To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????

rene74 - 15-02-2013, 11:13

Morfi napisał/a:
Jedziesz bez pasów więc trzeba jechac ostrożniej. :P

No właśnie... Dlaczego bez pasów? Są przecież specjalne adaptery do pasów dla ciężarnych, podtrzymują pas biodrowy na odpowiedniej wysokości co by po brzuchu nie leciały tylko pod...

Wy już pewnie w drodze. A mój chłop właśnie nockę odsypia - musi nas bezpiecznie dowieźć na miejsce więc niech chłopina się wyśpi trochę :mrgreen:

My będziemy z naszym fautrzakiem, znajoma która się miała nią zająć niestety się pochorowała i nie ma z kim jej za bardzo zostawić więc jedzie z nami :D
Czy ja dobrze słyszałam, że ktoś też będzie z czworonogiem?
Mam nadzieję, że to nie jest suczka bo będzie ostro.... :twisted:

I dajcie znać jak dojedziecie czy te łańcuchy konieczne bo jakby co to jeszcze gdzieś do sklepu podjedziemy zakupić.....

JCH - 15-02-2013, 12:46

rene74 napisał/a:

Czy ja dobrze słyszałam, że ktoś też będzie z czworonogiem?...
Jednak nie. Tak wiec smialo zabierajcie zwierze :)
tpodsiadlo - 17-02-2013, 09:42

Kurde sorry, bardzo chcialem jechac a wrocilem dopiero wczoraj po poludniu po 3000km praktycznie bez spania i nie dalem juz rady...

Narobilem tylko zamieszania, ale poprawie sie nastepnym razem...

sveno - 17-02-2013, 19:08

my już w domku i rozpakowani, dziękujemy wszystkim obecnym na spocie, szkoda że tak krótko, może za rok zrobimy 4 dni?

Wojtek zakładaj tego FTP i dawaj login i hasło wszystkim, chcę wszystkie zdjęcia w nieokrojonej rozdzielczości no i filmiki, szczególnie ten z Harlem Shake od Biziego :)

mjsystem - 17-02-2013, 19:40

My też już w domku. Dziękujemy wszystkim obecnym za miłe spotkanie. Tomek, za rok dasz radę :P Kuba, życzymy miłego szusowania. Sveno, dzięki za organizację. Magda dzięki dla cioci Marii. Do zobaczenia za rok.
Jackall - 17-02-2013, 20:09

Moje zdjęcia najwcześniej we wtorek wrzucę gdzieś.
Dzięki za świetnie spędzony czas :mrgreen:

JCH - 17-02-2013, 20:32

My również już w domu. Okazało się, że pojechaliśmy Zakopianką a z Krakowa wzięliśmy studenta "na stopa".
Dziękujemy wszystkim :)

Morfi - 17-02-2013, 20:34

Było super. Dziekujemy za udostępnienie fotelika Adamowi i Kasi. Dziękujemy wszystkim za super mega imprezę oraz nocne szaleństwa. :mrgreen: Za rok musi być Nas wiecej.
Sławek i Madzia dzieki za pomoc przy wjeździe bez Was bysmy tam utkneli. :P

Wojciech Bogacz - 17-02-2013, 20:56

Również muszę podziękować za świetną imprezę - dotarliśmy z Magdą do domu bez problemu. Ogólnie troszkę padam ale konto FTP już działa i można ładować fotki - przestrzeń zasadniczo nieograniczona :)

Dane do logowania przesyłam na PW, jakbym kogoś pominął to odzywać się :)

Po zalogowaniu się, wystarczy stworzyć katalog - idealnie na przykład nazywając go nickiem z forum i tam wrzucić pliki.

rene74 - 17-02-2013, 21:26

My też już we własnym domku z dzieciakami. Ja również dziękuję wszystkim za świetnie spędzony czas :mrgreen:
A na fotki czekam niecierpliwie :wink:

Bizi78 - 17-02-2013, 21:31

Dobra to i ja też dziękuję za mile spędzony weekend :D .
Największy szacun dla organizatorów, którzy to wszystko ogarnęli :notworthy: .
Do zobaczenia za rok a może coś wcześniej :mrgreen: .

komarsnk - 18-02-2013, 10:14

Wielki szacun dla Organizatorów - Magdy i Sveno oraz dla Gospodarzy - było rewelacyjnie, miło, sympatycznie i naj naj naj :) Szkoda, że tak krótko :p Może się ustawimy kiedyś na jakiś długi weekend? Zobaczymy...
Wojciech Bogacz, wyślij namiary na FTPa bo mam trochę materiału dla Sveno :)

Wojciech Bogacz - 18-02-2013, 11:13

Widzę, że Sveno ostro pakuje na serwer - ledwo nadążam ściągać 8)

Gdyby ktoś nie bardzo ogarnywał temat FTP i nie wiedział jak wgrać pliki to tutaj jest krótki opis: http://totalcmd.pl/faq/7

sveno - 18-02-2013, 11:19

Moje fotki juz na FTP :) polecam filmik z Wojzim na sankach :)

Do wrzucenia katalogu na FTP może posłużyć WinSCP, obsługa intuicyjna.

Marcin-Krak - 18-02-2013, 12:05

Jakiś link się pojawi do podziwiania :?: :wink: