To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

szuwar - 12-05-2012, 15:55

stary alfer napisał/a:
Hej.

JacekeR,laptok Toshiba po włączeniu w kółko się restartuje

w starcie wyłączając zerknij czy jest opcja zamknij czy restartuj, trywialne ale czasem się zdarza pomyłka :)

stary alfer - 12-05-2012, 16:27

szuwar napisał/a:
w starcie wyłączając zerknij czy jest opcja zamknij czy restartuj, trywialne ale czasem się zdarza pomyłka

Tomek, ale restart następowałby każdorazowo po próbie wyłączenia.

A tutaj zgodnie z wywiadem komp się włącza i pyk restart.

JacekeR - 12-05-2012, 16:51

Podejrzewam że rozjechały się" MBR"-y w systemie. Czasami się tak zdarzy (albo siada dysk) albo wirus. Tak czy inaczej przywrócenie systemu lub reinstalacja powinna pomóc.
AAlaan - 12-05-2012, 16:51

Hellooooo :mrgreen:

Właśnie wygrałem w Gemius'ie (badanie rynku takie tam ankiety) konsolę do gry PS3 \:D/ \:D/ \:D/

stary alfer - 12-05-2012, 17:12

AAlaan napisał/a:
Właśnie wygrałem w Gemius'ie (badanie rynku takie tam ankiety) konsolę do gry PS3

Fiu, fiu!

Graty!

Yoshiko - 12-05-2012, 17:19

Cytat:

AAlaan napisał/a:
Właśnie wygrałem w Gemius'ie (badanie rynku takie tam ankiety) konsolę do gry PS3

Fiu, fiu!

Graty!

szczęściarz :wink:

ja wygrałam tam w zeszłym roku kosmetyki :mrgreen: a parę m-cy temu 50 zł :wink:

http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/120519923

oko Googla wyruszyło w podróż :)
niestety Stargard jeszcze musi czekać :(

volve - 12-05-2012, 18:04

Byłem dzisiaj na Wałach....co ludzie widzą w tych kwiatkach, że ich tylu tam zjechało ?? :roll: Normalnie ledwo się człowiek przeciskał :/ Ja akurat szukałem piwa z mniejszych browarów(przy takich okazjach czasem nas odwiedzają) i oscypka. Okazało się, że to wszystko było niżej, gdzie tłum był mniejszy :evil3:

AAlaan napisał/a:

Brawo ;) Miałem swego czasu PS3, fajna zabawa ;) Na wakacje jak znalazł ;)

A swoją drogą co trzeba zrobić, żeby w tym Gemius'ie coś wygrywać ??

Yoshiko - 12-05-2012, 18:24

volve napisał/a:
A swoją drogą co trzeba zrobić, żeby w tym Gemius'ie coś wygrywać ??

zarejestrować się, raz w miesiącu wypełnić zgłoszenie do konkursu i od czasu do czasu wypełnić ankietę :mrgreen: i voila :mrgreen: potem dzwoni pani zadaje pytanie typu gdzie znajduje się wieża Eifel'a i w zasadzie to już wszystko :)

szuwar - 12-05-2012, 19:15

stary alfer napisał/a:
A tutaj zgodnie z wywiadem komp się włącza i pyk restart.

źle zrozumiałem, w takim przypadku JacekeR, ma rację, proponuje odzyskanie /reinstalację

Olek - 12-05-2012, 19:21

Może być zapchany wentylator, szybko się przegrzewa i resetuje, mieliśmy tak w laptopie, wyłączał się sam w różnych momentach. Dokładne wyczyszczenie pomogło, ale później całkiem grafika padła :twisted: Teraz czeka na wymianę
stary alfer - 12-05-2012, 19:55

Dziękuję dobrzy ludzie ;)
Yoshiko - 12-05-2012, 21:32

No i Avance 2,5 v6 wygrało w "Zakupie kontrolowanym" :D
JacekeR - 12-05-2012, 23:44

olekolek21 napisał/a:
Może być zapchany wentylator, szybko się przegrzewa i resetuje, mieliśmy tak w laptopie, wyłączał się sam w różnych momentach. Dokładne wyczyszczenie pomogło, ale później całkiem grafika padła Teraz czeka na wymianę

Nie do końca jak jest zapchany to wystartuje system i po jakimś czasie się wyłaczy, co do grafiki u Ciebie nie opłaca się wymiana,. Podaj symbol i markę laptopa powiem czy da się wymienić.

Yoshiko - 12-05-2012, 23:47

dobranoc nocnym markom - zmykam spać bo jutro mały maraton dookoła Miedwia :wink:
aby dojechać - aby dojechać :roll:

r@f@l - 13-05-2012, 00:34

jeżli chodzi o restarty systemu to według mnie padł plik bootujący system i nie ma pliku startowego... jakiegoś wrednego robala złapał komputer... diagnoza - albo próba naprawy systemu lub co lepsze format i instalacja nowego oprogramowania

a tak poza tym to witajcie:)