To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

stary alfer - 01-02-2008, 07:06

Rafal_Szczecin napisał/a:
stary alfer widziany dzis ok 17:40 jak jechal boh.warszawy tuz przy kerfurze - czasem nie wiem czy wlasnie do kerfura nie jechal :)

NIEEE ;)

Na Kolumba :P

Pozdrawiam Rafał

ps. ale Żonę porzuciłem pod Certurem :D

arekp - 02-02-2008, 15:28

Szaleniec w Mitsubishi Lancer sedan o numerach rej. ZST 82LU widziany wczoraj w Szczecinie, na Pomorzanach na wysokosci szpitala podczas wyprzedzania innych samochodow:

- na ograniczeniu predkosci do 40km/h
- po dziurawym torowisku tramwajowym
- nastepnie zajezdzajacy droge taxi celem uratowania sie przed koncem drogi polaczonej z torowiskiem
- nie potrafiac zdecydowac sie, ktory pas zajac na koncowce Powstancow Wlkp. przy Mieszka I-go

Zaluje, ze nie mialem podlaczonego zestawu sluchawkowego do komorki, bo zadzwonilbym na Policje zeby zglosic cymbala. Jego zachowanie, zwlaszcza na wysokosci szpitala bylo glupie i ryzykowne dla taksowki.

Rafal_Szczecin - 02-02-2008, 18:04

pozdrowienia dla Marcina ;)

phot - 02-02-2008, 19:03

arekp - wiem ze to nie czas i miejsce na takie rozmowy ale mysle ze nie powinnismy pisac na forum konktetnych blach danego auta... Co do telefonu na 112 to tez czasem mam chec ale widze takich sytuacji codziennie 10tki... Poprostu trzeba sie nie przejmowac i jezdzic tak jakby wszyscy chcieli nas zabic... Poza tym druga strona medalu - czy jest tu ktos komu sie nigdy nie spieszylo?
Pozdrawiam

arekp - 02-02-2008, 19:17

phot napisał/a:
Poza tym druga strona medalu - czy jest tu ktos komu sie nigdy nie spieszylo?

Spieszyc sie a stwarzac zagrozenie brawura to dwie rozne sprawy. Celowo napisalem numer tablic, to nasza marka i byc moze nasz klubowicz. Gdybym go znal to pisalbym imiennie i jeszcze do tylka nakopal za to co widzialem.

Swoja droga, czy wczoraj nie byles pandowozem na Pomorzanach na ul.Budziszynskiej? Kierowca i pasazer z tylu mi sie przygladali, gdy ja im sie przygladalem podczas dziwnego manewru ale nie widzialem instruktora.

stary alfer - 02-02-2008, 22:18

Rafał cholera ja widziałem Cari przez okno, ale nie wiedziałem, że to Ty :D

Rafal_Szczecin - 03-02-2008, 00:13

stary alfer napisał/a:

Rafał cholera ja widziałem Cari przez okno, ale nie wiedziałem, że to Ty :D

hehe marcin ,takich carism jaka ja mam w szczecinie widzialem trzy :) w tym jedna moja :) trzeba bylo sie domyslec, ze to ja, zreszta Ty cale dnie spedzasz w oknie ? :P

phot - 03-02-2008, 08:10

Bardzo czesto jezdze przez Budziszynska ale wczoraj chyba akorat nie latalem:) Moja panda jest ciemno niebieska z firmy "akcent":)

Co do szalenstwa na drodze mam takie "instruktorskie" powiedzonko:
"Szybko jedziesz - wolno niosa":)
Pozdrawiam

arekp - 03-02-2008, 10:55

phot napisał/a:
Moja panda jest ciemno niebieska z firmy "akcent":)

A widzisz, no to nie byles Ty ... samochod z Etynkowski czy jakos tak. Cos mi sie ubzduralo, ze u nich pracujesz. Teraz bede zwracal uwage na Akcent ;-)

stary alfer - 04-02-2008, 07:06

zreszta Ty cale dnie spedzasz w oknie ? :P

Rafał, gdyby zebrać moje wypowiedzi do kupy to można odnieść wrażenie, że tak :P

Ale nie :D

Ja już kiedyś widziałem Cari na podwórku, ale było to dość późno wieczorem.

Rafal_Szczecin - 04-02-2008, 22:04

stary alfer napisał/a:
Ja już kiedyś widziałem Cari na podwórku, ale było to dość późno wieczorem.

a calkiem mozliwe :)

phot - 07-02-2008, 19:08

kaleos dzisiaj rano przy parkingu lotosu w okolicach Golisza:D Oczywiscie mnie nie poznal bo bylem pandopojazdem i to dla niepoznaki dzisiaj nie niebieskim tylko "piaskowym":)
Anonymous - 07-02-2008, 20:32

komu wczoraj na rondzie w Zdrojach zaparkowal w bagazniku srebrnej Cari jakis Peugeot 205? pod samymi oknami mojej firmy :(
MAJK

Rafal_Szczecin - 07-02-2008, 20:45

dobrze ze nie zbyt czesto bywam w zdrojach ...
kaleos - 08-02-2008, 09:56

phot napisał/a:
kaleos dzisiaj rano przy parkingu lotosu w okolicach Golisza:D Oczywiscie mnie nie poznal bo bylem pandopojazdem i to dla niepoznaki dzisiaj nie niebieskim tylko "piaskowym":)

na lotosie stacjonuje moja misia :)
a jak mnnie juz widziales to trzeba bylo podejsc 8)