To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 14-04-2010, 16:27

jacek11 napisał/a:
Wrrrr. czas się wyprowadzać :(

Nie ma nic gorszego nie przeprowadzka :( Jacek11 3maj się!
Pamiętam jak wyprowadzaliśmy się z żoną z 1 pokoju, to cały dostawczak rzeczy wie uzbierał - a pokój nie był za duży :)

Kaucz - 14-04-2010, 16:47

sieegurd, jak ja z dziewczyną przeprowadzaliśmy się do nowego lokum studenckiego to Gal był załadowany aż po dach :P . Z czego moje tam były 3 Torby, które weszły w bagażnik i zostało jeszcze miejsca ;d. Do tej pory się zastanawiam co moja dziewczyna miała w tych kartonach, reklamówkach itp ;P
akbi - 14-04-2010, 17:07

Cytat:
No właśnie Akbi - dlatego nawet nie fatygowałem się ich wzywać, szkoda czasu :(

a ja zgłosiłem - czytaj - popsułem im statystyki :) ...3 razy w latach 2008-09

cns80 napisał/a:
Coś mi się wydaje że pitolił głupoty.

dokładnie + najprawdopodobniej - wiele nie dopowiedział

********* parkingowi *********
ostatnio mam fajny ubaw z Panów parkingowych ...

Wczoraj we Wrocławiu, Pan z parkingu hotelowego
- jakie to auto? - pyta
- Mitsubishi - odpowiadam
po czym dostałem kwit parkingowy z napisem - MISIBICI :lol:

Dzisiaj parkuje pod hotelem w Zielonej Górze ... Pan parkingowy spisuje moją rejestrację na zwykłej kartce, po czym po chwili przepisuje na "oficjalny kwitek" ...
- jaka to marka? - pyta
- Mitsubishi - odpowiadam
- yyy ...a marka chyba nie jest tu potrzebna, wystarczy sama rejestracja, zaczyna więc wpisywać nr rejestracyjny i literuje głośno:
- G... D... A... K... w tym miejscu przerwał i pyta - to auto nie ma numeru rejestracyjnego??? :D

koszmarek - 14-04-2010, 17:14

Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami ;)

A ja dzisiaj się bardzo spłakałam przed telewizorem :( I w ogóle jakoś tak smutno jest bardzo

gigant87 - 14-04-2010, 17:20

akbi napisał/a:
Wczoraj we Wrocławiu

Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać!?

j-rules - 14-04-2010, 17:37

to kiedy jakas partyjka w q3? :>
sieegurd - 14-04-2010, 17:53

koszmarek napisał/a:
Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami ;)

Haha dokładnie :) Takie pamiatki rozweselają człowieka po latach :D MISIBICI - a to dobre :D Moja teściowa jak się jej pytali jakie autko córa z zieciem zakupili, to mówiła, że "piękne", bo marki nie mogła spamiętać :D

koszmarek napisał/a:
A ja dzisiaj się bardzo spłakałam przed telewizorem :( I w ogóle jakoś tak smutno jest bardzo

Dlatego nie oglądałem, ale zaraz prześledzę relację :(

j-rules napisał/a:
to kiedy jakas partyjka w q3? :>

No w sumie to można byłoby się zgadać w jakiejś kafejce :P

j-rules - 14-04-2010, 18:00

ja moge z domu tylko serwerem nie bede bo mam neo ;p
koszmarek - 14-04-2010, 18:20

sieegurd napisał/a:

koszmarek napisał/a:

Dlatego nie oglądałem, ale zaraz prześledzę relację :(

relacje dla mnie mają za dużo gadania, za mało tego wszystkiego. Tak to redaktorki siedziały cicho i można było wczuć się w te chwile :(

jacek11 - 14-04-2010, 19:59

koszmarek napisał/a:
Tak to redaktorki siedziały cicho i można było wczuć się w te chwile :(

i popłakać porządnie :)
też mnie nie cieszy ta sytuacja,ale do łez to mi daleko

koszmarek - 14-04-2010, 20:10

jacek11 napisał/a:
,ale do łez to mi daleko

Ja bardzo specyficznie jak na swój wiek chyba podchodzę do śmierci, tragedii i samolotów. Co do ostatniego mam wręcz fobię jakąś początkową... Stąd płacz i kiedy Kaczyński przyleciał i te dzisiejsze 30 trumien. Niestety przylotu Kaczyńskiej nie widziałam- po prostu nie miałam siły.
Natomiast też mnie wzruszyło to, że posłowie mają te czuwanie przy trumnach. Bardzo piękny gest.

Zbiegamy się z tematem o samolocie, ale tu jest mi spokojniej o tym mówić.

akbi - 14-04-2010, 20:27

koszmarek napisał/a:

musiałem oddać, by w zamian otrzymać f-re :)

gigant87 napisał/a:
Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać!?

pisałem na forum :P ... i nawet spotkałem się z .........dwójką Mitsumaniaków :) ...za co bardzo im dziękuję :)

koszmarek - 14-04-2010, 20:30

akbi napisał/a:
koszmarek napisał/a:

musiałem oddać, by w zamian otrzymać f-re :)

no niee :D a zdjęcie chociaż zrobiłeś? :D

akbi - 14-04-2010, 20:48

koszmarek napisał/a:
a zdjęcie chociaż zrobiłeś? :D

nie :P

sieegurd - 14-04-2010, 20:54

koszmarek napisał/a:
jacek11 napisał/a:
,ale do łez to mi daleko

Natomiast też mnie wzruszyło to, że posłowie mają te czuwanie przy trumnach. Bardzo piękny gest.

Oni wszyscy to qmple od flaszki :) Spotykali się nie tylko w sejmie, ale i prywatnie z rodzinami. Różniła ich tylko frakcja i poglądy jakie głosili. Piękny gest z ich strony.

Natomiast podoba mi się zachowanie polityków, którzy są dość powściągliwi w wypowiedziach i niejednokrotnie uciszają dziennikarzy i dementują plotki. Na ile to gra aktorska, a na ile prawdziwa żałoba po zmarłych kolegach, nie mi oceniać. Ale dobrze, że jest chwila spokoju w sejmie i senacie.