To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Seichan - 15-05-2012, 21:42

Na spot do Lbn dojeżdżają MM z miejsc oddalonych nawet o ok. 60-70 km. I są praktycznie na każdym spocie ;)
JacekeR - 15-05-2012, 22:38

Wystarczy jeden spot w miesiącu, tak jak w lubelskiem.
Można też robić w środku , między Szczecinem a Stargardem (nad Miedwiem też można zrobić duzo miejsca i parkingi są , grill itp....) Dwa razy do roku u Banderasa i extra będzie . Ale mod musi być prężny i dawać przykład. :)

szuwar - 15-05-2012, 22:53

raz na jakiś czas to i ja mogę dojechać a mam ponad 140 ale aby innym się chciało, bo jak mówi że 40 km za daleko to zapału nie widać, nikt nie każ być na każdym ... ale od czasu do czasu można się wybrać.... zresztą po cóż suszyć język co ma być to będzie :)

[ Dodano: 16-05-2012, 07:07 ]
Cześć :)

JacekeR - 16-05-2012, 07:58

szuwar napisał/a:
Cześć

Cześć

Seichan - 16-05-2012, 08:00

Dzień dobry ;)
U nas dziś burzowo.

volve - 16-05-2012, 08:00

Witam!

Z tymi spotami to nawet nie musi być niedziela. Można by zrobić np. w sobotę późnym popołudniem(koło 17-18), miejscówka z miejscem na grilla - coby można dłużej posiedzieć ;) Nie znam tak dobrze Miedwia, ale jeśli faktycznie jest tam miejscówka z parkingiem i miejscem na grilla, to mogłoby być nieźle.

Yoshiko - 16-05-2012, 08:24

Ściemanko Miśki :)
Seichan napisał/a:

U nas dziś burzowo.

a u nas jakoś tak nijak - chyba zbiera się na burzę albo jakiś inny deszcz :wink:

volve napisał/a:
Można by zrobić np. w sobotę późnym popołudniem(koło 17-18), miejscówka z miejscem na grilla

gdyby pogoda nie odpowiadała to można by np spotkać się na sportowo np kręgle :wink: albo inne piwo czy pizza ooo.

szuwar - 16-05-2012, 09:40

Cytat:
gdyby pogoda nie odpowiadała to można by np spotkać się na sportowo np kręgle :wink: albo inne piwo czy pizza ooo.

i o to chodzi i o to chodzi .... :)

volve - 16-05-2012, 09:50

Hmm....to słuchajcie robimy spota w sobotę 26.05 ? ;) Bo ten tydzień to za szybko, ale w przyszłym spokojnie może wypalić. Tylko niech ktoś obeznany zaznaczy na mapie miejsce nad Miedwiem z grillem i parkingiem ;) Drugą opcję też trzeba przygotować na przypadek, gdyby nie było pogody nadającej się na grilla.

Jacek, Ty jesteś dobry w planowaniu, jakie miejsce na grilla będzie najlepsze na Miedwiu ? Tylko w miarę możliwości zaznacz na mapie i wrzuć linka tutaj ;)

Yoshi masz jakieś pomysły na miejsce w razie braku pogody ?

Myślę, że dzisiaj możemy ustalić szczegóły i wrzucać osobny temat na forum, coby wszyscy zobaczyli. Rafałowi dam misję, aby puścił spam, może tym razem się uda :evil:

Yoshiko - 16-05-2012, 10:10

volve napisał/a:
w sobotę 26.05 ? ;) Bo ten tydzień to za szybko

w tą sobotę będzie na pewno pogoda może by do DżekaR się wprosić :mrgreen:

volve napisał/a:
miejsce nad Miedwiem z grillem

wstyd się przyznać ale ja na Miedwiu nie bywam :( dlatego
Cytat:
Jacek, Ty jesteś dobry w planowaniu, jakie miejsce na grilla będzie najlepsze

volve napisał/a:
Yoshi masz jakieś pomysły na miejsce w razie braku pogody ?

no to tak jak wcześniej pisałam
Yoshiko napisał/a:
gdyby pogoda nie odpowiadała to można by np spotkać się na sportowo np kręgle :wink: albo inne piwo czy pizza

od biedy można nawet na basen pojechać oooo :mrgreen:

Olek - 16-05-2012, 10:43

szuwar napisał/a:
raz na jakiś czas to i ja mogę dojechać a mam ponad 140 ale aby innym się chciało, bo jak mówi że 40 km za daleko to zapału nie widać, nikt nie każ być na każdym ... ale od czasu do czasu można się wybrać.... zresztą po cóż suszyć język co ma być to będzie :)

[ Dodano: 16-05-2012, 07:07 ]
Cześć :)

Nie zawsze chcieć znaczy móc. Mieszkaliśmy w Szczecinie, Carisma była zepsuta, to nawet na pieszo potrafiliśmy przyjść na spot, bo chciało nam się spotkać z ludźmi. Niestety sytuacja się nieco zmieniła i tyle na ten temat. Nie będę robić niepotrzebnego zamieszania.

Co do spota-grilla na 26 to jesteśmy za :) Póki co, w pracy wolny weekend :)

volve - 16-05-2012, 10:44

Hmm...jeśli w tą sobotę faktycznie wprosimy się do Jacka to ja ewentualnie bym się wybrał jakimś busem bądź pociągiem, żeby móc sobie spokojnie piwko wypić ;) Bo jakoś tak mnie naszła ochota na piwko w weekend przy grillu :mrgreen: Wtedy ewentualnie ktoś by mnie tylko odebrał z pod dworca, co bym się w Stargardzie nie zgubił ;)
No chyba, że ktoś ze Szczecina będzie się wybierał, to zabiorę się z nim ;)

Yoshiko - 16-05-2012, 10:56

volve napisał/a:
Wtedy ewentualnie ktoś by mnie tylko odebrał z pod dworca, co bym się w Stargardzie nie zgubił

żaden problem :D

volve napisał/a:
Hmm...jeśli w tą sobotę faktycznie wprosimy się do Jacka

JackR gdzie TY - wyraź swoją opinię, co Ty na to :D

volve - 16-05-2012, 11:01

z innego tematu:

Cytat:
Wysłany: 11-05-2012, 19:43
Teraz Sylwia ma szkołę ale może za tydzień...??

Także wstępna akceptacja była. Czekamy na akceptacje ostateczną ;)

szuwar - 16-05-2012, 11:04

olekolek21, nie piłem do Ciebie :) rozumiem, szczególnie , że niedawno mój mały tez miał tyle co Wasza :) ogólnie chodziło mi o to , że Ci z tzw. wojewódzkiego mają łatwiej niż z miast ościennych, a w szczególności jak ja 140 w jedną, ... w dodatku jak mają wyjechać dalej niż 5 km to nikt nie ma czasu :) i ochoty ale tak bywa ....

ok, zmiana tematu ... jak będę miał wolny weekend to wdepnę na 26 :)