Małopolskie - pozdrowienia mitsu
mkm - 29-07-2010, 19:10
mystek napisał/a: | A co to MKM, rozkminiałeś skróty, jak tu się przecisnąć przez zakorkowany Kraków? |
Nie
Odkąd zamkneli mi "U Romana" w Radiu Krakow jestem tam dosc czesto, a i mieszkam w okolicy
Marcin-Krak - 29-07-2010, 20:26
mkm napisał/a: | Odkąd zamkneli mi "U Romana" w Radiu Krakow |
Skandal, nie ? I spotkać się mniejsza szansa
Pozdrawiam Galanta DJ na KRakowskich blachach - chyba nowy srebrny okaz w grodzie Kraka Widziany na Masarskiej.
mystek - 29-07-2010, 22:00
#MKM - hahaha, słynne "U Romana" . Dziewczyna mówiła mi o tej restauracji, ale nigdy nie mieliśmy okazji się wybrać, choć to tak blisko. Chyba będę musiał się skusić .
#Marcin - srebrne EA kombii na pakiecie sportowym? Bo kumpel pokazywał mi dzisiaj zdjęcie takiego galanta właśnie. Spotkał go gdzieś na mieście wlaśnie.
Marcin-Krak - 29-07-2010, 22:24
mystek napisał/a: | #Marcin - srebrne EA kombii na pakiecie sportowym? Bo kumpel pokazywał mi dzisiaj zdjęcie takiego galanta właśnie. Spotkał go gdzieś na mieście wlaśnie. |
No przecież napisałem, że DJ, a nie EA Się znaczy nowszy model
A i chyba? jest już ASX w Kraku też
karolgt - 30-07-2010, 01:05
pozdrowienia dla DEDOR który pewnie się zdziwił że jakieś Volvo mu mruga (jeśli zauważył:P)
mystek - 30-07-2010, 05:14
aaa, bo ja ciemny jestem i nie znam się na galach
sieegurd - 30-07-2010, 08:54
Czy posiadacz L200 (na lewym tyle www firmy budowlanej) remontuje coś w Nowym Wiśniczu? Byłem wczoraj na spacerze z córą ok. 17.30 i stała L200 na krakowskich blachach obok posterunku policji, do której właściciel (chyba) wkładał narzędzia. Żona poszła do apteki, a ja z Małą okrążyliśmy Miśka w poszukiwaniu nalepki klubowej, ale takowej nie było, więc nie zagadnąłem, bo jestem nieśmiałym czowiekiem
Pozdrawiam serdecznie on-line kolegę/ów budowlańców tej L-ki:)
mystek - 30-07-2010, 17:12
Miałem teraz normalnie przesyt Mitsubishi na trasie Huta-Bronowice . Tak więc po kolei.
ul. Andersa - 2 CJtki, co rzadkość! Jedna czerwona na krakowskich blachach, za którą jechałem chwilę do Wiślickiej, a po chwili dołączyła do nas granatowa CJtka, taka jak moja, niestety z brzydkim napisem "Mitsubishi" przez całą tylną klapę, rejestracja KWA, jakiś młody koleżka pod kołnierzem .
Przez kilka dziesiąt metrów jechaliśmy tak w trójkę i szczerze powiedziawszy poczułem się, jakbym jechał jakimś popularnym Golfem . Dobrze, że od Wiślickiej pojechałem w lewo w stronę Stella-Sawickiego, także znów poczułem się oryginalny
skrzyżowanie Opolskiej z 29-listopada - czarne CB0, takie jak Ja_gooda, na srebrnej feldze 10-11 ramiennej z takim spojlerem GTikowym. Kolejne czarne GTi w Krakowie? Nie widziałem niestety zbytnio, bo był zasłonięty samochodami, a ja stałem dość daleko.
ul. Kijowska - białe Pajero. Jechało za mną, patrząc w lusterko myślałem, że to Berni, ale kiedy mnie wyprzedzał zobaczyłem, że to wersja long.
ul. Zarzecze - srebrne EVO VIII na białej feldze z czerwonymi chlapaczami (dziwny zestaw swoją drogą ), obklejony nalepkami EVO.org, także forumowicz z EVO klubu, natomiast nalepek Mitsumaniaków nie widziałem. Zatrzymałem się kilka domów dalej i już chciałem iść rzucić wizytówkę za wycieraczkę, kiedy wyszła jakaś dziewczyna z tamtejszego domu (taka w wieku 28-30l na oko, krótkie ciemne włosy) i wsiadła do EVO odjeżdżając prosto w stronę Lindego i Widoku. Pech, że nie zdążyłem. Ale pod tym domem widuję również Lancera X gen Ralliart. Może jakaś Mitsumaniakowa familia?
Marcin-Krak - 31-07-2010, 00:16
Czerwone C5 przy Mackiewicza pod dawną Billą.
Nie zdążyłem dać wizytówki. A autko na pierwszy rzut oka zadbane
I znowu koleżankę blondynkę z CJ-tki pozdrawiam
Adaho_krak - 31-07-2010, 09:42
Pozdrawiam dwa EVO X (szare i białe) widziane wczoraj stojące na przystanku autobusowym przy rondzie Grzegórzeckim na odnodze w strone KA. Niestety białe EVO straciło ryjek
mikall0 - 01-08-2010, 17:48
Pozdrawiam Galanta na blachach KRA koloru niebieskiego, swiecacego sie jak psu jajka z tylu na szybie napis mitsumaniaki. Widziany dzisiaj o 17,00 w Suchej Beskidzkiej.
Adaho_krak - 01-08-2010, 18:06
mikall0 napisał/a: | Pozdrawiam Galanta na blachach KRA koloru niebieskiego, swiecacego sie jak psu jajka z tylu na szybie napis mitsumaniaki. Widziany dzisiaj o 17,00 w Suchej Beskidzkiej. |
To był dominikg
Anonymous - 04-08-2010, 11:24
karolgt napisał/a: | pozdrowienia dla DEDOR który pewnie się zdziwił że jakieś Volvo mu mruga (jeśli zauważył:P) |
w okolicy Placu centralnego? - Myslalem ze to moj kolega w s80
[ Dodano: 04-08-2010, 11:40 ]
sieegurd napisał/a: | Czy posiadacz L200 (na lewym tyle www firmy budowlanej) remontuje coś w Nowym Wiśniczu? |
Tak, wlasnie ten ow komisariat
To moj kolezka, ktory ma L200 srebrno-zielone, powinen byc wtedy z bratem, ktory czasem jest mylony z BERNIM bo ma takie samo Pajero tyle ze bez rury z przodu i w Dieslu 2800.
Przekaze pozdrowienia
karolgt - 04-08-2010, 11:41
DEDOOR napisał/a: | karolgt napisał/a: | pozdrowienia dla DEDOR który pewnie się zdziwił że jakieś Volvo mu mruga (jeśli zauważył:P) |
w okolicy Placu centralnego? - Myslalem ze to moj kolega w s80
|
no to bylem ja
mikall0 - 07-08-2010, 16:03
pozdro dla srebrnej Carismy, ze spojlerem z tylu na blachach KR... ktora widzialem dzis o 14,30 na moscie w Zembrzycach
|
|
|