To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne

Andrew - 08-11-2010, 13:22

Seichan napisał/a:

Andrew84, przypominam o obietnicy :finga: Listopad się już zaczął :mrgreen:
Hehe zobaczymy jak to będzie :)
Seichan - 08-11-2010, 15:57

Nie wymiguj się ;) Trzeba pokazać, że w lubelskim siła :finga:
zbycho77 - 08-11-2010, 16:26

Rzeczywiście, dawno nie byłeś, mógłbyś się pojawić.
Andrew - 08-11-2010, 16:55

Seichan napisał/a:
Nie wymiguj się ;)
Nie wymiguje się, czasami coś niespodziewanego wypadnie :) .
zbycho77 napisał/a:
Rzeczywiście, dawno nie byłeś, mógłbyś się pojawić.
Postaram się...
rick - 08-11-2010, 17:52

to i ja się pojawię w końcu, prawie dwa lata na forum i jakoś nie mogę dotrzeć do tego Lublina :)
Seichan - 08-11-2010, 17:58

Super :mrgreen: Miło będzie poznać :)
tomasek - 08-11-2010, 19:57

No to się szykuje ładny Spocik :mrgreen: :finga:
_Slawek_ - 08-11-2010, 21:16

tomasek6 napisał/a:
Cytat:
Ach, żeby była taka pogoda jak teraz ..
zamówiona i ma być :D

Potwierdzam, Tomasek6 już wszystkim się zajął :finga: po deszczowej sobocie ma być słoneczna niedziela, przynajmniej tak na gazecie piszą PROGNOZA a jak wiadomo gazety nie kłamią :D

tomasek - 08-11-2010, 21:22

Sławek pamiętaj że
1.Mod ma zawsze racje.
2.jak nie ma racji to patrz punkt 1. :lol: :lol: :P

winnipool - 09-11-2010, 15:27

No a ja nie wiem czy dam radę się pojawić. Ślubna może mnie nie puścić. Trafiły mi sie 3 turnieje w tym tygodniu (06.11; 11.11; 13.11) i Żona trochę już poddenerwowana, że tyle czasu poza domem. Ale oczywiście się postaram, chociaż na pół godzinki.
Seichan - 09-11-2010, 15:59

winnipool napisał/a:
No a ja nie wiem czy dam radę się pojawić. Ślubna może mnie nie puścić. Trafiły mi sie 3 turnieje w tym tygodniu (06.11; 11.11; 13.11) i Żona trochę już poddenerwowana, że tyle czasu poza domem. Ale oczywiście się postaram, chociaż na pół godzinki.

Weź żonę i Kubusia ze sobą :) Skoro ma być ładna pogoda (na specjalne zamówienie moda :mrgreen: ), to będą mogli pójść na plac zabaw przy zamku, a Ty będziesz miał więcj niż 0,5 h ;)

winnipool - 09-11-2010, 22:12

Tylko, że akurat o tej godzinie Kubuś jest w trakcie swojej dziennej drzemki. Będę jednak walczył, choć wynik tej walki jest raczej z góry przesądzony :badgrin:
Markus6 - 11-11-2010, 19:32

No właśnie trochę ta pora spotów niezbyt dobra, nie byłem na ostatnich 2 spotach bo była ładna pogoda i w tym czasie spędzałem czas z rodziną, no ale mam zamiar być w ta niedzielę. Wcześniej jak miałem nissana to spoty mieliśmy w ostatni piątek miesiąca o g 20
Seichan - 11-11-2010, 19:50

Markus6 napisał/a:
No właśnie trochę ta pora spotów niezbyt dobra, nie byłem na ostatnich 2 spotach bo była ładna pogoda i w tym czasie spędzałem czas z rodziną, no ale mam zamiar być w ta niedzielę. Wcześniej jak miałem nissana to spoty mieliśmy w ostatni piątek miesiąca o g 20

Argumentem a contrario przeciwko wrzuconej między wierszami propozycji zmiany godziny może być ten, że część osób przyjeżdza spoza Lublina i jednak powinni wrócić do domu o ludzkiej porze, a nie gnać po nocy. To raz. Dwa - spoty nie są na tyle często, żeby raz w miesiącu nie móc wygospodarować nawet chwili czasu na spotkanie. Jak ktoś może i ma ochotę - to przyjeżdża. I trzy - o 20 to przeważnie kładzie się dzieci spać. Może ten problem w mniejszym stopniu dotyka ojców, ale niemniej on istnieje ;)

A że w niedzielę spot, to można o tym podyskutować :twisted:

tomasek - 11-11-2010, 23:13

Markus jak przejrzysz ten temat od początku dokładnie to zobaczysz że dyskusja już była,a efektem było zmiana terminu spotów :wink: Myśle że do końca roku nic nie będziemy zmieniać ze spotami ale jakieś propozycje na przyszły rok można składać :biggrin: i możemy zrobić ankiete w ewentualnej zmianie terminów :P wszelkie propozycje są mile widziane :D
Cytat:
A że w niedzielę spot, to można o tym podyskutować :twisted:
dobrze prawisz hej :lol: