To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2017 GRUDZIĄDZ - Pytania i odpowiedzi

Blondi - 04-01-2017, 19:19

chłopaki, Patryk cos więcej w temacie zlotu sie dzieje?
Jakiś cennik noclegów? rezerwacje?

Firebee - 05-01-2017, 13:55

Blondi napisał/a:
chłopaki, Patryk cos więcej w temacie zlotu sie dzieje?
Jakiś cennik noclegów? rezerwacje?

wrzuciłem, natomiast konkretne ceny nie są znane, gdyż ośrodki nie pracują w zimę

RE_man - 05-01-2017, 17:16

Jakby co jestem z Gdz, także mogę pomóc :wink:
Już Ci chyba ostatnio o tym mówiłem Firebee

mkm - 06-01-2017, 04:51

Firebee, dlaczego nie ma zdjęć z miejsca Zlotu?
Strony zawierają wszystko i nic.
Zawsze były zdjęcia domków, parkingu, hotelu...
Ja nie mogę znaleźć czy nie ma?

Bizi78 - 06-01-2017, 10:28

W pokojach HOTEL RUDNIK łazienka oznacza prysznic i ubikację do każdego pokoju :?: .
Firebee - 06-01-2017, 10:43

mkm napisał/a:
Strony zawierają wszystko i nic.
Zawsze były zdjęcia domków, parkingu, hotelu...
Ja nie mogę znaleźć czy nie ma?

Strony zawierają miejsca Zlotu. Zlot odbywa się w miasteczku Westernowym Mega-Park. Jeśli chcesz zdjęcia każdej uliczki mega parku to obfotografuję, ale jak otworzą.
zdjęcia hotelu? Na stronie hotelu w zakładce galeria. zdjęcia domków są na stronie moriw, pod podanym przeze mnie linkiem-23 zdjecia domków i wnętrza z roznych stron. parking przy hotelu z kostki betonowej, przy domkach z trawki, na miejscu zlotu będzie parking zielony.

Jeśli potrzebujesz konkretne zdjęcia hotelu czy domku to dorobię. Ale wszystko jest jak byk w linkach..

[ Dodano: 06-01-2017, 10:55 ]
Bizi78 napisał/a:
W pokojach HOTEL RUDNIK łazienka oznacza prysznic i ubikację do każdego pokoju :?: .

tak. to hotel 3 gwiazdkowy, więc jakiś tam poziom trzyma. w każdym pokoju prysznic i ubikacja, łóżka jak w opisie pokoi. Parking w cenie, śniadanie też, być może obiadokolacja (ale to i tak będzie raczej nie wykorzystane ze względu na zlot)

Bizi78 - 06-01-2017, 11:02

Firebee napisał/a:
tak. to hotel 3 gwiazdkowy, więc jakiś tam poziom trzyma. w każdym pokoju prysznic i ubikacja, łóżka jak w opisie pokoi. Parking w cenie, śniadanie też, być może obiadokolacja (ale to i tak będzie raczej nie wykorzystane ze względu na zlot)

Dzięki 8) .

Firebee - 06-01-2017, 11:24

Bizi78 napisał/a:
Firebee napisał/a:

Dzięki 8) .

jak się zacznie zapełniać część ekonomiczna, to dodam jeszcze w tej drugiej biznesowej części pokoje. konkrety i ceny (na 90% niższe od podanych) dopiero gdy ruszy sezon. wtedy też będą wpłaty. narazie rezerwacje mam bez konieczności wpłat.

Krzyzak - 06-01-2017, 11:43

mkm napisał/a:
nie byłeś w 2008? :P
Morfi - 06-01-2017, 14:55

tu są holendry http://polskinocleg.pl/ob...dziadz-megapark
Firebee - 06-01-2017, 16:10

Morfi napisał/a:
tu są holendry http://polskinocleg.pl/ob...dziadz-megapark

Z holendrami jest jak widać.. plus to lokalizacja - przy samym Mega-Parku. Minus to brak pościeli i brak łazienki (jest tylko WC). Ale lato jest w końcu. Damy radę :) Z linku Morfiego oglądajcie zdjęcia. Ceny ostateczne (narazie tylko w przypadku Holendrów) tak jak podałem w temacie z rezerwacją noclegów (choć porozmawiam jeszcze o niższej kwocie, jeśli w domku będzie mniej osób niż określone w wycenie 5 - tak jak w przypadku Morfi i Blondi)

mkm - 06-01-2017, 19:21

Jakbym był - to bym nie pytał :P

Nie mogę się odnaleźć na tych linkach - trochę znalazłem na YT :wink:

drd1812 - 10-01-2017, 14:17

Patryk a co ze zwierzętami (psy)? wstęp do miasteczka, pobyt w hotelu?
Firebee - 10-01-2017, 19:00

drd1812 napisał/a:
Patryk a co ze zwierzętami (psy)? wstęp do miasteczka, pobyt w hotelu?

Wszędzie można przebywać ze zwierzaczkami(w hotelu tylko w części ekonomicznej, czyli tej, gdzie teraz prowadzimy rezerwacje)

W@sio - 04-04-2017, 22:47

Ja mam pytanie z innej beczki. Od zlotu w Firleju w mojej piwnicy leży namiot klubowy. Chętnie Wam go przekażę bo zajmuje sporo miejsca, tylko trzeba podesłać po niego kuriera lub mogę przekazać komuś z naszego regionu celem zajęcia się sprawą :-)