Małopolskie - pozdrowienia mitsu
mystek - 09-07-2010, 20:26
Pozdrawiam kierowcę srebrnego Mitsubishi Lancera VIII gen widzianego w swoim samochodzie na parkingu Kaufflanda w Hucie. Przejeżdżałem akurat powolutku, patrzę, a tu Lancer i koleś taki w wieku z 30lat, w okularach, łysy, lub też blondyn o krótkich włosach. Ów facet też się na mnie patrzył. Poczułem więź Mitsumaniakową . Rejestracji nie widziałem niestety :/
jaca71 - 14-07-2010, 20:34
Mozdrawiam czarnego/grafitowego/ galanta sedana widzianą dzisiaj około 8 rano na Rondzie Młyńskim - podkładki Mitsumaniaki.com. Niestety byłem po cywilnemu moim roboczym civikiem
Marcin-Krak - 18-07-2010, 02:30
Pozdrawiam blondynkę w czarnej CJ-tce na blachach tarnowskich widzianej przed chwilą w rejonie Tesco na Kapelance
DjQuest - 21-07-2010, 20:14
Pozdrawiam wszystkie Mitsu z okolic Małopolski, Śródmieścia i NH .Ostanio jak pozdrawiałem dogonił mnie pozdrawiany właściciel Lancera i przez otwartą szybę pyta co ma nie tak .
karolgt - 21-07-2010, 20:24
DjQuest napisał/a: | Pozdrawiam wszystkie Mitsu z okolic Małopolski, Śródmieścia i NH .Ostanio jak pozdrawiałem dogonił mnie pozdrawiany właściciel Lancera i przez otwartą szybę pyta co ma nie tak . |
spoko, i tak nic nie przebije pewnej osoby która podeszła do jakiegoś Colta i pyta się siedzącego w środku kierowcy "czy lubisz swój samochód?"
DjQuest - 21-07-2010, 20:31
karolgt napisał/a: | DjQuest napisał/a: | Pozdrawiam wszystkie Mitsu z okolic Małopolski, Śródmieścia i NH .Ostanio jak pozdrawiałem dogonił mnie pozdrawiany właściciel Lancera i przez otwartą szybę pyta co ma nie tak . |
spoko, i tak nic nie przebije pewnej osoby która podeszła do jakiegoś Colta i pyta się siedzącego w środku kierowcy "czy lubisz swój samochód?" |
Zajebfajne, ale się uśmiałem Nie zapytam o minę kierowcy .Jak tu się pozdrawiać może jakiś znak sygnał
Anonymous - 23-07-2010, 17:43
Pozdrawiam JA-GOOD'a ktory mi wcisnal za wycieraczke wizytowke Mitsumaniakow (a nawet 2)
Dzieki mialem kiepski dzien w pracy, a jak to znalazlem od razu humor powrocil
Ja_good - 23-07-2010, 21:05
DEDOOR napisał/a: | Pozdrawiam JA-GOOD'a ktory mi wcisnal za wycieraczke wizytowke Mitsumaniakow (a nawet 2)
Dzieki mialem kiepski dzien w pracy, a jak to znalazlem od razu humor powrocil |
i nawet foto strzeliłem
Uploaded with ImageShack.us
jakosc srednia no ale to wiekowe 9500 i do tego wieczor
mystek - 24-07-2010, 06:40
Pozdrawiam kierowcę Mitsu Sigmy kombii, kolor brąz widzianego wczoraj około godziny 15:30 na ul. 29 listopada w stronę Kleparza, zaraz przy estakadzie.
Swoją drogą mega ładny ten samochód!! Przód niesamowity
mkm - 24-07-2010, 18:12
Pozdrowienia dla Berni z parkingu Krokus
Adaho_krak - 28-07-2010, 17:19
Pozdrowienia dla Granatowego CJO z czerwoną klubową naklejką na tyle (nie wiem czyje to) widzianego w weekend na parkingu na Kurdwanowie przy bloku Bujaka 6.
Pozdrawiam również niewidomego Mkm skręcającego wczoraj popołudniu z ulicy Prądnickiej w Bratysławską ... wiem wiem deszcz padał i szyby zaparowane. Colty tak mają Eclipse nie
mystek - 29-07-2010, 05:30
Pozdrawiam niebieskiego Galanta EA kombii, rejestracja KRA, 4 japońskie literki na tylnej klapie, oklejony MManiakowymi nalepkami widzianego wczoraj około godziny 15:45 przy Statoilu na Opolskiej w tuż przed estakadą nad 29-listopada. Kiedyś już też tego pana spotkałem i wtedy też tak się śpieszył wyprzedzając wszystkich
mkm - 29-07-2010, 13:53
Adaho_krak napisał/a: | Colty tak mają Eclipse nie |
Colty normalnie tez tak nie maja.
Na tym francowatym deszczu przewozilem zderzaki z otwarta klapa wiec mam mokro do tylnich zagłowkow
mystek (a raczej jego Colt) spotkany przy garazach w okolicach Armii Krajowej.
Ja_good - 29-07-2010, 17:39
mkm napisał/a: | mystek (a raczej jego Colt) spotkany przy garazach w okolicach Armii Krajowej. |
zapewne u kobiety byl
mystek - 29-07-2010, 18:41
ano, ano, u kobiety był, u kobiety tam można mnie dość często spotkać. A co to MKM, rozkminiałeś skróty, jak tu się przecisnąć przez zakorkowany Kraków? tam dość sporo ludzi próbuje przeciąć choć trochę Armii Krajowej
|
|
|