Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 14-04-2010, 16:27
| jacek11 napisał/a: | Wrrrr. czas się wyprowadzać |
Nie ma nic gorszego nie przeprowadzka Jacek11 3maj się!
Pamiętam jak wyprowadzaliśmy się z żoną z 1 pokoju, to cały dostawczak rzeczy wie uzbierał - a pokój nie był za duży
Kaucz - 14-04-2010, 16:47
sieegurd, jak ja z dziewczyną przeprowadzaliśmy się do nowego lokum studenckiego to Gal był załadowany aż po dach . Z czego moje tam były 3 Torby, które weszły w bagażnik i zostało jeszcze miejsca ;d. Do tej pory się zastanawiam co moja dziewczyna miała w tych kartonach, reklamówkach itp ;P
akbi - 14-04-2010, 17:07
| Cytat: | No właśnie Akbi - dlatego nawet nie fatygowałem się ich wzywać, szkoda czasu |
a ja zgłosiłem - czytaj - popsułem im statystyki ...3 razy w latach 2008-09
| cns80 napisał/a: | | Coś mi się wydaje że pitolił głupoty. |
dokładnie + najprawdopodobniej - wiele nie dopowiedział
********* parkingowi *********
ostatnio mam fajny ubaw z Panów parkingowych ...
Wczoraj we Wrocławiu, Pan z parkingu hotelowego
- jakie to auto? - pyta
- Mitsubishi - odpowiadam
po czym dostałem kwit parkingowy z napisem - MISIBICI
Dzisiaj parkuje pod hotelem w Zielonej Górze ... Pan parkingowy spisuje moją rejestrację na zwykłej kartce, po czym po chwili przepisuje na "oficjalny kwitek" ...
- jaka to marka? - pyta
- Mitsubishi - odpowiadam
- yyy ...a marka chyba nie jest tu potrzebna, wystarczy sama rejestracja, zaczyna więc wpisywać nr rejestracyjny i literuje głośno:
- G... D... A... K... w tym miejscu przerwał i pyta - to auto nie ma numeru rejestracyjnego???
koszmarek - 14-04-2010, 17:14
Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami
A ja dzisiaj się bardzo spłakałam przed telewizorem I w ogóle jakoś tak smutno jest bardzo
gigant87 - 14-04-2010, 17:20
| akbi napisał/a: | | Wczoraj we Wrocławiu |
Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać!?
j-rules - 14-04-2010, 17:37
to kiedy jakas partyjka w q3? :>
sieegurd - 14-04-2010, 17:53
| koszmarek napisał/a: | Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami |
Haha dokładnie Takie pamiatki rozweselają człowieka po latach MISIBICI - a to dobre Moja teściowa jak się jej pytali jakie autko córa z zieciem zakupili, to mówiła, że "piękne", bo marki nie mogła spamiętać
| koszmarek napisał/a: | A ja dzisiaj się bardzo spłakałam przed telewizorem I w ogóle jakoś tak smutno jest bardzo |
Dlatego nie oglądałem, ale zaraz prześledzę relację
| j-rules napisał/a: | | to kiedy jakas partyjka w q3? :> |
No w sumie to można byłoby się zgadać w jakiejś kafejce
j-rules - 14-04-2010, 18:00
ja moge z domu tylko serwerem nie bede bo mam neo ;p
koszmarek - 14-04-2010, 18:20
| sieegurd napisał/a: |
| koszmarek napisał/a: | A ja dzisiaj się bardzo spłakałam przed telewizorem I w ogóle jakoś tak smutno jest bardzo |
Dlatego nie oglądałem, ale zaraz prześledzę relację
|
relacje dla mnie mają za dużo gadania, za mało tego wszystkiego. Tak to redaktorki siedziały cicho i można było wczuć się w te chwile
jacek11 - 14-04-2010, 19:59
| koszmarek napisał/a: | Tak to redaktorki siedziały cicho i można było wczuć się w te chwile |
i popłakać porządnie
też mnie nie cieszy ta sytuacja,ale do łez to mi daleko
koszmarek - 14-04-2010, 20:10
| jacek11 napisał/a: | | ,ale do łez to mi daleko |
Ja bardzo specyficznie jak na swój wiek chyba podchodzę do śmierci, tragedii i samolotów. Co do ostatniego mam wręcz fobię jakąś początkową... Stąd płacz i kiedy Kaczyński przyleciał i te dzisiejsze 30 trumien. Niestety przylotu Kaczyńskiej nie widziałam- po prostu nie miałam siły.
Natomiast też mnie wzruszyło to, że posłowie mają te czuwanie przy trumnach. Bardzo piękny gest.
Zbiegamy się z tematem o samolocie, ale tu jest mi spokojniej o tym mówić.
akbi - 14-04-2010, 20:27
| koszmarek napisał/a: | Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami |
musiałem oddać, by w zamian otrzymać f-re
| gigant87 napisał/a: | | Byłeś we Wrocławiu i nie dałeś znać!? |
pisałem na forum ... i nawet spotkałem się z .........dwójką Mitsumaniaków ...za co bardzo im dziękuję
koszmarek - 14-04-2010, 20:30
| akbi napisał/a: | | koszmarek napisał/a: | Akbi, trzymaj ten kwitek na przyszłe lata- będziesz miał się z czego pośmiać z wnukami |
musiałem oddać, by w zamian otrzymać f-re
|
no niee a zdjęcie chociaż zrobiłeś?
akbi - 14-04-2010, 20:48
| koszmarek napisał/a: | a zdjęcie chociaż zrobiłeś? |
nie
sieegurd - 14-04-2010, 20:54
| koszmarek napisał/a: | | jacek11 napisał/a: | | ,ale do łez to mi daleko |
Natomiast też mnie wzruszyło to, że posłowie mają te czuwanie przy trumnach. Bardzo piękny gest. |
Oni wszyscy to qmple od flaszki Spotykali się nie tylko w sejmie, ale i prywatnie z rodzinami. Różniła ich tylko frakcja i poglądy jakie głosili. Piękny gest z ich strony.
Natomiast podoba mi się zachowanie polityków, którzy są dość powściągliwi w wypowiedziach i niejednokrotnie uciszają dziennikarzy i dementują plotki. Na ile to gra aktorska, a na ile prawdziwa żałoba po zmarłych kolegach, nie mi oceniać. Ale dobrze, że jest chwila spokoju w sejmie i senacie.
|
|
|