To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

mystek - 09-07-2010, 20:26

Pozdrawiam kierowcę srebrnego Mitsubishi Lancera VIII gen widzianego w swoim samochodzie na parkingu Kaufflanda w Hucie. Przejeżdżałem akurat powolutku, patrzę, a tu Lancer i koleś taki w wieku z 30lat, w okularach, łysy, lub też blondyn o krótkich włosach. Ów facet też się na mnie patrzył. Poczułem więź Mitsumaniakową :) . Rejestracji nie widziałem niestety :/
jaca71 - 14-07-2010, 20:34

Mozdrawiam czarnego/grafitowego/ galanta sedana widzianą dzisiaj około 8 rano na Rondzie Młyńskim - podkładki Mitsumaniaki.com. Niestety byłem po cywilnemu moim roboczym civikiem ;)
Marcin-Krak - 18-07-2010, 02:30

Pozdrawiam blondynkę :oops: w czarnej CJ-tce na blachach tarnowskich widzianej przed chwilą w rejonie Tesco na Kapelance :twisted:
DjQuest - 21-07-2010, 20:14

Pozdrawiam wszystkie Mitsu z okolic Małopolski, Śródmieścia i NH :) .Ostanio jak pozdrawiałem dogonił mnie pozdrawiany właściciel Lancera i przez otwartą szybę pyta co ma nie tak :) .
karolgt - 21-07-2010, 20:24

DjQuest napisał/a:
Pozdrawiam wszystkie Mitsu z okolic Małopolski, Śródmieścia i NH :) .Ostanio jak pozdrawiałem dogonił mnie pozdrawiany właściciel Lancera i przez otwartą szybę pyta co ma nie tak :) .

spoko, i tak nic nie przebije pewnej osoby która podeszła do jakiegoś Colta i pyta się siedzącego w środku kierowcy "czy lubisz swój samochód?" :finga:

DjQuest - 21-07-2010, 20:31

karolgt napisał/a:
DjQuest napisał/a:

spoko, i tak nic nie przebije pewnej osoby która podeszła do jakiegoś Colta i pyta się siedzącego w środku kierowcy "czy lubisz swój samochód?" :finga:

Zajebfajne, ale się uśmiałem :finga: Nie zapytam o minę kierowcy :) .Jak tu się pozdrawiać może jakiś znak sygnał :)

Anonymous - 23-07-2010, 17:43

Pozdrawiam JA-GOOD'a ktory mi wcisnal za wycieraczke wizytowke Mitsumaniakow (a nawet 2)
Dzieki :lol: mialem kiepski dzien w pracy, a jak to znalazlem od razu humor powrocil :mrgreen:

Ja_good - 23-07-2010, 21:05

DEDOOR napisał/a:
Pozdrawiam JA-GOOD'a ktory mi wcisnal za wycieraczke wizytowke Mitsumaniakow (a nawet 2)
Dzieki :lol: mialem kiepski dzien w pracy, a jak to znalazlem od razu humor powrocil :mrgreen:

i nawet foto strzeliłem :D

Uploaded with ImageShack.us
jakosc srednia no ale to wiekowe 9500 i do tego wieczor :P

mystek - 24-07-2010, 06:40

Pozdrawiam kierowcę Mitsu Sigmy kombii, kolor brąz widzianego wczoraj około godziny 15:30 na ul. 29 listopada w stronę Kleparza, zaraz przy estakadzie.

Swoją drogą mega ładny ten samochód!! Przód niesamowity :)

mkm - 24-07-2010, 18:12

Pozdrowienia dla Berni z parkingu Krokus :wink:
Adaho_krak - 28-07-2010, 17:19

Pozdrowienia dla Granatowego CJO z czerwoną klubową naklejką na tyle (nie wiem czyje to) widzianego w weekend na parkingu na Kurdwanowie przy bloku Bujaka 6.

Pozdrawiam również niewidomego Mkm skręcającego wczoraj popołudniu z ulicy Prądnickiej w Bratysławską ... wiem wiem deszcz padał i szyby zaparowane. :) Colty tak mają Eclipse nie :P

mystek - 29-07-2010, 05:30

Pozdrawiam niebieskiego Galanta EA kombii, rejestracja KRA, 4 japońskie literki na tylnej klapie, oklejony MManiakowymi nalepkami widzianego wczoraj około godziny 15:45 przy Statoilu na Opolskiej w tuż przed estakadą nad 29-listopada. Kiedyś już też tego pana spotkałem i wtedy też tak się śpieszył wyprzedzając wszystkich :)
mkm - 29-07-2010, 13:53

Adaho_krak napisał/a:
Colty tak mają Eclipse nie :P

Colty normalnie tez tak nie maja.
Na tym francowatym deszczu przewozilem zderzaki z otwarta klapa wiec mam mokro do tylnich zagłowkow :evil:
mystek (a raczej jego Colt) spotkany przy garazach w okolicach Armii Krajowej.

Ja_good - 29-07-2010, 17:39

mkm napisał/a:
mystek (a raczej jego Colt) spotkany przy garazach w okolicach Armii Krajowej.

zapewne u kobiety byl :D 8)

mystek - 29-07-2010, 18:41

ano, ano, u kobiety był, u kobiety :) tam można mnie dość często spotkać. A co to MKM, rozkminiałeś skróty, jak tu się przecisnąć przez zakorkowany Kraków? :P tam dość sporo ludzi próbuje przeciąć choć trochę Armii Krajowej :)