Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 13-04-2010, 13:53
| Fragu napisał/a: | | harpagan napisał/a: | | Quake 3 |
Fajne, grałem spoooro spoooro, bardzo intensywna rozgrywka
...ale Q1 wygrywa |
Racja Fragu Q1 rządzi Counter Strike też wymiata Czasem odpalę, żeby w boty postrzelać, ale nie było jak na studiach Nocki się zarywałow 5 na mieszkaniu i qmpel z lapem wpadał Fajne czasy
filll - 13-04-2010, 14:58
... jakiś burak wyciągnął nam radio z Colta w niedziele... Jakim trzeba być człowiekiem, żeby nawet w sytuacji ogólnej żałoby okradać drugiego? Niepojęte! Do tego na policji powiedzieli, że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... Ręce opadają...
Kaucz - 13-04-2010, 17:52
| harpagan napisał/a: | | Quake 3 |
Ahh te lekcje informatyki w gimnazjum | sieegurd napisał/a: | | Counter Strike też wymiata |
Ahh te zabawy w klany itp ;d. Heheh. Też się zarywało noce na tej gierce. Czasem aż chce się znów to odpalić
| filll napisał/a: | | że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... |
Nienawidzę, sytuacji gdy wymijanie się o obowiązków zasłania się żałobą narodową
A tak btw to w końcu zakupiłem bilet na Metallicę w czerwcu ;d.
sieegurd - 13-04-2010, 18:19
| filll napisał/a: | | że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... |
2 lata temu też mi zakosili radio z Maździnki, ale nie zgłosiłem, bo to mała szkodliwość społeczna Policja na takie sprawy rzadko reaguje
| Kaucz napisał/a: | | A tak btw to w końcu zakupiłem bilet na Metallicę w czerwcu ;d. |
Zazdroszczę Ci Kaucz, bo też zęby sobie ostrzyłem, ale nie zostawię żony samej w czasie rozwiązania
Fragu - 13-04-2010, 22:06
| Kaucz napisał/a: | | bilet na Metallicę |
buuuu ja też chcę Byłem w Chorzowie 2004...i muszę jeszcze raz to przeżyć Coś niesamowitego.
krzychu - 13-04-2010, 22:11
Ja w liceum pogrywałem w Unreal Turnament CS jakoś mnie nie wciągnął ale zagrać lubiłem (jeden kolega zaprzestał edukację przez CS-a ).
CMR2 to klasyk ostatnio też go odpaliłem. NFS Porsche 2000 też było fajne.
A można by tak wspominać tylko ostatnio nie mogę sobie nic fajnego znaleźć a przechodzenie 3 raz tej samej gry mnie nie bawi już Szkoda że nie wypuszczą już żadnego homeworlda.
akbi - 13-04-2010, 23:24
| sieegurd napisał/a: | Policja na takie sprawy rzadko reaguje |
w Gdańsku reaguje stosunkowo szybko ... ja już po 2 tygodniach dostałem pisemko o umorzeniu sprawy
| filll napisał/a: | | Do tego na policji powiedzieli, że nie przyjmą zgłoszenia, bo w obecnej sytuacji nie mają na to czasu... Ręce opadają... |
a z suszarkami teraz też nie stoją?
sieegurd - 14-04-2010, 06:28
...że łeb mnie naparza i ledwie siedzę przy kompie - o chęci do pracy nie wspomnę
| akbi napisał/a: | | sieegurd napisał/a: | Policja na takie sprawy rzadko reaguje |
w Gdańsku reaguje stosunkowo szybko ... ja już po 2 tygodniach dostałem pisemko o umorzeniu sprawy |
No właśnie Akbi - dlatego nawet nie fatygowałem się ich wzywać, szkoda czasu
Marcino - 14-04-2010, 09:10
ze... udało sie przeprowadzić do nowego domku... narazie jeszcze bez kuchni i salonu skonczonego ale dajemy rade.
Teraz w pracy chca mnie przywiązać łancuchem do biurka i zrobić dostep do kawomatu zebym siedział i generował raporty z testów bo mi sie zaległosci porobiły.
Pozdrawiam
robertdg - 14-04-2010, 12:58
... jutro mam nadanie "przydziału mobilizacyjnego", więc w kazdej chwili wojsko będzie moglo mnie gnębić swoimi potrzebami, kurde co za życie permanentna inwigilacja.
Uwex - 14-04-2010, 13:40
| akbi napisał/a: | | a z suszarkami teraz też nie stoją? |
właśnie w Z-tce mówił słuchacz , że zatrzymują tych jadących do stolicy z flagami czy
czarnymi wstążkami ( wyłapują z jadących aut ) i walą duże mandaty za co się da .
Na uwagę , że to trochę nie tak - policjant powiedział mu , że zbierają na koszty ... pogrzeby , bo to strasznie będzie kosztowało budżet !! Ogromnie był ten słuchacz oburzony .
cns80 - 14-04-2010, 13:52
| Uwex napisał/a: | właśnie w Z-tce mówił słuchacz , że zatrzymują tych jadących do stolicy z flagami czy
czarnymi wstążkami ( wyłapują z jadących aut ) i walą duże mandaty za co się da .
Na uwagę , że to trochę nie tak - policjant powiedział mu , że zbierają na koszty ... pogrzeby , bo to strasznie będzie kosztowało budżet !! Ogromnie był ten słuchacz oburzony . | Coś mi się wydaje że pitolił głupoty. Miał flagę i wstążkę to myślał że mandatu nie dostanie, a teraz oskarża Policję o "nękanie żałobników". Wpływy z mandatów idą do marszałka województwa, a koszty pogrzebu poniesie budżet RP, więc to zupełnie inna kasa.
gigant87 - 14-04-2010, 15:34
| Marcino napisał/a: | ze... udało sie przeprowadzić do nowego domku... narazie jeszcze bez kuchni i salonu skonczonego ale dajemy rade.
|
Tak jest najlepiej, czuć klimat NOWEGO domu
Wprowadzaliśmy się tak samo, mieliśmy tylko ścianki szafek w kuchni, bo nawalił nasz stolarz i dał nam tylko jakieś zastępcze szafki na przeczekanie.
Gratuluję i życzę wielu miłych chwil spędzonych we WŁASNYM domu!
Pzdr
jacek11 - 14-04-2010, 16:07
Wrrrr. czas się wyprowadzać
Kaucz - 14-04-2010, 16:26
skąd i dokąd ?
|
|
|