Outlander I Ogólne - CB w nowym Outku
13zbyszek13 - 06-01-2011, 09:58
nasa napisał/a: | Przykręcałeś do tego plastiku? Jeśli tak to czym, bo nawet nie miałem czasu obejrzeć tego miejsca. |
Przykręcone na stałe firmowym uchwytem na blachowkręty 1 cm,mam jeszcze wywierconą z tyłu dziurkę i przeciągniętą antenę i zasilanie /na kostkę za radiem/.
Tak że jak potrzebuję to w każdej chwili mogę je odpiąć,taką samą kostkę zrobiłem na kablu do zapalniczki w razie chęci przeniesienia do innego autka.
nasa - 23-01-2011, 21:10
13zbyszek13 napisał/a: | nasa napisał/a: | Przykręcałeś do tego plastiku? Jeśli tak to czym, bo nawet nie miałem czasu obejrzeć tego miejsca. |
Przykręcone na stałe firmowym uchwytem na blachowkręty 1 cm,mam jeszcze wywierconą z tyłu dziurkę i przeciągniętą antenę i zasilanie /na kostkę za radiem/.
Tak że jak potrzebuję to w każdej chwili mogę je odpiąć,taką samą kostkę zrobiłem na kablu do zapalniczki w razie chęci przeniesienia do innego autka. |
Chyba troszkę zasłania podświetlenie, co?
mitsu00 - 23-01-2011, 22:00
nasa napisał/a: | Chyba troszkę zasłania podświetlenie, co? | Calkowicie....
13zbyszek13 - 24-01-2011, 09:48
nasa napisał/a: | Chyba troszkę zasłania podświetlenie, co? |
A co na tej półce można podświetlać
Muciek - 24-01-2011, 12:40
13zbyszek13 napisał/a: | nasa napisał/a: | Chyba troszkę zasłania podświetlenie, co? |
A co na tej półce można podświetlać |
To samo chciałem powiedzieć, chyba tylko zapalniczkę, której brak.
13zbyszek13 - 29-01-2011, 19:20
Muciek napisał/a: | To samo chciałem powiedzieć, chyba tylko zapalniczkę, której brak. |
Zapalniczka to opcja dla palących,dostajesz zapalniczkę i kubek na pety
mitsu00 - 29-01-2011, 19:27
13zbyszek13 napisał/a: |
Zapalniczka to opcja dla palących,dostajesz zapalniczkę i kubek na pety | ja bym się brzydził wsiąść do auta w którym wkaściciel pali i jeszcze trzyma śmierdzące pety w kubełku
Muciek - 29-01-2011, 19:41
mitsu00 napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: |
Zapalniczka to opcja dla palących,dostajesz zapalniczkę i kubek na pety | ja bym się brzydził wsiąść do auta w którym wkaściciel pali i jeszcze trzyma śmierdzące pety w kubełku |
Właśnie mój tata był bardzo zdziwiony i zarazem nie zadowolony z faktu iż nie ma popielniczki, ponieważ zawsze wkłada tam drobniaki Mój tata nie pali, a w samochodzie już w ogóle, ja się tym brzydzę.
13zbyszek13 - 02-02-2011, 09:58
Muciek napisał/a: | Właśnie mój tata był bardzo zdziwiony i zarazem nie zadowolony z faktu iż nie ma popielniczki, ponieważ zawsze wkłada tam drobniaki Mój tata nie pali, a w samochodzie już w ogóle, ja się tym brzydzę. |
Na drobniaki jest wspaniały schowek przy kolanie po lewej stronie .
Muciek - 02-02-2011, 10:31
13zbyszek13 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Właśnie mój tata był bardzo zdziwiony i zarazem nie zadowolony z faktu iż nie ma popielniczki, ponieważ zawsze wkłada tam drobniaki Mój tata nie pali, a w samochodzie już w ogóle, ja się tym brzydzę. |
Na drobniaki jest wspaniały schowek przy kolanie po lewej stronie . |
Ten mały schowek otwierany?
Mój tata teraz chowa drobniaki na górnej półce w podłokietniku.
mitsu00 - 02-02-2011, 11:12
Muciek napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Właśnie mój tata był bardzo zdziwiony i zarazem nie zadowolony z faktu iż nie ma popielniczki, ponieważ zawsze wkłada tam drobniaki Mój tata nie pali, a w samochodzie już w ogóle, ja się tym brzydzę. |
Mój tata teraz chowa drobniaki na górnej półce w podłokietniku. | Przeciez jest mała okrągła wnęka po lewo od zapalniczki/wtyku na prąd pod panelem klimy. Można tam drobniaki albo puszkę postawić. O co więc biega że niby nie ma miejsca....?
skaut - 02-02-2011, 11:44
13zbyszek13 napisał/a: | Na drobniaki jest wspaniały schowek przy kolanie po lewej stronie . |
Zbyszek, ten mały schowek obok kolana jest na "bezpieczniki"
Pzdr
Muciek - 02-02-2011, 13:14
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Właśnie mój tata był bardzo zdziwiony i zarazem nie zadowolony z faktu iż nie ma popielniczki, ponieważ zawsze wkłada tam drobniaki Mój tata nie pali, a w samochodzie już w ogóle, ja się tym brzydzę. |
Mój tata teraz chowa drobniaki na górnej półce w podłokietniku. | Przeciez jest mała okrągła wnęka po lewo od zapalniczki/wtyku na prąd pod panelem klimy. Można tam drobniaki albo puszkę postawić. O co więc biega że niby nie ma miejsca....? |
Bo będą wtedy na wierzchu
13zbyszek13 - 03-02-2011, 17:00
skaut napisał/a: | Zbyszek, ten mały schowek obok kolana jest na "bezpieczniki"
Pzdr |
Ja mam tam pełno żetonów na wózek np.do Makro.
michu300 - 07-02-2011, 10:13
13zbyszek13 napisał/a: | Ja mam tam pełno żetonów na wózek np.do Makro. |
A ja pilot do bramy.
|
|
|