To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 13-04-2010, 13:53

Fragu napisał/a:
harpagan napisał/a:
Quake 3

Fajne, grałem spoooro spoooro, bardzo intensywna rozgrywka 8)

...ale Q1 wygrywa :twisted:

Racja Fragu Q1 rządzi :) Counter Strike też wymiata :) Czasem odpalę, żeby w boty postrzelać, ale nie było jak na studiach :) Nocki się zarywałow 5 na mieszkaniu i qmpel z lapem wpadał :) Fajne czasy :P

filll - 13-04-2010, 14:58

... jakiś burak wyciągnął nam radio z Colta w niedziele... Jakim trzeba być człowiekiem, żeby nawet w sytuacji ogólnej żałoby okradać drugiego? Niepojęte! Do tego na policji powiedzieli, że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... Ręce opadają...
Kaucz - 13-04-2010, 17:52

harpagan napisał/a:
Quake 3

Ahh te lekcje informatyki w gimnazjum :twisted:
sieegurd napisał/a:
Counter Strike też wymiata

Ahh te zabawy w klany itp ;d. Heheh. Też się zarywało noce na tej gierce. Czasem aż chce się znów to odpalić :P
filll napisał/a:
że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu...

Nienawidzę, sytuacji gdy wymijanie się o obowiązków zasłania się żałobą narodową :evil: :evil:

A tak btw to w końcu zakupiłem bilet na Metallicę w czerwcu ;d.

sieegurd - 13-04-2010, 18:19

filll napisał/a:
że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu...

2 lata temu też mi zakosili radio z Maździnki, ale nie zgłosiłem, bo to mała szkodliwość społeczna :( Policja na takie sprawy rzadko reaguje :(

Kaucz napisał/a:
A tak btw to w końcu zakupiłem bilet na Metallicę w czerwcu ;d.

Zazdroszczę Ci Kaucz, bo też zęby sobie ostrzyłem, ale nie zostawię żony samej w czasie rozwiązania :)

Fragu - 13-04-2010, 22:06

Kaucz napisał/a:
bilet na Metallicę

buuuu ja też chcę :cry: :!: Byłem w Chorzowie 2004...i muszę jeszcze raz to przeżyć :!: Coś niesamowitego.

krzychu - 13-04-2010, 22:11

Ja w liceum pogrywałem w Unreal Turnament :twisted: CS jakoś mnie nie wciągnął ale zagrać lubiłem (jeden kolega zaprzestał edukację przez CS-a :P ).

CMR2 to klasyk ostatnio też go odpaliłem. NFS Porsche 2000 też było fajne.

A można by tak wspominać tylko ostatnio nie mogę sobie nic fajnego znaleźć a przechodzenie 3 raz tej samej gry mnie nie bawi już :? Szkoda że nie wypuszczą już żadnego homeworlda.

akbi - 13-04-2010, 23:24

sieegurd napisał/a:
Policja na takie sprawy rzadko reaguje :(

w Gdańsku reaguje stosunkowo szybko ... ja już po 2 tygodniach dostałem pisemko o umorzeniu sprawy :D

filll napisał/a:
Do tego na policji powiedzieli, że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... Ręce opadają...

a z suszarkami teraz też nie stoją?

sieegurd - 14-04-2010, 06:28

...że łeb mnie naparza i ledwie siedzę przy kompie - o chęci do pracy nie wspomnę :(

akbi napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Policja na takie sprawy rzadko reaguje :(

w Gdańsku reaguje stosunkowo szybko ... ja już po 2 tygodniach dostałem pisemko o umorzeniu sprawy :D

No właśnie Akbi - dlatego nawet nie fatygowałem się ich wzywać, szkoda czasu :(

Marcino - 14-04-2010, 09:10

ze... udało sie przeprowadzić do nowego domku... narazie jeszcze bez kuchni i salonu skonczonego ale dajemy rade.
Teraz w pracy chca mnie przywiązać łancuchem do biurka i zrobić dostep do kawomatu zebym siedział i generował raporty z testów bo mi sie zaległosci porobiły.

Pozdrawiam

robertdg - 14-04-2010, 12:58

... jutro mam nadanie "przydziału mobilizacyjnego", więc w kazdej chwili wojsko będzie moglo mnie gnębić swoimi potrzebami, kurde co za życie permanentna inwigilacja.
Uwex - 14-04-2010, 13:40

akbi napisał/a:
a z suszarkami teraz też nie stoją?

właśnie w Z-tce mówił słuchacz , że zatrzymują tych jadących do stolicy z flagami czy
czarnymi wstążkami ( wyłapują z jadących aut ) i walą duże mandaty za co się da .
Na uwagę , że to trochę nie tak - policjant powiedział mu , że zbierają na koszty ... pogrzeby , bo to strasznie będzie kosztowało budżet !! Ogromnie był ten słuchacz oburzony .

cns80 - 14-04-2010, 13:52

Uwex napisał/a:
właśnie w Z-tce mówił słuchacz , że zatrzymują tych jadących do stolicy z flagami czy
czarnymi wstążkami ( wyłapują z jadących aut ) i walą duże mandaty za co się da .
Na uwagę , że to trochę nie tak - policjant powiedział mu , że zbierają na koszty ... pogrzeby , bo to strasznie będzie kosztowało budżet !! Ogromnie był ten słuchacz oburzony .
Coś mi się wydaje że pitolił głupoty. Miał flagę i wstążkę to myślał że mandatu nie dostanie, a teraz oskarża Policję o "nękanie żałobników". Wpływy z mandatów idą do marszałka województwa, a koszty pogrzebu poniesie budżet RP, więc to zupełnie inna kasa.
gigant87 - 14-04-2010, 15:34

Marcino napisał/a:
ze... udało sie przeprowadzić do nowego domku... narazie jeszcze bez kuchni i salonu skonczonego ale dajemy rade.

Tak jest najlepiej, czuć klimat NOWEGO domu :D
Wprowadzaliśmy się tak samo, mieliśmy tylko ścianki szafek w kuchni, bo nawalił nasz stolarz i dał nam tylko jakieś zastępcze szafki na przeczekanie.

Gratuluję i życzę wielu miłych chwil spędzonych we WŁASNYM domu! :)

Pzdr

jacek11 - 14-04-2010, 16:07

Wrrrr. czas się wyprowadzać :(
Kaucz - 14-04-2010, 16:26

skąd i dokąd ?