Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
volve - 07-05-2012, 12:48
Yoshiko napisał/a: | kątem ucha coś słyszałam że pawlos miał załatwić zrobienie projektu w corelu |
Ogólnie to logo Mitsumaniaków i napis mamy w Corelu(gdzieś nawet ja mam), gryf jak widać jest, pozostało zrobić odpowiednio napis zachodniopomorskie i tyle. Kto co nieco ogarnia w Corelu to zrobi to w 15 minut Ja ogólnie Corela to obsługiwałem za czasów liceum, ale obecnie już średnio pamiętam cokolwiek, obecnie pracuję głównie w CADzie
Pytanie, czy Paweł teraz da radę to ogarnąć - wiadomo wyjazdy. Może Jacek coś ogarnia ?
JacekeR - 07-05-2012, 14:43
Ja mogę naprawić komputer, moderować forum itp.... ale co do Corela nie ogarniam go, nie jestem grafikiem. Mogę cały projekt zanieść do formy i zrobić baner.
szuwar - 07-05-2012, 15:25
volve napisał/a: | gólnie to logo Mitsumaniaków i napis mamy w Corelu |
wczoraj już podesłałem Pawlosowi więc jak otrzymam projekt daje do realizacji.
Co do koszulek to zastanawia mnie cena, niższa niz w zeszłym roku a to zwiastuje inny gatunek, chyba że się mylę
JacekeR - 07-05-2012, 20:34
Moze ktoś weźmie jedną dla mnie, coprawda nie będzie mnie na zlocie ale koszulkę moge posiadać. Chyba
Yoshiko - 07-05-2012, 21:58
Cytat: | Moze ktoś weźmie jedną dla mnie, coprawda nie będzie mnie na zlocie ale koszulkę moge posiadać. Chyba |
nie ma problemu
możemy Ci wziąć podaj tylko rozmiar a ja zapisując nasze zamówienie dopiszę i Ciebie
dostarczymy po zlocie
volve - 08-05-2012, 07:09
Witam!
WSTAWAĆ !!! Nie obijamy się
szuwar - 08-05-2012, 07:18
Cześć
volve napisał/a: | WSTAWAĆ !!! Nie obijamy się |
czy ktoś widział abym się kiedykolwiek obijał ?
Olek - 08-05-2012, 07:22
volve napisał/a: | Witam!
WSTAWAĆ !!! Nie obijamy się |
Cicho tam Niektórzy jeszcze śpią
JacekeR - 08-05-2012, 07:52
Yoshiko napisał/a: | nie ma problemu
możemy Ci wziąć podaj tylko rozmiar |
Rozmiar jedynie słuszny XXXL, chyba ale w razie czego można się schować we dwie osoby
Dzień doberek , ładny dzień mamy. Muszę tylko trawę skosić na działce.
Olek - 08-05-2012, 08:48
Ja dzisiaj niestety na 14:00 do pracy ale od jutra 5 dni laby
Jacek, masz działkę? może jakiś gril
Yoshiko - 08-05-2012, 09:30
dzień dobry
nie to żebym zaspała - ja po prostu byłam tak zapracowana od rana
JacekeR napisał/a: | Muszę tylko trawę skosić na działce. |
olekolek21 napisał/a: | Jacek, masz działkę? może jakiś gril |
o tym samym pomyślałam
Olek - 08-05-2012, 10:15
No to robimy pierwszy zlot Stargardzki, miejsce już mamy, teraz tylko termin i jakaś fajna nazwa
pawlos - 08-05-2012, 10:21
witam
niebieski Misiu się wczoraj na mnie obraził za to że kupiliśmy czarnego i musiałem zawracac z Niemców dobrze że byłem tylko kilkadziesiąt kilometrów za granicą
ide zaraz wymrugac błedy
myslałem ze wieloklin w skrzyni zmieliłem ale po chwilowym postoju biegi wróciły i nie wiem czy mi dał ostrzezenie czy elektronika w skrzyni zaszwankowała
volve - 08-05-2012, 10:30
No to róbcie ten zlot stargardzki, może "ktoś" i ze Szczecina zawita
pawlos napisał/a: | niebieski Misiu się wczoraj na mnie obraził za to że kupiliśmy czarnego i musiałem zawracac z Niemców dobrze że byłem tylko kilkadziesiąt kilometrów za granicą
ide zaraz wymrugac błedy |
To było ostrzeżenie, On Ci daje jasno znać, że nie podoba mu się jego nowy brat
Yoshiko - 08-05-2012, 10:33
volve napisał/a: | To było ostrzeżenie, On Ci daje jasno znać, że nie podoba mu się jego nowy brat |
koniecznie któregoś trzeba szybko się pozbyć
|
|
|