Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
volve - 10-05-2012, 09:34
Jak dostanę adres Twojego maila to Ci podeślę
Yoshiko - 10-05-2012, 09:36
szuwar napisał/a: | projekt już jest wybrany, były wybory i na zmiany za późno | wiem o tym bardzo dobrze, chodziło mi o akceptację końcową
bo mi np nie podoba się jedna rzecz i tyle
volve - 10-05-2012, 09:41
Yoshiko napisał/a: | wiem o tym bardzo dobrze, chodziło mi o akceptację końcową |
Jak będziemy robić tyle akceptacji, to na ogólnopolski się nawet nie wyrobimy
[ Dodano: 10-05-2012, 09:43 ]
A co Ci się nie podoba ?
Yoshiko - 10-05-2012, 09:43
volve napisał/a: | Jak będziemy robić tyle akceptacji, to na ogólnopolski się nawet nie wyrobimy |
ok Wasza decyzja
a właściwie to nie - dlaczego mam siedzieć cicho - nie podoba mi się, że oczka baneru będą na herbie ooooo
no chyba że w realu będzie inaczej ooooo
szuwar - 10-05-2012, 09:46
Yoshiko napisał/a: | bo mi np nie podoba się jedna rzecz i tyle |
wiem ale były wybory, i większość decydowała, tez dając do realizacji mogłem zrobić własne poprawki ... uroki demokracji
ale tak na prawdę mi wszystko jedno aby był
Yoshiko - 10-05-2012, 09:47
szuwar napisał/a: | ale tak na prawdę mi wszystko jedno aby był |
a mi nie jest wszystko jedno szuwar napisał/a: | uroki demokracji |
jak robić to porządnie
Seichan - 10-05-2012, 09:56
Dzień dobry
Yoshiko - 10-05-2012, 09:56
Seichan napisał/a: | Dzień dobry | Witaj Reniu
volve - 10-05-2012, 09:57
Yoshiko napisał/a: | nie podoba mi się, że oczka baneru będą na herbie |
szuwar to masz misję Jak będziesz się kontaktował z tą firmą, to zapytaj ile od brzegu banera robią oczka oraz jakiej średnicy są te oczka. No i dowiedz się, czy przy takich wymiarach banera oczka będą też na bokach banera.
Najwyżej dostosujemy wielkość herbu do tego. Ja myślałem, że Yoshi chodzi o coś bardziej elementarnego wpływającego na układ i wygląd baneru. A po zmniejszeniu herbu i tak zachowamy wybrany w wolnych wyborach projekt
Yoshiko - 10-05-2012, 10:08
volve napisał/a: | Ja myślałem, że Yoshi chodzi o coś bardziej elementarnego wpływającego na układ i wygląd baneru. |
absolutnie
volve napisał/a: | A po zmniejszeniu herbu i tak zachowamy wybrany w wolnych wyborach projekt |
absolutnie
volve - 10-05-2012, 10:09
http://forum.mitsumaniaki...67040&start=135
pasuje ?
szuwar - 10-05-2012, 10:11
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | nie podoba mi się, że oczka baneru będą na herbie |
szuwar to masz misję Jak będziesz się kontaktował z tą firmą, to zapytaj ile od brzegu banera robią oczka oraz jakiej średnicy są te oczka. No i dowiedz się, czy przy takich wymiarach banera oczka będą też na bokach banera.
Najwyżej dostosujemy wielkość herbu do tego. Ja myślałem, że Yoshi chodzi o coś bardziej elementarnego wpływającego na układ i wygląd baneru. A po zmniejszeniu herbu i tak zachowamy wybrany w wolnych wyborach projekt |
ja również
Yoshiko myślałem że chodzi o zmianę w projekcie, wystarczy tylko odpowiednio pomniejszyć same elementy i będzie ok dając zlecenie będę miał to na uwadze
volve - 10-05-2012, 11:27
szuwar napisał/a: | wystarczy tylko odpowiednio pomniejszyć same elementy i będzie ok dając zlecenie będę miał to na uwadze |
O widzisz Yoshi, szuwar to ogarnięty chłopak, da sobie radę
Yoshiko - 10-05-2012, 13:25
volve napisał/a: | szuwar napisał/a:
wystarczy tylko odpowiednio pomniejszyć same elementy i będzie ok dając zlecenie będę miał to na uwadze
O widzisz Yoshi, szuwar to ogarnięty chłopak, da sobie radę |
ja wiem, nie przeczę
chciałam tylko zgłosić swoje ale, tak w razie czego
JacekeR - 10-05-2012, 14:26
Przeca nikt nie będzie z niego strzelał. ;;;
|
|
|