Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
akbi - 21-11-2007, 09:18
...że irytują mnie kierowcy, którzy jeżdżą ciągle lewym pasem ... choć prawy mają pusty
Anonymous - 21-11-2007, 12:32
... ze gielda mnie dobija kolejny raz z rzedu.
Marcin-Krak - 21-11-2007, 13:47
akbi napisał/a: | ...że irytują mnie kierowcy, którzy jeżdżą ciągle lewym pasem ... choć prawy mają pusty |
na prawym są koleiny
Poza tym on za 10 km będzie w lewo skręcał
Poza tym spiesz się powoli
Dziś zrobiłem sobie wagary
akbi - 21-11-2007, 14:22
Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym on za 10 km będzie w lewo skręcał |
dokładnie ...przykład z wczoraj ... kobita jakimś yarisem jechała lewym pasem minimum 5 km, i dosłownie 200 metrów przed skrzyżowaniem gdzie skręcała w prawo zmieniła pas na prawy ...dodam, że nie było na nim wcześniej kolein
Marcin-Krak napisał/a: | Poza tym spiesz się powoli |
ja zawsze się tak właśnie spieszę
cns80 - 21-11-2007, 14:25
... skręca mnie żeby już kupić nowy samochód i jak mi JCH nie sprzeda to palnę jakieś głupstwo i kupię Opla Zafirę
McDoune - 22-11-2007, 01:38
... jeszcze będzie wspaniale, jeszcze będzie cudownie
tomusn - 22-11-2007, 02:18
Chcę powiedzieć, że ztuningowałem mojego Palma IIIc , dokładając aplikację ZLauncher (trial) i temat ZLXP_Std i mam winde na palmosie w 256 kolorach
ps MMCd działa ciągle dobrze
akbi - 23-11-2007, 13:56
... jadę sobie (tzn toczę w korku) wczoraj z pracy do domu i jak to często bywa, oglądam sobie autko jadące przed mną. No i widzę jak Audi 80-tka zamiata tyłkiem na boki ...patrzę na jego opony i wyraźnie widać jak lewa opona ma wybrzuszenie.
Na 2 czy 3 światłach (tam gdzie było to możliwe) podjeżdżam do gościa od boku, otwieram szybę i mu mówię:
- Masz Pan balona na tylnej lewej oponie, cały samochód Panu na boki chodzi
a on do mnie z rozbrajającym uśmiechem:
- Wieeeem ...ale Panie ... on (chodziło chyba o samochód) ma jeszcze tylko 9 dni wytrzymać
Jackie - 23-11-2007, 23:21
....że dziś rano zginęła moja koleżanka, dawniej z sieci Mitsubishi. Miała czołowe zderzenie z TIR-em, wszystko wskazuje, że z jej winy...Jechała Coltem....
q....a jak młodzi ludzie głupio giną.....
Do wszystkich: nie chcę słyszeć, że znowu ktoś zginął, po prostu nie chcę....Uważajcie na siebie kochani, te 15 minut może nie być aż tak ważne.....
Pozdrawiam
LEWY - 25-11-2007, 19:50
Jackie wspolczuje Tobie i jej rodzinie.
a ja dzis pierwszy mandat dostalem....
Grześku - 25-11-2007, 20:42
... byłem na koncercie Boney M
skład w 50% oryginalny !
szczeslaw - 25-11-2007, 21:48
Prawie na 100% idę na koncert Obituary w Krakowie w styczniu
Marcin-Krak - 25-11-2007, 23:00
szczeslaw napisał/a: | Prawie na 100% idę na koncert Obituary w Krakowie w styczniu |
Że co Co to jest ta obita gitara jakaś
Na rynku to oni szczeslaw, nie grają - Bajm będziesz za to miał
A ja wczoraj na Myslovitz byłem Jak się tak wszyscy chwalą
inferno - 25-11-2007, 23:01
Drażnią mnie kierowcy TIR-ów (choć sam mam CE) - z wykluczeniem tych nielicznych wyjątków.
Wkurza mnie ZUS, US i przerośnięta, niewydolna administracja w tym kraju.
Chciałbym, żeby zlikwidowali Zespół Upośledzonych Skur...tych...synów, zwolnili darmozjadów, sprzedali majątek, uzyskaną w ten sposób kasę oddali tym, którym ukradli i niech się nie martwią o moją przyszłość. Sam o nią zadbam z pensją niemal dwukrotnie w tym momencie wyższą.
Anonymous - 25-11-2007, 23:36
Stoczniowiec po zaciętym meczu wygrał dziś z Sosnowcem! 5:4!!!!!!!!!!! ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|