Nasze nieMiśki ;-) - CIVIC VTi EG9 B16A2 by pawela!
rosomak1983 - 24-11-2010, 22:24
pawela napisał/a: | w życiu! mając do wyboru carbon? i to carbon carbon, a nie plastik w folii. |
a jaka w tym wypadku jest roznica czy to podróba czy rzeczywiscie carbon ???
pawela napisał/a: | no fakt, to tylko najbardziej poszukiwana i unikatowa lotka do mojego autka |
a mi sie podoba, nietypowa i stylowa.
londolut - 25-11-2010, 00:09
Ta pierwsza lotka wygląda jak w Audi 80... tragedia. Druga jest lepsza od pierwszej ale coś z nią nie tak. Do VI g są fajne lotki (znajomy ma u siebie) ale tutaj bym olał sprawę i zostawił jak jest.
harpagan - 25-11-2010, 08:01
Tylko OEM
pawela - 25-11-2010, 18:58
obie sa oem
pawela - 26-11-2010, 18:05
a może tak na przyszły sezon?
Anonymous - 26-11-2010, 18:27
pawela napisał/a: |
a może tak na przyszły sezon? |
yeah
j-rules - 27-11-2010, 02:11
w kolorze napisu VTEC - i bedzie miazga..
mystek - 27-11-2010, 06:17
Biała felga na next sezon kot! I wzór też odpowiedni . Co do lotki to bierz tą pierwszą!! Jak pierwszy raz spojrzałem na zdjęcie - nie spodobała mi się. Teraz wchodzę w wątek ponownie po 2 dniach przerwy, patrzę jeszcze raz - mega kot! Fajna ta lotka, niespotykana!! Bierz ją:)
rosomak1983 - 27-11-2010, 12:30
j-rules napisał/a: | w kolorze napisu VTEC - i bedzie miazga.. |
dokladnie szare felgi albo grafit
Wszyc - 28-11-2010, 12:26
napis V-tec na biało !! i felgi też białe
macia - 28-11-2010, 13:37
mystek napisał/a: | mega kot! |
WOW kolejne wcielenie trendy i jazzy? Może król lewwwwwwwwwwwwwww
pawela - 14-01-2011, 19:18
dawno nic nie pisałem to zrobimy up.
Po pierwsze MAM SPOILER SiR!!!! i to za friko!
Dogadałem się z autoRem, zebrałem chętnych i klepię kilka sztuk, a za nakręcenie roboty dostaję lotkę gratis Oczywiście ze stopem. Byłem dziś i autoRa, lotka już pod formę przygotowana:
Po drugie na dniach przerabiam końcowy wydech, przesuwam puszkę ku tyłowi i skracam końcówkę by uzyskać taki efekt:
Po trzecie mam do kupienia za grosze OEM lampy tylne JDM z SiRa, tylko zastanawiam się czy one świecą przez całą szerokość jak USDM (a tak bym chciał) czy jak EDM (więc nie ma sensu brać), wie ktoś może?
Po czwarte Hanka lata od grudnia z powrotem na OEM zawiasie i zima już jej nie straszna.
Po piąte była niemiła niespodzianka, przed sylwestrem wysiadam z auta po jeździe a tu mi gorącym sikiem podjeżdża, macha w górę a tu się chłodnica na górnym zgrzewie rozszczelniła... W dodatku była zamontowana 16 zamiast 27 milimetrowa. Korzystając ze zniżek pracowniczych w cenie szitu z polcaru zamówiłem sobie miedzianą chłodnicę Valeo dedykowaną do B serii:
Po szóste, ze względu na to, że auto w moich rękach w ogóle nie jest pałowane, przechodzę z 10W60 na olej 10W40 Motula.
I to na razie tyle
rosomak1983 - 14-01-2011, 21:08
pawela napisał/a: | , a za nakręcenie roboty dostaję lotkę gratis Oczywiście ze stopem. |
zawijasz lotke hehe czy odlew
pawela - 06-02-2011, 13:39
nudny monolog czas kontynuować
moja lotka już gotowa, wykonanie mega, nawet maleńkie oznaczenia z lampki stopu się odbiły. Pozostało pomalować i zakładać.Tu jeszcze przed wprawieniem stopu na autoRowej hance:
autko lakierniczo skończone, po akcji z wjazdem partaczowi na chate odzyskałem kase i dokończył kto inny. Nie ma już grama rudej, w sobote odebrałem auto z polerki:
lakier jak lustro (choć już po kilku km autko upierniczone...)
ze 2 tygodnie temu z kumplem zabezpieczałem nadkola barankiem permatexu (to nie ja na foto ) :
w zeszłą sobotę zmieniłem klocki, bo hania słabo już hamowała i ogranicznik piszczał szczególnie na wstecznym.
niedługo kilka elementów idzie w hydrografike, ale o tym za jakiś czas
Wszyc - 06-02-2011, 14:51
To takie maleństwo chłodnica jest w Civicu? tylko dwa razy taka jak u mnie chłodnica oleju
|
|
|