 - 20-03-2007, 19:37

saphire napisał/a:
To nie masz w historii operacji na rachunku danych nadawcy przelewu?

Właśni mam no i dlatego wiem z to Krzysiek C. nie znam przecierz waszych nazwisk ;) , a jego publicznie też nie wypisze. No ale sie odzwał tak że już jest spoczko!

Anonymous - 20-03-2007, 22:31

sorki jestem tu nowy i nie wiem jak tu sie dodaje zdjecia czy ktos by mi pomogl
konrad1704 - 20-03-2007, 22:39

wisnia2204 napisał/a:
sorki jestem tu nowy i nie wiem jak tu sie dodaje zdjecia czy ktos by mi pomogl

moze to ci pomoze:
konrad1704 napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Witam
Sprawa ze zdjęciami ma się tak.
Do przeglądarki wpisujemy adres:
http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/foto/
Tam wybieramy zdjęcie i wysyłamy je na serwer.
Są wprowadzone ograniczenia na typ plików i na wielkość także proszę o rozsądek i nie kombinowanie.
Dalej postępujemy zgodnie z instrukcjami które pojawią się na ekranie.
Mam nadzieje że jakoś sobie poradzicie.
Pozdrawiam

Anonymous - 20-03-2007, 22:57

dzieki konrad sprobuje jutro tez bym chcial pokazac moje cacko :biggrin:
JaGrab3 - 21-03-2007, 01:26

coś wam się chyba wątek pokitrasił ? No chyba ze ja czegoś nie kumam
konrad1704 - 21-03-2007, 09:44

kolega napisal ze jest nowy to postaralem sie pomoc, a jako ze i ja nie jestem starym wyjadaczem nie czulem sie upowazniony zeby udzielac pouczen ze to nie to miejsce na post.
JaGrab3 - 21-03-2007, 10:27

konrad1704, ty odpowiedziałeś trafnie na pytanie, a kolega wisnia2204, przez to że spytał w tym wątku, nie może ci dać punkta za pomoc ;) .
Też nie jestem starym wyjadaczem, dlatego też nie pouczam i spytałem czy mi sie coś pokićkało hihi

konrad1704 - 21-03-2007, 17:48

najwazniejsze ze rozwiazanie sie znalazlo :lol: a co do punkta to jakos dam rade :mrgreen:
Anonymous - 21-03-2007, 22:58

sorki nawet nie mam pojecia jak sie daje punkty :cry: