To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Na kogo zagłosujemy ??

karolgt - 13-10-2007, 22:45

maxwell61 napisał/a:
karolgt napisał/a:
sory, ale jak mozna wymyslec taka chorobe i wciskać takie głupoty ludzią
nie udowodnisz, nie wydasz sądu...póki co jest chory a nie pijany...a społeczenstwo myśli jak chce :wink:

sory, Kwas sugerował takie cos:

Link

jednak z tego wypowiedział sie sanepid - to jednak nie jest to żadna choroba zakaźna choroba z Filipin.
w sumie nie wiem co dalej, sprawa ucichła?

[ Dodano: 13-10-2007, 22:50 ]
Aga napisał/a:
karolgt napisał/a:
sory, ale jak mozna wymyslec taka chorobe i wciskać takie głupoty ludzią :shock:

co ty opowiadasz?!
a czytałeś oświadczenie lekarza?
chyba nie...

tak, i nie ma zadnej zakaznej choroby. Jesli faktycznie jest taki chory to czemu zaden lekarz tego nie potwierdzi? nie mowie zeby podali na co, dlaczego, od kiedy, co bierze itd, ale niech jakis "szanowany" lekarz to potwierdzi. A poki co wiadomo ze choroba nie jest zakazna - slaby argument prawda? Jesli ktos jest tak powaznei chory to nie wie ze zakaźnie lub nie zakaznie? jakos nie wierze w to jego "niedoinformowanie" na temat wlasnego stanu zdrowia.

maxwell61 - 13-10-2007, 22:53

karolgt, i JA i TY wiemy że coś walnął, ale póki co to nikt tego nie udowodnił...o to mi chodzi...wiec w oczach np. sądu jest trzeźwiutki jak łza..
karolgt - 13-10-2007, 23:10

maxwell61 napisał/a:
karolgt, i JA i TY wiemy że coś walnął, ale póki co to nikt tego nie udowodnił...o to mi chodzi...wiec w oczach np. sądu jest trzeźwiutki jak łza..

jasne, wiadomo o co chodzi.
zeby bylo jasne, ja tu nie popieram ani pisu, ani po, ani lidu, jest mi to naprawde obojetne i pewnie zostanie to skrytykowane ale nie pojde do glosowania bo nie wiem na kogo.

jedyne czego chce to normlanego "oceniania" ludzi. a niestety zrobilo sie cos takiego:
- cokolwiek powie Kaczynski jes złe - bo....bo to Kaczyński
- cokolwiek powie Tusk jes oke - bo....bo to Tusk
- cokolwiek by Kwaśniwski nie zrobił, to odrazu pojawia się argument "Bo Kaczyński macha rękami"

kurde, no troche obiektywizmu. Każdemu się może zdażyc jakaś wpadka, mniejsza większa, grunt to się przyznać, przeprosić i ok, to tylko ludzie. Nie każdy pięknie wygląda, ale jeśli porównuje sie

- to jak Kwaśniewsi był pare lat temu pijany na tym grobie, z tym jak Kaczyński macha rękami - i te dwie całkowicie rózne sytuacje stawia na równym poziomie "reprezentacyjnym dla Polski" - to nie jest ani troche obiektywne. (już nie mowie ze wiele osob machanie rękami jest bardziej "paskudne" niż ta sytuacja z pijaństwem)

tyle w tym temacie mam do powiedzenia i wlasnie o to mi chodzilo we wszystkich moich wypowiedziach powyzej: zeby oceniac to co oni mowią i to co robia, a nie to jak wygladaja, bo tak naprawde wszystkie wypowiedzi sa juz z góry wcześniej ocenione.

Aga - 14-10-2007, 09:03

karolgt napisał/a:
ale niech jakis "szanowany" lekarz to potwierdzi.

a dlaczego sugerujesz, że lekarz, który badał Kwaśniewskiego nie jest "szanowany" ?
przepraszam, ale tym razem Karol mocno przesadziłeś
i jeśli dokładnie czytałeś jego oświadczenie to powinieneś wiedzieć, że jest mowa o chorobie tyle, że nie zakaźnej

karolgt napisał/a:
ale jeśli porównuje sie

- to jak Kwaśniewsi był pare lat temu pijany na tym grobie, z tym jak Kaczyński macha rękami

mocno uprościłeś te porównania....

ja tam nikogo nie bronię, ale proszę o
karolgt napisał/a:
kurde, no troche obiektywizmu.

czy aby na pewno stosujesz się do własnych słów? :doubt:

maxwell61 - 14-10-2007, 10:32

niestety nikt nie znajdzie złotego środka... Kwach mimo, że nadal był kilka razy na bani to ludzie nadal go szanują... Kaczka mimo, że nic dla Polski dobrego nie zrobił to i tak jest szanowany... i tak bedzie z każdym, bo każdy ludek jest zwolennikiem jakiegoś "polityka"... nie ma ludzi idealnych...Kwach chlał ale miał prezencję, znał języki itd.... Kaczka jest mały, ma rozepchane poiliki, ale z pewnościa coś tam dobrego dla niektórych wymyślił (chociaż ja nic takiego nie widze)... i tak w kółko Macieju... ten temat przypomina mi właśnie taką rozmowe polityków w jakimś studio...każdy każdemu coś zarzuciu a i tak do niczego nie dojdą...a tylko się pokłócą...życzę powodzenia ale ja się wyłączam z dyskuji :mrgreen: ...3majcie się gorąco :wink:
Aga - 14-10-2007, 10:45

detlef napisał/a:
Aj Aga.. nie rozumiem tych 15% poparcia ale nie chcę dyskutować na ten temat

dziwi Cię 15% poparcia?

spójrz tylko na naszą ankietę:

Na kogo będziesz głosował ?
PO 41% [ 44 ]
PiS 14% [ 15 ]
LiD 20% [ 22 ]
LPR 0% [ 0 ]
itd

jak myślisz, skąd się wzięło te 20% wśród forumowiczów ?

widać, że nie tylko ja mam takie poglądy....
a Śruba tak usilnie usiłował właśnie ode mnie wyciągać konkrety :)
widocznie te pozostałe kilkanaście procent ma już dosyć tej pseudodyskusji ? :doubt:

karolgt - 14-10-2007, 11:59

Aga napisał/a:
karolgt napisał/a:
ale niech jakis "szanowany" lekarz to potwierdzi.

a dlaczego sugerujesz, że lekarz, który badał Kwaśniewskiego nie jest "szanowany" ?
przepraszam, ale tym razem Karol mocno przesadziłeś
i jeśli dokładnie czytałeś jego oświadczenie to powinieneś wiedzieć, że jest mowa o chorobie tyle, że nie zakaźnej

ok, koniec mojego udzielania sie w tym temacie.

zastwnow sie tylko, skad Kwaśniewski wytrzasnał swoja chorobe zakażna? nikt tego nie potweirdzil, ani jego lekarz, ani sanepid. Moze i jakas tam choroba jest, ale zakazna to ona napewno nie jest. WIec samo dodane przez niego słowo "zakaźna" wyglada na zwykla probe udowodnienia ze nie byl pijany. - i to mnie wlasnie dziwi.

btw. powinni go po tym wszystkim zbadac alkomatem i by bylo odrazu wiadomo, bez zadnych spekulacji.

szczeslaw - 14-10-2007, 12:09

karolgt napisał/a:
btw. powinni go po tym wszystkim zbadac alkomatem i by bylo odrazu wiadomo, bez zadnych spekulacji.

Ale po kiego grzyba? Prawa nie złamał, a jedynie pokazał swoją "klasę" ;)

karolgt - 14-10-2007, 12:20

szczeslaw napisał/a:
karolgt napisał/a:

Ale po kiego grzyba? Prawa nie złamał, a jedynie pokazał swoją "klasę" ;)

czy ja wiem czy pokazal. I tak widzisz ile osob wierzy ze to nie byl alkohol tylko leki na chorobe zakazna (ktora okazala sie nie zakazna 8)

Aga - 14-10-2007, 13:26

karolgt napisał/a:
WIec samo dodane przez niego słowo "zakaźna" wyglada na zwykla probe udowodnienia ze nie byl pijany. - i to mnie wlasnie dziwi.

no fakt, argumentacja powalająca :badgrin:

karolgt napisał/a:
koniec mojego udzielania sie w tym temacie

rzeczywiście może dobrze zrobisz... :doubt:

ja również przestaję, choć z innych powodów niż Ty
zalecam wszystkim tygodniową ciszę wyborczą :mrgreen:
dobrze nam to zrobi...

Anonymous - 14-10-2007, 13:28

Aga napisał/a:
rzeczywiście może dobrze zrobisz przestając się udzielać w tym temacie :doubt: ja również przestaję, choć z innych powodów niż Ty
zalecam wszystkim tygodniową ciszę wyborczą :mrgreen:
Aga Ty przestaniesz........ :lol: :lol: :lol: :lol: Napewni będzie jakieś pytanie na które będziesz musiała odpowiedzieć :lol: :D :wink:
Aga - 14-10-2007, 13:29

tym razem mi się uda !! :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Anonymous - 14-10-2007, 13:30

Aga napisał/a:
Nie ma takiej opcji :wink:
Aga - 14-10-2007, 13:32

dm17 napisał/a:
Aga napisał/a:
Nie ma takiej opcji :wink:

założymy sie?

karolgt - 14-10-2007, 13:37

Aga napisał/a:
karolgt napisał/a:
WIec samo dodane przez niego słowo "zakaźna" wyglada na zwykla probe udowodnienia ze nie byl pijany. - i to mnie wlasnie dziwi.

no fakt, argumentacja powalająca :badgrin:

dziwie sie czemu mu tak wierzysz. nie raz juz udowodnil ze potrafi wystepowac pijany ale nagle strasznie chory i takiego biednego z siebie robi.

Sanepid doskonale w tym momencie zareagowal i mu udowodnili ze zadnej zakaznej nie ma :finga:
ale oczywiscie juz w tym doszukuja sie spisku - ze jak to sanepid mogl podac taka informacje publicznie.

wiec ustalili wspolnie z lekarzem ze choroba nie jest zakazna, bo z zakazna jednak nie bylo by tak latwo :finga:

cięzko w to wierzyc :badgrin: