To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 15-03-2008, 00:30

Jeśli mogę się wtącić, to chciałabym powiedzieć tylko tyle.. Sama kilka razy się deklarowałam, że przyjdę... niestety przważnie jest ustalany taki termin w którym pracuję. Jak mam wolną niedzielę czy sobotę to spotów nie ma, a jak idę do pracy to spoty są :) Ale nie o tym chciałam. Chciałam napisać, że przynajmniej ja, mam takie wrażenie, że jesteście towarzystwem zamkniętym. Fajnie, że jest grono z zachodniopomorskiego, które dobrze się zna i wogóle, ale ja np. poczułam niechęć ze strony kilku osób z forum i niestety wolę wybierać się na spoty swiftów z chłopakiem niż przyjechać (nawet jak mogę) na spot miśków. Nie chciałabym, aby teraz ktoś na mnie "naskoczył" za mój wpis, poprostu chciałam podzielić się z wami moimi odczuciami... nie wiem... może jest więcej takich osób jak ja... Pozdrawiam.
Rafal_Szczecin - 15-03-2008, 00:55

patysia00 napisał/a:
Jeśli mogę się wtącić, to chciałabym powiedzieć tylko tyle.. Sama kilka razy się deklarowałam, że przyjdę... niestety przważnie jest ustalany taki termin w którym pracuję. Jak mam wolną niedzielę czy sobotę to spotów nie ma, a jak idę do pracy to spoty są Ale nie o tym chciałam. Chciałam napisać, że przynajmniej ja, mam takie wrażenie, że jesteście towarzystwem zamkniętym. Fajnie, że jest grono z zachodniopomorskiego, które dobrze się zna i wogóle, ale ja np. poczułam niechęć ze strony kilku osób z forum i niestety wolę wybierać się na spoty swiftów z chłopakiem niż przyjechać (nawet jak mogę) na spot miśków. Nie chciałabym, aby teraz ktoś na mnie "naskoczył" za mój wpis, poprostu chciałam podzielić się z wami moimi odczuciami... nie wiem... może jest więcej takich osób jak ja... Pozdrawiam.

moze jest tak dlatego, ze dosyc malo sie udzielasz ,ale uwierz mi ,naprawde nie jestesmy zamknieta grupa , mozesz o to zapytac HarmaN'a ktory jest w miare swiezy, a jak ladnie sie z nami zaaklimatyzowal , tak samo Seventy7 czy tez Staryalfer ktory tez jest od jakiegos czasu, naprawde nie jestesmy zamknieci, i wydaje mi sie, ze powinnas to napisac ( jezeli w ogole powinnas ) po zapoznaniu sie z nami .
ot tyle z mojej strony.

Anonymous - 15-03-2008, 01:10

patysia00 napisał/a:
... nie wiem... może jest więcej takich osób jak ja... Pozdrawiam.

Nie ma. :evil5:

To co Mitsumaniacy? Jak będzie padało to też się zjeżdżamy? Czy jak chcecie?

P.s i podpisuję się pod postem Derpina i Rafiego. Dobrze to ujęliście.

Anonymous - 15-03-2008, 14:29

o 20 tej nie dam rady ale godzina 15-17 ta dla mnie jest ok
Anonymous - 15-03-2008, 17:35

Nie no w dzień nic się nie dzieje.
To kto będzie wieczorem w końcu? Jak będzie lało to nie ma sensu tak uważam, ale jeśli nie to z FRYZZ'EM na pewno się stawimy na Krema :-)

Rafal_Szczecin - 16-03-2008, 01:03

ja bede
Anonymous - 16-03-2008, 03:05

Extra.

Właśnie sprawdziłam prognozę satelitarną na niedzielę- deszcz cały dzień - +7 C.
Oby się nie sprawdziła.
A jak się sprawdzi , to najwyżej przesuniemy na inny dzień. 8)

Rafal_Szczecin - 22-03-2008, 21:46

tak wlasnie wygladaja zloty grupy zach-pom milosnikow golfa

czy u nas kiedykolwiek bedzie chociaz polowa aut jak u nich ? watpie ...
z samego szczecina jest zarejestrowane 182 osoby ...

moral ...
ide kupic golfa ... zlot z fotki przypominal nasze zloty , tylko ze byly kielbaski ...

Maciek - 23-03-2008, 12:17

Spoko spoko Rafi przyjdzie wiosna to na spotach będzie więcej osób i autek. Ja się sklonuje i przyjadę 2-ma :D :D :D
stary alfer - 23-03-2008, 12:28

Raf nie marudź jak zwykle ;) tylko złóż tym 182 osobom życzenia świąteczne.

Następnym razem będziesz miał komplet ;)

Pozdrawiam.

Rafal_Szczecin - 23-03-2008, 12:37

Maciek napisał/a:
Ja się sklonuje i przyjadę 2-ma

ja sie sklonuje przyjade 3-ma :D :D :D

Maciek - 23-03-2008, 12:47

Ale Ty masz jeszcze 2 braci na stanie więc u Ciebie jest komu autkami jeździć :-)
Anonymous - 24-03-2008, 12:59

cze
dawno mie nie było ale co niektórych od czasu do czasu widuje na drodze.
pozdr.
jak bedziecie robić jakies spotkanko dajcie znać podjade no chyba że utknę na którymś podjeździe :lol:

Rafal_Szczecin - 24-03-2008, 13:26

jacek1 napisał/a:
jak bedziecie robić jakies spotkanko dajcie znać podjade no chyba że utknę na którymś podjeździe

:D hihi dasz radziore :)

Anonymous - 24-03-2008, 16:56

a jak utkne to sie troche porozpucham :D :badgrin: