To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA

brodzky - 06-01-2009, 12:06

cuuube napisał/a:

brodzky dostaniesz jednego chetnego ktoremu Ty przeslesz dane do przelewu i zrobisz wysylke dokladek bezposrednio ok ?

OK

Wiktor - 06-01-2009, 14:22

cuuube napisał/a:
dzwonilem wczoraj do producenta temat rusza do przodu
czekam za odp kiedy beda do odebrania... powoli zaczne rozsylac info o przelewy

brodzky dostaniesz jednego chetnego ktoremu Ty przeslesz dane do przelewu i zrobisz wysylke dokladek bezposrednio ok ?

mam pytanie,

a jak temat z tymi dodatkowymi trójkatami, między zderzak a nadkole?

Pozdrawiam

Anonymous - 06-01-2009, 14:30

pisalem o nich w niedziele w nocy z tomekrvf juz odebral z serwisu te trojkaty ale wspomnial cos ze jeden nie bardzo zgrywa sie ze zderzakiem SE...
wyjechal na dwa tygodnie wiec narazie stoimy w miejscu i czekamy cierpliwie

tommyc1 - 06-01-2009, 16:52

oj, a ja przegapilem sprawe z trojkatami-czy jest jeszcze cien szansy dla mnie? bo mnie tez tego brakuje...bede wdzieczny jesli sie da dla mnie parke wytryskac :P
Anonymous - 06-01-2009, 17:03

spokojnie ...ztrojkatami dopiero zaczniemy dzialac pod konie stycznia(czytaj post wyzej nad swoim)
WOJTEKWOT - 08-01-2009, 21:53

fajnie ze wszystko ruszyło czekam z niecieropliwoscia i pozdrawiam wsyztkich
tommyc1 - 09-01-2009, 07:52

ja w ogole jestem pod wrazeniem, ze jest ktos kto, ciagnie z takim entuzjazmem sprawe:) to zasluguje na uznanie :mrgreen: i podziekowanie :biggrin:
yaro1976 - 09-01-2009, 08:19

tommyc1 napisał/a:
ja w ogole jestem pod wrazeniem, ze jest ktos kto, ciagnie z takim entuzjazmem sprawe:) to zasluguje na uznanie :mrgreen: i podziekowanie :biggrin:

oj coś widzę cuube że na zlocie bedziesz miał problem z podziękowaniami od wszystkich :drinkers: :drinkers: :drinkers: , zregeneruj dobrze wątrobę przed zlotem :twisted:

Anonymous - 09-01-2009, 12:36

hehe dzieki :mrgreen: dam rade mam pomocnika... on lubi wysoko oktanowe pic :biggrin:
fajah - 12-01-2009, 18:25

Może już ktoś widział http://www.allegro.pl/show_item.php?item=525126873 ?
Osłona pod silnik do Gala.

Anonymous - 12-01-2009, 18:30

bylo juz o tym . to chyba jakis znajomy producenta ktory zreszta zaczal przebakiwac cos o malej podwyzce ...ale obecna partia dla zainteresowanych jest po starej cenie

jak juz jestem przy temacie

do osob z tej listy
1 Banolito+dokladki
2 Krzys+dokladki
3 WOJTEKWOT
4 marexi 1 szt ze wszystkim co potrzebne zeby bylo ok 2.5 kombi 98 Winter Edition
5 SirSinner - dodatki
6 Qoolarz

rozeslalem pod koniec zeszlego tygodnia info z danymi do przelewu i rposba o dane do wysylki . nie dotarly nikt nie cztal poczty czy nie macie narazie kaski ?? jedna osoba sie ze mna kontaktowala narazie

Anonymous - 14-01-2009, 19:50

Elo,
No ja już Ci napisałem Cuube na pw i na maila że mnie trochę nie było w PL ... kaska poszła dzisiaj .... czekam teraz na płytę..

Pozdro...

eddi1977 - 15-01-2009, 20:39

:shock: Świetna akcja z tymi osłonami,zastanawiałem się do czego jest to przetłoczenie u dołu na środku przedniego spoilera.Narazie niestety nie mam kasy ale chętnie przyłączyłbym się do zamawiających.Poza tym musze obejrzeć autko od spodu,mam nadzieję że mam te boczne osłony do których przykręcana jest płyta.Mam nadzieję że będzie jeszcze można zamówić,jak nie to może pozostałe również na allegro się pojawią bo jak wstawiać to komplet.
Anonymous - 15-01-2009, 23:29

eddi1977 napisał/a:
Mam nadzieję że będzie jeszcze można zamówić
jasne

dzis wyjechaly plyty do Qoolarz'a i fajah

Anonymous - 16-01-2009, 23:33

no to ekstra.. możesz powiedzieć czym to wysłałeś ... kurierem czy pocztą ??