To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Rafal_Szczecin - 12-04-2010, 18:26

ze w koncu zalozylem alusy :D
sieegurd - 12-04-2010, 20:16

że coś mi się wczoraj stało w kostkę i nie mogę prowadzić Miśka :(
Kaucz - 12-04-2010, 21:03

sieegurd, costa brawa, - książę był mega. Co z tego, że większości żartów nie kumałem ;d. Za to pikselowate cycki do tej pory bawią człowieka ;d... hehe ;)
sieegurd - 13-04-2010, 06:23

Kaucz napisał/a:
Za to pikselowate cycki do tej pory bawią człowieka ;d... hehe ;)

Haha stało się przy tych tancereczkach w Duke Nukem co Kaucz? :P I nigdy za wiele nie pokazały, ale i tak radocha była :D

szpala85 - 13-04-2010, 06:35

sieegurd napisał/a:
przy tych tancereczkach w Duke Nukem

:mrgreen: to była gra :mrgreen: ostatnio chciałem sobie zamieszać w Carmagedona 1 ( taki powrót do klasyki ) i okazało się że mój komp jest za dobry na tą grę :lol:

sieegurd - 13-04-2010, 07:14

Ja ostatnio odświeżyłem CMR2, ale refluks już nie ten :) Wolę moją ulubienicę - Neverwinter Night's :D Tutaj refleks się nie liczy :P
cns80 - 13-04-2010, 07:43

sieegurd napisał/a:
Ja ostatnio odświeżyłem CMR2,
Wiesz co dobre :mrgreen:
Fragu - 13-04-2010, 08:18

A ja ostatnio po raz enty przechodziłem sobie Fallouty (1 i 2 ) :twisted:
sieegurd - 13-04-2010, 08:45

cns80 napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Ja ostatnio odświeżyłem CMR2,
Wiesz co dobre :mrgreen:

cns80 powiem Ci, że jeśli nasz Maluch okaże się chłopcem, to już nie mogę doczekać się tego całego zestawu kierownicy, który mu zakupię jak podrośnie :) A w pierwsza gra którą mu pokażę, pozwolę i nauczę grać to będzie CMR2 :) A nie ukrywam, że sam chętnie zasiądę za "sterami" :D

Na klawiaturze, to tak dla samej gry można pojeździć, ale jak się ma kierownicę to coś pięknego :)

cns80 - 13-04-2010, 08:52

sieegurd napisał/a:
cns80 powiem Ci, że jeśli nasz Maluch okaże się chłopcem, to już nie mogę doczekać się tego całego zestawu kierownicy, który mu zakupię jak podrośnie :) A w pierwsza gra którą mu pokażę, pozwolę i nauczę grać to będzie CMR2 :)
Jak moje się okaże chłopcem to też tak zrobię ;)
Kaucz - 13-04-2010, 11:07

sieegurd, no ba ;d. Ta gra miała tyle smaczków w sobie :D . Jeszcze te teksty. Strasznie szkoda, że nie wyszła kolejna część. Chociaż z drugiej strony może i lepiej ?
Fragu, ja ostatnio 3 razu ukończyłem główny wątek w Falloucie 3. Do tego wszystkie DLC poza Point Lookout. Szkoda, że trójka nie ma tego co 1 i 2 miały. Tutaj nawet odwiedzenie każdego miejsca na mapie nie przynosi satysfakcji bo wszystko na jeden wzór robione :( .

Fragu - 13-04-2010, 11:37

Kaucz napisał/a:
tego co 1 i 2 miały

Noo strasznie. Pamiętam jak przelazłem pierwszy raz F2 to myślałem jakbym zrobił 3 część. A później, jak już było wiadomo jak wygląda to załamka. Fpp nie pasuje mi do Fallouta :roll: , powinien być zwykły widok izometryczny, tylko wszystko zrobione zgodnie z aktualnymi wymogami.

Ciesze się, że D3 będzie raczej utrzymane w starym klimacie, zobaczymy jak to wyjdzie. Chociaż o Panów z Blizzarta raczej bym się nie martwił - vide SC2 :mrgreen:

Co do ścigałek, muszę dorwać wreszcie Dirta2. To będzie mój pierwszy colin, po 1 i 2 części. Pal licho dwójkę, jedynka to było coś - brudzące się auto! :mrgreen:

A co do teraźniejszych gier, cały czas przechodzę Metro2033 i szczęka opada jaką to ma grafę :shock: Zresztą grafa, grafą - ale sama giera super !

Podsumowując; nie ma to jak CSS 8)

harpagan - 13-04-2010, 11:54

Fragu napisał/a:
Co do ścigałek, muszę dorwać wreszcie Dirta2

Padlina jakich mało
Dlugie wieczory spedzalem na katowaniu wczesnych wersji CMR, ale król jest tylko jeden
Richard Burns Rally
Gra wszechczasów za to - Quake 3

pawliku - 13-04-2010, 12:01

world racing 2 też jest fajne :)
Fragu - 13-04-2010, 12:19

harpagan napisał/a:
Quake 3

Fajne, grałem spoooro spoooro, bardzo intensywna rozgrywka 8)

...ale Q1 wygrywa :twisted:

Do teraz najdłużej i najmocniej wciągnął mnie multi css. Od 2004 roku, Clan Base, ESL, sporo Lanów w Polsce, nawet 4 miejsce na mistrzostwach z drużyną zdobyliśmy 8)
Teraz z braku czasu i odpowiednich partnerów do gry, gram czasami rekreacyjnie :wink:

Zaraz za CSS jest SC. Jednak nigdy nie grałem na jakimś wysokim poziomie.

harpagan napisał/a:
Padlina jakich mało

Muszę się sam przekonać :D

harpagan napisał/a:
Richard Burns Rally

Grałem, bardzo fajne...i trudne ! Ale to oczywiście in +.