Nasze nieMiśki ;-) - Legenda we własnym garażu...Babcia ale wymiata!
brylekVFR - 08-03-2017, 17:55
A co mamy napisać? Czego się spodziewasz? Dwa psrykniecia pstryczkiem elektryczkiem, czyli dwa razy pompka dobila ciśnienia, strzał i gada.
Owczar - 08-03-2017, 18:56
Mój Simson po zimie odpalal na jeden strzał
Bzyk_R1 - 22-04-2017, 21:55
Zapraszam jutro do Częstochowy. Erka będzie po raz 6 uczestniczyć w zlocie na Jasnej Górze. Gdyby ktoś z maniaków chciał pogadać będę po prawej stronie tego pomnika:
Bzyk_R1 - 23-04-2017, 16:45
Motocykl poświęcony!
Aura nie rozpieszczała, od samego rana próbowała mnie przekonać do pozostania w łóżku. Deszcz ze śniegiem sprawił że z ekipy 30 + sztuk motocykli wyruszających z Pińczowa zostało nas 3. Bardzo zimno i mokro ale im bliżej tym cieplej. Kilka postojów na kawkę i ogrzanie się i do przodu. Podczas mszy pogoda super, pod koniec śnieg Powrót przy wspaniałej słonecznej chodź zimnej pogodzie. Film nakręcony, parę fotek które niczym nie różnią się od poprzednich lat tylko tych lat właśnie nam przybywa...
Zlot udany, mniej liczny niż poprzednie pewnie przez pogodę ale mimo wszystko Warto było. Dzięki Bizi78 za pogawędkę.
Dziś zaliczyłem 3 kontrole Policji. Muszę przyznać że Panowie wyjątkowo silnie dzisiaj polowali, ale to dobrze. Przynajmniej pierwszy raz wróciłem do domu bez incydentów na drodze. Co niektórzy z nas zbyt agresywnie wracają z imprezy, zaczyna działać instynkt stadny, psychologia tłumu. Dobra akcja!
Erka odpoczywa w garażu gotowa na kolejne przygody. Jak zwykle dała radę!
Bizi78 - 23-04-2017, 18:49
Dziękuję również za spotkanie .
Co do policji to nawet w alejach trzepali, przeważnie chyba o blachy .
Kilka moich fotek:
Chyba widziałem cię jak wracałeś trasą na wysokości lidla i KFC na DK1 ale nie zdążyłem wyjąć aparatu .
Bzyk_R1 - 23-04-2017, 18:59
Rafał edytuj te rejestracje Jak miałem kolorowe reflektory z przodu wpadające w zielononiebieski to mogłem być ja
Bizi78 - 23-04-2017, 19:11
Bzyk_R1 napisał/a: | Jak miałem kolorowe reflektory z przodu wpadające w zielononiebieski to mogłem być ja |
Przodu nie widziałem, jakieś zielone szelki na czymś czerwonym jechały więc mogłeś to być ty .
marcink - 17-07-2017, 00:01
Spotkałem dziś identyczną R1 (no prawie, bo siedzisko miała czarne) na Cieszyńskich blachach.
Na żywo bardzo nie pozorna, dopiero na 3 światłach zorientowałem się z czym mam do czynienia
Bzyk_R1 - 03-02-2018, 19:39
Wymyśliłem sobie wystawić Erkę na sprzedaż. Mam teraz inne motocykle w garażu na przechowywanie i mogę z nich korzystać do woli. Więc pragnienie poczucia wiatru we włosach mam czym zaspokoić a po rozmowie z żoną uznaliśmy że możemy dalej jeździć ale czymś wygodnym, żeby jej pozycja jazdy była przyjemna. Uznałem że R1 jeść nie woła i może sobie być albo i nie. Jeżeli będzie zainteresowanie to w jej miejsce myślę o FJR1300
romek atomek2 - 08-02-2018, 16:49
dostojna sprawa .. na Thuncerace przeletałem 5 sezonów .
Bzyk_R1 - 22-03-2018, 14:14
My tu gadu gadu a kolejna zima powoli będzie odchodzić do historii. Pora zrobić niedługo pierwszy start i przegląd przed sezonem mojego YZFa. Trzeba się uwijać bo w tym roku rozpoczynamy dość wcześnie na Jasnej Górze bo 8.04.2018. Gdyby ktoś miał chęci to jak zwykle zapraszam do uczestnictwa. Będę jak co roku w tym samym miejscu. Mam jeszcze dylemat ponieważ w garażu od jesieni stoi również Kawasaki ER-5 i może to jego pogonię do Częstochowy w tym roku chciałbym w tym roku zrobić więcej kilometrów na moto. Może się uda, zobaczymy. Z dodatkowych wydatków muszę kupić nowe rękawice bo stare już się skończyły. LwG
Bizi78 - 22-03-2018, 20:11
Czyli może 8.04 jakiś spot przed lub po mszy .
Oczywiście wszystko zależy od pogody.
marcink - 25-03-2018, 00:16
Mam świetną propozycję jak nawinąć trochę kilometrów, a przy okazji poszaleć w bezpiecznych warunkach: https://www.motoparkkrakow.pl/wolne-jazdy-moto
BTW - śledzisz MotoGP? Mnie znajomi zarazili. Ten sezon zaczął się naprawdę niesamowitym widowiskiem w Katarze! Emocje niczym podczas ostatniego wyścigu 2017!
Bzyk_R1 - 25-03-2018, 08:36
Bizi78, spot jak najbardziej
marcink, już prawie mnie namówiłeś niestety już nie śledzę i jest mi smutno z tego powodu. Oprócz widowiska zawsze szukałem tam pewnych tricków i wskazówek co do jazdy. Fajnie popatrzeć na technikę jazdy zawodników. Wisienką na torcie jest zakończenie wyścigu i oglądanie jak sobie stuntują niektórzy dostają wtedy niezłej szajby i robią fajne wow
Bzyk_R1 - 25-03-2018, 16:54
Pierwszy start po zimie zrobiony. Przecinaki przepalone, koła dopompowane, piasek na drodze że nie da się jeździć starzeje się chyba bo wolę pół litra niż litr
|
|
|