To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

robertdg - 18-04-2010, 23:16

Dziekuje za opinie :-) normalnie doprawiacie mi skrzydła, z takim poparciem az chce się fruwać ;-)

j-rules napisał/a:
czy nie za male cisnienie w oponkach z tylu?
złudzenie optyczne, ale dla pewności jutro sprawdze

Psikus napisał/a:
stwierdzam że zeszłotygodniowe pogaduchy i poszukiwanie felg to była strata czasu
no co Ty, czlowiek czasami potrzebuje relaksu :-)

Cezar napisał/a:
Robert a wycieraczka pasazera dobrze zbiera, bo dziwnie tak odstaje
no własnie tez na to zdjęcie zwróciłem uwage, niestety to podwójny refleks szyby, załatwiłem sobie polerke do szyb, może coś zadziałam w dogodnej chwili :-) Do tego czekam na "niewidoczną szybę" więc zapowiada się kolejna dniówka zabawy. Wycieraczke troche poprawiłem, dałem ja o zabek na wieloklinie nizej, bo mnie raziła w oczy takim ustawieniem. Wycieraczki zbieraja elegancko.

Przyznam się bez bicia ze załozyłbym w tym aucie wieksze koła bo obrys nadkoli spokojnie pozwala na wsadzenie sporej felgi, czesto jednak powracam myslami do stanu normalnosci i szarej rzeczywistosci, 17" jest wystarczajace.
Wczoraj porównałem sobie jazde na 17" felgach o identycznym ogumieniu w Lagunie II FL, lac jest bardziej odczuwalny niz w Galancie, wiadomo najprostsza konstrukcja zawieszenia :P

Andrew - 19-04-2010, 07:39

Cytat:
Oto obiecane fotki po woskowaniu i na letnich bucikach :-)
No Robert autko piękne :!: Nic dodać nic ująć...
mmichalowski - 19-04-2010, 22:10

Mistrzowki Galant ;] Trzeba powiedzieć, że do perfekcji to tutaj nie masz daleko ;]
Może jak kiedyś będę trochę bogatszy niż jestem teraaz to zrobię lepszego :PPP

robertdg - 19-04-2010, 22:31

mmichalowski napisał/a:
Może jak kiedyś będę trochę bogatszy niż jestem teraaz to zrobię lepszego :P
Życzę Ci tego.
jkrzysztof80 - 20-04-2010, 09:48

No Robert widzę, że aluski podobne do moich, super wygląda. Chociaż po głowie ciągle chodzą mi ROTA :mrgreen: . Mam nadzieję że zajedziesz jak będę u pepika :)
Pozdo

robertdg - 20-04-2010, 13:26

jkrzysztof80 napisał/a:
Mam nadzieję że zajedziesz jak będę u pepika
No ba, oczywiście, jeżeli dasz znać :P
Kaucz - 20-04-2010, 13:53

Piękna czarna bestia :D
mmichalowski - 21-04-2010, 10:08

I "bestia" jest tutaj odpowiednim słowem ;]
Owczar - 21-04-2010, 10:15

Robert wiesz czego mi jedynie brakuje w Twoim Galancie?
jkrzysztof80 - 21-04-2010, 14:24

Owczar napisał/a:

czyzby turbinek? :D

Owczar - 21-04-2010, 14:27

Wystarczyłby 2,5V6 :D
wilk88 - 21-04-2010, 14:56

No no, fura istny diabeł! To jeden z tych samochodów, które jak widzisz w lusterku wstecznym, to ustępujesz mu miejsca ;) Nikt nie lubi jak diabeł depcze mu po piętach ;)

Mam pytanie odnośnie opon KUMHO (zauważyłem na zdjęciach), zadowolony jesteś? I ile zapłaciłeś? Nowe czy używki?

pozdrawiam

robertdg - 21-04-2010, 17:19

Owczar napisał/a:
Owczar napisał/a:
2,5V6

Może z czasem SWAP jak obecnik odmówi posłuszeństwa, ale to odległe plany, bo jak dotad spisuje sie rewelacyjnie ;-)

wilk88 napisał/a:
No no, fura istny diabeł! To jeden z tych samochodów, które jak widzisz w lusterku wstecznym, to ustępujesz mu miejsca
No powiem ze nawet sie zgadza, jednakże na dziadków i emerytów trzeba uważac, jeszcze przyhamuje Ci przed nosem, bo stwierdzi ze nie bedzie dopalal paliwa aby wyprzedzac, jeszcze gorzej jest z autami w ktorych rejestracje zaczynaja sie na K; normalnie niektórzy to Paniska na drodze, zwłaszcza w mojej okolicy, jak widac kogos z osciennych miast Krakowa, to mozna sobie odpuscic bo rzadko kiedy zjedzie z lewego pasa na prawy, pomimo tego ze prawy wolny, ja nie mam zwyczaju pchac kogos po zderzaku, ale takie zachowanie to nie wiem jak okreslic. Ja jak jestem na obcym gruncie to jade jak przystalo, prawy wolny to jade prawym, tak jak w przepisach, a nie ciagne sie lewym jak pierd po gaciach i jeszcze blokuje ten pas "bo jest lepsza nawierzchnia" :roll:

wilk88 napisał/a:
Mam pytanie odnośnie opon KUMHO (zauważyłem na zdjęciach), zadowolony jesteś? I ile zapłaciłeś? Nowe czy używki?
Glanc nówety, jestem zadowolony, poziom hałasu jest nienajgorszy, ale jak właczysz radio na conajmniej 4punkt to już nie słychać, nie huczą bardzo, kleja się do asfaltu jak macki ośmiornicy, na mokrym zachowuja się dobrze, opony udało mi sie wyrwac w rewelacyjnej cenie z montazem niecałe 1500zł :P
wilk88 - 21-04-2010, 18:24

robertdg napisał/a:
opony udało mi sie wyrwac w rewelacyjnej cenie z montazem niecałe 1500zł
Jak na KUMHO to rzeczywiście tanio :) Pytam, bo w przyszłości chciałem zakupić, ale używane bo na nowe mnie nie stać :P
jkrzysztof80 - 21-04-2010, 18:52

robertdg napisał/a:
opony udało mi sie wyrwac w rewelacyjnej cenie z montazem niecałe 1500zł :P

Ja wychaczyłem TOYO za niecałe 300 funtów - nówki, A KUMHO stoją ok 250 funtów także nówki. Rozmiar jakiego szukałem to 17/225/45/Y