Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
stary alfer - 25-03-2008, 19:18
No dobra, troszkę się ostatnio opieprzałem w kwestii spotów, ale wynikało to z kłopotów zdrowotnych małej Zuzki. Zuzka ma się ku lepszemu (tfu, tfu), więc jestem cały zgrzany aby się spotkać w wielgaśnym gronie czym przy okazji zadowolimy naszego - świeżo upieczonego posiadacza pięknego czarnego Colta
Pogoda mam nadzieję się poprawi, więc może spotkamy się w sobotę po południu 5 marca na krematorium? Jest coraz jaśniej, więc nawet jeśli umówimy się około 18 - tej nie będzie tragedii
Stawiam na rekord frekwencji!
Aha, Maciek obiecał przyjechać dwoma miśkami, ale myślę, że wystarczy aby pochwalił się nowym rekinem
Anonymous - 25-03-2008, 21:10
stary alfer napisał/a: | Pogoda mam nadzieję się poprawi, więc może spotkamy się w sobotę po południu 12 marca na krematorium? Jest coraz jaśniej, więc nawet jeśli umówimy się około 18 - tej nie będzie tragedii |
dobrze prawi polać mu w tej chwili ja jestem na 99,9% chętny bardzo
stary alfer napisał/a: | Maciek obiecał przyjechać dwoma miśkami, ale myślę, że wystarczy aby pochwalił się nowym rekinem |
myślisz że będą przejażdżki grupowe ??
kaleos - 25-03-2008, 21:15
Ja w ten wek wybieram sie na plaze w swinoujsciu.
Trudno, najwyzej mi przepadnie ten spot, z reszta ja zawsze jestem na kazdym spocie wiec raz jesli mnie nie bedzie nic sie nie stanie
Anonymous - 25-03-2008, 22:33
cóż mi sobota nie pasuje jak coś to niedziele lub jakoś w tygodniu
Rafal_Szczecin - 25-03-2008, 22:50
to moze niedziela godzina 18 krematorium ?
jak tak to rozsylam wiadomosci do wszystkich z gruppy
[ Dodano: 25-03-2008, 22:51 ]
stary alfer napisał/a: | aby się spotkać w wielgaśnym gronie czym przy okazji zadowolimy naszego - świeżo upieczonego posiadacza pięknego czarnego Colta |
ktos sobie colta kupil ?
Anonymous - 25-03-2008, 23:08
ja się wstępnie pisze na niedziele :) pozdrawiam
stary alfer - 26-03-2008, 07:06
Panowie, napisałem sobota 5 - go marca co by każdy mógł to w spokoju przemyśleć, przełożyć to co zaplanował itp
Kurczę, widzę, że za daleko pojechałem z kalendarzem Miało być za 2 tyg. czyli 5 - go marca. Wtedy pogoda już powinna nam sprzyjać i być może będzie się można przejechać w bagażniku czarnego Colta
Ten weekend jeszcze ma byc pogodowo - paskudny
[ Dodano: 26-03-2008, 07:12 ]
W moim wcześniejszym poście pojawiła się data 12 marca.
Nie mial byc to ten weekend, a następny. Za pomyłkę przepraszam, zmieniłem datę na 5 marca. Mamy jeszcze trochę czasu więc dogadamy się do soboty lub niedzieli.
Anonymous - 26-03-2008, 08:07
stary alfer napisał/a: |
[ Dodano: 26-03-2008, 07:12 ]
W moim wcześniejszym poście pojawiła się data 12 marca.
Nie mial byc to ten weekend, a następny. Za pomyłkę przepraszam, zmieniłem datę na 5 marca. Mamy jeszcze trochę czasu więc dogadamy się do soboty lub niedzieli. |
Czyli mamy się cofnąć w czasie? Tak szybko to nikt nie jeździ. 5.04 może być.
kaleos - 26-03-2008, 08:25
kurna 5-6 kwietnia wek speddzam w domu, czyli nie uda sie nie przyjechac na spota
tylko godzine trzeba bedzie tak ustalic ze by nie kolidowalo z F1
stary alfer - 26-03-2008, 08:50
Cytat: | Czyli mamy się cofnąć w czasie? Tak szybko to nikt nie jeździ. 5.04 może być. |
Cofać się, zawracać
Wybiegłem deko do przody z tym 12 - stym. Ale się poprawiłem
[ Dodano: 26-03-2008, 08:58 ]
kaleos napisał/a: | kurna 5-6 kwietnia wek speddzam w domu, czyli nie uda sie nie przyjechac na spota |
Można by powiedzieć: Mamy Cię
HamanN - 26-03-2008, 10:39
A co Wy na to, zeby spoty (spot) przeniesc na PAS STARTOWY na drodze na Chociwel ... ? Jest wiekszy i szerszy od krematorium to i poganiac sie mozna by bylo
arekp - 26-03-2008, 11:44
stary alfer napisał/a: | Panowie, napisałem sobota 5 - go marca co by każdy mógł to w spokoju przemyśleć, przełożyć to co zaplanował itp |
Nie chce sie czepiac, ale mamy dzis 26 marca wiec jesli nie zaplanowales pierwszego spota na 2009 rok to cos Ci sie daty pomerdaly
kaleos - 26-03-2008, 11:49
Chociwel jest oki, ale znajac naszych klubowiczow, nie bedzie im sie chialo ruszyc tylka tak daleko. Skoro teraz na miescie jesli jest spot to przyjezdza pare aut, to tam bedzie 2x mniej.
Ale taki przejazd z centrum na Chociwel w kolumnie paru samochodow, z klubowymi flagami... bylo by cos pieknego
aa bym zapomnial. 6 kwietnia (niedziela) godz 10:00 jest kolejna eliminacja konkursu o tytuł najzręczniejszego kierowcy Szczecina
HamanN - 26-03-2008, 12:58
ale to nie jest tak daleko ... jakies 11km z Dabia
stary alfer - 26-03-2008, 13:55
arekp napisał/a: | Nie chce sie czepiac, ale mamy dzis 26 marca wiec jesli nie zaplanowales pierwszego spota na 2009 rok to cos Ci sie daty pomerdaly |
Pomerdały, pomerdały...
Dzieki Arek !
Chodzi oczywiście o 5 - go kwietnia!!!!
Wybaczcie, ostatnio strasznie się motam
[ Dodano: 26-03-2008, 13:58 ]
kaleos napisał/a: | Chociwel jest oki, ale znajac naszych klubowiczow, nie bedzie im sie chialo ruszyc tylka tak daleko. Skoro teraz na miescie jesli jest spot to przyjezdza pare aut, to tam bedzie 2x mniej. |
Święta racja kaleos, lepiej zostać w mieście, bo pas może być problemowy.
|
|
|