Nasze Miśki - VR4 by roch_27
roch_27 - 21-11-2008, 13:11
Derpin napisał/a: | Piotrek jak założysz relingi to już nie bede go chciał od Ciebie odkupić | a czy ja gdzieś napisałem że tak zrobię napisałem tylko może
IMNHO - i tak wygląda extra
pozdro
roch_27 - 30-11-2008, 22:32
Jak dotąd VR-4 przejechał już ponad 2kkm i spisuje się
Krótko po dokonaniu rejestracji został uzbrojony w radio CB (przydało się już parę razy ) i śmiga że hej
A jak śmiga to wiadomo - coś kosztem czegoś - musi czymś nakarmić te "konie" pod maską
pozdro
atsar - 01-12-2008, 09:34
no śmiga jak szalony "kolego z tego dziwnego kombi, ile ty masz tam kucyków pod maska? "
Anonymous - 01-12-2008, 19:21
atsar napisał/a: | kolego z tego dziwnego kombi, ile ty masz tam kucyków pod maska | ktos tak do was palnal
Hubeeert - 01-12-2008, 19:45
Do mnie jak jeździłem Vectrą kombi 2.6 V6 co chwilę takie pytania były Co prawda miała 177KM i dłuuugą skrzynię (bardziej dupowóz niż wyścigówka) ale ten znaczek powodował, że co chwilę były jakieś głupie pytania o wyścigi - najgłupszy był koleś z busa na tarnowskiej rejestracji - nie dośc że jechał tak, że cud że kogoś nie zabił to jeszcze proponował wyścig do jakiejś knajpy. Olałem go ciepłym moczem - jak myślicie dlaczego?
atsar - 01-12-2008, 20:54
cuuube napisał/a: | atsar napisał/a: | kolego z tego dziwnego kombi, ile ty masz tam kucyków pod maska | ktos tak do was palnal | co chwilke tak jak mowi hubert ktos sie zastanawia co to za autko sam bym pewnie sie pytal co to jest i z czym to sie je gdyby nie pasja do marki. Ale musze przyznac ze znalazlo sie paru ktorzy wiedzieli co to za autko i oczywiscie pytanko "za ile by go chcial sprzedac?" Zreszta o moje tez nieraz pytaja tak jak ma to miejsce na trasie Poznan- Dolna Grupa
Anonymous - 01-12-2008, 21:35
atsar napisał/a: | Zreszta o moje tez nieraz pytaja tak jak ma to miejsce na trasie Poznan- Dolna Grupa | a gdzie Ty sie tam zatrzymujesz po drodze ...u 'grzybiarek'
roch_27 - 01-12-2008, 22:47
cuuube napisał/a: | atsar napisał/a: | Zreszta o moje tez nieraz pytaja tak jak ma to miejsce na trasie Poznan- Dolna Grupa | a gdzie Ty sie tam zatrzymujesz po drodze ...u 'grzybiarek' | a napisał, że gdzieś się zatrzymuje Otóż nie
Czytanie ze zrozumieniem - jadąc trasą Poznań-Dolna Grupa tak też się dzieje - czyli pytają ile "kucy" ma pod maską
Hubeeert napisał/a: | Olałem go ciepłym moczem - jak myślicie dlaczego? | domyślam się
pozdro
atsar - 02-12-2008, 08:32
cuuube napisał/a: | a gdzie Ty sie tam zatrzymujesz po drodze ...u 'grzybiarek' |
teraz to sie zwą "leśne ssaki" ale nie one sie pytaja tylko "koledzy" na CB
Anonymous - 02-12-2008, 14:56
atsar napisał/a: | teraz to sie zwą "leśne ssaki" |
a ja myślałem że to są "strażniczki lasu"
yrdn - 09-12-2008, 22:57
A ja mam takie pytanie do roch_27'a bo zerkam na post cuuube'a
i na Twoj, pozniej znowu na cuuube'a i znowu na Twoj i dostrzegam taki maly,
najpewniej nie aktualizowany dysonans...
Jak sie ma 12,9 EA5A vs 10,4 EC5W w spritmonitor.de ?
Ja CHCE takiego EC5W
Dodano:
No wiem wiem, ze tyczy sie EA5A
Nie dostrzegacie ironii?
Anonymous - 09-12-2008, 23:17
yrdn kliknij na 'przycisk' spritmonitor u Piotrka a zobaczysz ze to spalanie tyczy sie jego bylego EA5A a nie EC5W dodam jeszcze od siebie ze Piotrek smigal na benzynie a ja katuje swojego miska EA5A(automat) gazem
roch_27 - 10-12-2008, 08:07
Jordan jest dokładnie tak jak napisał Krzysiek Ten wynik spalania dotyczy mojego ex-Galanta
pozdro
Matejko - 14-12-2008, 00:46
bylem, widzialem, jechalem, zachorowalem
Piotrek - auto super nie ma co
wszyscy mozecie zazdroscic
Krzys - 14-12-2008, 08:57
ja nie zazdroszcze:P:P:P
|
|
|